söndag 21 juni 2009

Hemma igen

Haft en supermysig helg ute i stugan. Blandad väderlek men mest uppehåll så har inte hunnit med att se just nå filmer. Vi som hade massor med oss ;) Idag var det superfint så har tom solat en par timmar. Fast med solskyddsfaktor hög (15) för jag bli så lätt bränd.

Kom på när vi satt i bilen hem att om vädret e så här fint i veckan så far vi ut till stugan igen när jag slutar på tis morron. Jobbar inte förrs fre morron igen & Mackan har ledig vecka. E typ enda lediga dagarna vi har ilag i sommar. Så jag håller tummarna att solen har kommit för att stanna nu & då far vi till Myggis igen på tis förmiddag. *mys*

Kom hem vid sju. Packat upp, slängt in tvätt i maskin, renbäddat, dammsugit & torkat golven, badat hund & blåst honom torr med fönen, nu väntar kvällsprom & sen en härlig dusch & lite latande framför teven om vi orkar. E supertrött efter att ha varit ute i solen idag. Och sen städat ut två stugor & packat, tog typ 1½ timme. Drygt när man ska med sig verkligen allt, tom kryddor & sånt & så ska man dra det med sig hem oxå... Men så skönt när allt e uppackat & klart. Lägger ut nå bilder sen.
Hoppas ni alla haft en fin helg.

Kramiz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar