fredag 19 februari 2010

Fredag

Jobbat 7-14 idag, precis när jag ska bege mig hemöver efter en kvarts övertid får jag mess, mitt paket från Ellos hade kommit! Perfa! Vilken tajming :) Så in på Ica först för att inhandla ingredienserna till isgroggen (tégrogg kallar vissa den oxå...) & så in på hörnan för att hämta ut klädpaketet. Hade sparken så jag hoppades dom skulle ha skickat kläderna i en påse typ men nejdå en stor jäkla kartong kom dom i... Brorsan var på hörnan då så funderade på att be honom om hemkörning av paketet. Men provade ändå först med sparken & det gick jue prima. haha Så varför be andra om hjälp när man klarar sig själv? ;) hihi
Kom förbi en kvinna, oanmäld, för att kika på huset. PANIK!!!! Tycker inte om när folk dyker upp oanmäld, ocj när vi inte har tipp topp städat. Hade precis kommit innanför dörrn & hunnit packa upp kläderna som låg utbredda på hela köksbordet, sängen var obäddad (tack älskling...) ja & odammsuget.... Men men kommer man oanmäld får man skylle sig själv. Hon skulle höra av sig ev för vidare tittning. Ja det visar sig... Hade några lägenheter hon skulle kika på oxå. Tyckte huset var lite stort så tror inte hon hör av sig igen. Så bara hålla tummarna att nån fler hör av sig...

Imorrn vankas tjejfest! hihi Igroggen e förberedd, så den står på isning i frysen... Skoj skoj hoppas jag vi får imorrn. Har inte varit på partyhunör på länge men nu börja festarnerven komma igång & jag längtas till imorrn & lite fylla. Bra musik & massa tjejpladder. Me like! Kommer även en tjej som jag inte umgåtts med så mycket, endast jobbat med lite. Så det ska bli skoj med en ny bekantskap, alltid roligt att lära känna nya människor. Bor nära varann gör vi oxå så typ krypavstånd hem om det blir en ordentlig fylla haha ;) Skämta ba! Ska inte skrämma dig M om du läser detta!

Imorrn blir det sovmorron iaf & sen ska jag städa så det e fint tills bruttorna kommer. hihi skoj skoj som sagt.
Ska krypa till kojs nu & se en film kanske?

Nån fler som e festarsugen? Hör av er isåfall!!!! :) hihi Bara brudar förståss...!!!!
Natti natti

torsdag 18 februari 2010

Torsdag

Blev ingen fotning av lillgumman som jag skrev i det senaste inlägget. Kolik troligen så lillan hade skrikit 4 nätter så mamman var trött. Och jag skulle ut & jobba på eftermiddan.
Blev en sväng till Sollefteå igår. Älskling ville med oxå så for strax före tio. Mitt mål var BYXOR. Tycker alla mina byxor har blivit gamla å slitna. Värsta jag vet är att köpa byxor oxå, men blev två par jeans iaf & lite underkläder. Lunch bidde det oxå på Hågesta, gott var det!
Hem bytte om, gick med voff & dumpade av honom hos pappas innan jag begav mig till eftermiddans & kvällens arbete på hemtjänsten. Slutade med att jag plussat på min statistik med 2oo%. En gång har jag kört fast tidigare innan denna vinter. Nu på några veckor har jag haft två fastkörningar *suck* Fick hjälp av en snäll själ att komma loss. Den snälla själen är även karl till en arbetskollega på dagis. Ja nåt ska jag hitta på som tack för hjälpen :)
Fick ett samtal oxå som kan vara lovande... *hoppas hoppas*
Idag har det varit dagisjobb halva dan. Sen surrat massa i telen & även haft ett trevligt samtal på chatten på Facebook. Tack A för det, och även för dom snälla orden! :)


Tog lite itu med min framtid sen kan man säga. Har iaf ett inbokat möte nu i slutet av mars, spännande & lite skrämmande :)
Hade tänkt jag skulle försöka trimma Figo idag, trimmern stod nämligen i ett paket på bron & väntade när jag kom hem efter jobbet... Men mina fingrar e jue som bekant inte dom bästa. Så klarar inte av att först tvätta Figo & sen kamma & föna honom. Får ta en dag Mackan e hemma så vi kan hjälpas åt. hihi lite skoj blir det nog med trimmandet men stackars voff undra hur slutresultatet blir???? Får eller nakenhund? haha Ja det lär visa sig... ;)

Har käkat en för mig tidigt middag. Men ville käka tidigt så jag kan träna sen. Kan inte träna för sent för då blir jag pigg & somnar inte ikväll. Ska upp tidigt imorrn, jobbar 7-14 på hemtjänsten.


hihi nog svamlat! Ha en bra kväll!!!!!

tisdag 16 februari 2010

Fotning

Imorrn ska jag ev till Mallan & fota den här lilla sötnosen. hihi Ser ni småskorna/tofflorna. Var en del av presenten som vi gav i söndags. Vi var jag, Ramona & Carro alias pysselklubben... ;) hihi underbart sööööta småtofflor. Mallan ville jag skulle fota lite bilder så får se om alla mår bra imorrn & tid finnes. ÄN så länge e jag ledig men rätt som det är blir jag utringd.
Blev en del inlägg idag men sitter & väntar på att maten ska bli klar så jag kan gå & lägga mig. Och NEJ det är inte middagsmat utan på Café på Facebook. haha lite störd man e då...! ;)

Hemsida

Händer mycket i mina vänners liv nu minsann. Barnafödslar, bröllopsplaner, två ska starta företag-ja inte tillsammans men väl e två uppstarter på g. Och en företagsstart e nu gjord! Jessica har nu startat upp sin hemsida presentgillet.se så kika in där om ni är ute efter en present åt någon. Finns en hel del gosaker där :) LYCKA TILL vännen!!!! Länkar även till den här brevid så behöver ni ett tips på present gå in där & shoppa loss...! ;)


Blev tränat minsann idag, guuu så skönt & vilken energi jag fick efter. Kör på lätta passet på 30 min & tänkte köra det resten av veckan. Så kroppen får anpassa sig till rörelse... haha ;)
Blev en rask prom med Figo efter det oxå. Sen har jag kikat på Sp you think you can dance & nu är det dags att sussa.

Kram & natti

Tisdag

Blev inget jobb idag heller. Ibland har man en fullsmetad kalender med jobb & ibland som denna vecka endast en halvdag inplanerad. Nästa vecka är iaf redan ganska fylld av jobb så kan vara skönt med en lugn vecka. Hinna med lite annat oxå. Men jag får mer gjort om jag jobbar & sen kommer hem & fixar. Då är jag liksom igång så bara att fortsätta grejja då medans ångan e uppe. Som nu dom har två dagarna har jag varit lat. Igår blev det massa suttit vid datorn & läste lite oxå. Ska fortsätta läsa idag så jag kan börja med nästa bok... hihi Inne i en liten läsarperiod nu. Beställde jue lite kläder igår på nätet. Fortsatt med beställningarna idag & slagit till på en trimmer till voff. Ska bli intressant att se om jag lyckas få till hans päls eller om det bara blir en ragghund kvar av Figo när jag e klar med honom... haha Men man lär jue få till det tillslut tycker jag. Figo får väl bli en nakenhund då tills matte kommit på hur man gör... ;) Hmm stackars voff...
Vill klippa ner honom till vi ska till fjälls, så har ett tag att öva. Som tur e växer jue pälsen ut igen om det ser hemkt ut. Lite enervös faktiskt! Nån som vet hur man gör????? Kom gärna med tips isåfall...
Brukar jue lämna in Figo annars i Hsand för trimmning en par gånger om året. Men det kostar mellan 500-800:- beroende på hur mycket päls han har. Och nu har han mycket päls... Så bättre att börja klippa honom själv.
Vi köpte denna trimmer, en Oster A5 Golden med skär 10
Hoppas vi gjorde ett bra val av trimmer... Men för sent att ångra sig för nu e den beställd & betald, nästan 2000 gick den på. Hittade åt en sida där dom såldes lite billigare så det var jue bra iaf!
Varit ute med älskling & voff på prommis. Gick så att vi kom förbi vårt nya hus... hihi Bara två månader kvar imorrn... ;) Kan knappt fatta att det är sant än. Blir verkligare i april då det är dax för flytt. Bara radhuset här som spökar. Fått en del förfrågningar om uthyrning men tycker inte det känns som ett aöternativ, bara som en sista lösning. Så det avvaktar vi med. Men drömmer mardrömmar varje natt... Hoppas slippa dom snart. Bara att hålla tummarna & tänka positivt. Vet att jag skriver mycket om radhuset men som sagt så tar det upp många av mina tankar varje dag.
Fick en av mina beställningar med posten idag. Två träningsvideos. Så ska ta & träna om en stund. maten måste få smälta lite först. Käkade med älskling innan han for på jobbet. Ska se Sex and the city sen ska här tränas :) Dom här två träningsfilmerna fick jag hem idag.
Tänkte börja med Blossoms video idag & testa den andra imorrn. Synd bara vi har så lite svängrum här hemma, men blir bättre med det oxå när vi flyttat... ;)
Ska ta en värmande kaffetår nu, usch blev så frusen då vi var ute och gick.

måndag 15 februari 2010

Måndag

Alla Hjärtans dag igår. Dukade med värmeljus (inte så ovanligt för att vara jag...) men lite extra ljusfint. Älskling var & hämtade chinamat medans jag dukade. Myyys! Sjäng lite på Wii Sing oxå ;) hihi sen var jag så trevlig att jag somnade i soffan haha Så så mysig blev vår myskväll!

Idag har vi haft en latdag. Mackan jobbar visserligen nu, han jobbar eftermiddag. Vi käkade lunch, drack kaffe & sen spelade vi lite Mario på Wiiet. Sen Mackan for på jobbet så har jag suttit vid datorn. Klickat hem lite kläder... Behöver lite nytt, känner att jag knappt har nå kläder att hä på mig. Bara gammkläder, så nu blir det lite nytt. Klickat hem en träningsvideo från Ginza oxå, blev Blossoms träningsvideo. Verkade bra så hoppas på det...

Nu ska jag käka lite rester & sen blir det prom med voff.