söndag 8 augusti 2010

Söndag




Ännu en veckan har gått, sommaren har bara sprungit förbi känns det som. Nästa sommar hoppas jag på att kunna vara lite ledig iaf. Så man kan hitta på nå´t iaf. Men haft en trevlig sommar trots arbete.

I helgen har vi käkat ute både lördag & söndag, härligt! Var barnvakt till Nemi en stund igår medans Mallan & Björn var på husvisning. Håller tummarna att det är ett hus dom vill ha & som dom får ifall dom budar, hihi vore skoj. Dom har haft sån otur vad gäller husköp så lite flax vore skoj. Extra skoj när det gäller det här huset dom var & kikade på *håller tummarna*
Fikade lite här hemma efter dom kommit tillbaka hit & sen begav vi oss ut till Norrfällan. Härligt väder så vi tog en prom runt campingen & sen ut på några klippor. Satt & njöt i solskenet & drack lite lådvin som Björre hade med sig. Tur att nån hade tänkt till... hihi Drack två plastmuggar med rödvin & det räckte för att jag skulle bli surrig haha. Sen gick vi & käkade, tog en cider före maten. Cola drack jag till, kan inte dricka alkohol till mat. Inte så gott tycker jag.
Var hemma vid halvnio, blev en kvällsprom runt Nyland med voffar. Har jue två att gå med nu då vi e hundvakt åt Casanova.
Skulle se en film när vi kom tillbaka vid tiotiden men jag var så trött så gick & la mig & läste lite istället. Somnade innan elva, haha hör inte till vanligheterna. Vaknade flera gånger imorse, först vid sex, men tyckte det var alldeles för tidigt att kliva upp. Sen åtta, men då spöregnade det så jag sov längre. Halvtio gav jag opp & klev upp. Hundarna blev glada & följde glatt med till nedervåningen & sprang ut i regnet. Tror dom var trötta dom med imorse för ingen av dom försökte att vi skulle upp tidigare.
Blev middag ute även ikväll, Hornö med Mackans familj. M´s moster e hemme från Usa & hennes dotter var med oxå, så dom ville ut på Hornö & äta. M´s mor & far var med & även M´s syster med sambo & dotter. En trevlig kväll som avslutades i Kfors för kaffe & glass. Hemma vid halvtio & en rask kvällsprom runt Nyland blev det.
Ska se om jag kommer opp innan jag börjar jobba imorrn, isåfall blir det en sväng runt Rossön. Men känner jag mig själv rätt lär jag vara TRÖTT. Får isåfall ta en prom runt Hammar då på lunchrasten som sist jag jobbade.

ÄH! Måste försöka sussa.

Kram & natti natti