lördag 26 september 2009

Farkle

haha har fastnat för ett nytt "spel" på Facebook nämligen Farkle. Samma nästan som tärningsspelet som vi brukar spela, 10 000. Så riktigt roligt!
Suttit eller snarare en riktigare benämning är legat, och lyssnat på en massa klipp på you tube. Började med lite Bon Jovi, vad annars??? Sen en massa härliga Ozzy låtar, vilken röst han har den gubben. För gubbe är han faktikst! Sen lite smått & gott. Älskar Jay-Z låt Empire state of mind, feat Alicia Keys. Så härlig refräng, sätter sig direkt i skallen. Hörde den på radion när jag var påväg till dagens andra jobb, så den har gått i min skalle hela eftermiddan.
Gick iaf fint att jobba i Bollsta, och sen då direkt till andra dagiset så dan har rullat på. Trött såklart när jag kom hem. Borde sova nu men har som sagt slösat bort tiden med en massa surr på fejjan & Farmande & lyssnade på musik. Men börjar inte förrs åtta imorrn, eller idag blir det klockan har juh blivit nytt dygn. Ska nog spela lite mer Farkle, så roligt att spela mot andra människor på nätet, hihi.

Imorrn & söndag jobbar jag 8-20 så blir inget mer skrivet här innan tidigast söndag kväll.
Önskar er alla en trevlig helg.
Kram & natti

torsdag 24 september 2009

Natti

Helt slut, förkylningen tar ut sin rätt även om den e påväg bort. Trött, så hoppas jag somnar snabbt. Börjar halvsju imorrn så måste upp iaf halvsex så jag hinner duscha & kanske käka lite oxå. Lr käka?Jag dricker jue välling till frulle jag när jag börjar tidigt.

Jag & Marina surra lite igårkväll & bestämde att vi skulle ta en prom till Hammars sjukhem idag & kika lite. Sagt & gjort, så blev det. Efter våra bästa år såklart! Går icke att missa det när man e ledig & hemma liksom. haha
Fick sllskap av Em oxå. Hammars var sig likt, haha. Jobbade där sommaren -95 om jag inte minns fel? Vet inte om man får traska omkring där? Men vi gjorde det iaf! ;) Fy oss!!! Fast väldigt igenvuxet.

Hem & skjutsade sen ut Mackan till Gärsholmen innan han skulle på jobbet. Själv for jag hem & satt mig utmattad i soffan. Inte helt piggelin än inte. Surrade med min älskade lilla mormor en timma typ. Bleb lite tvtittande & Farmande innan jag for ut till Gärsholmen & gick med hundarna & sen gav jag Ella käk. Tog en omväg hem & for ut en sväng på Slån & fotade lite vid älven. Får se hur vädret är imorrn när jag slutar. Kanske tar en fotosväng. Jobbar till fyra, så hoppas det är sol imorrn. Tänkte ev ta en sväng runt Dämsta sjön (med bil dock) om vädret e fint. :)

Hämtat ut paketet idag med vitaminerna & silvret, så nu ska jag få tillbaka orken. :) Fast känner mig som jag skrev piggare nu. Pratat med flera vänner nu som oxå känner av hösten. Trött, orkeslös & deppiga. Så inte bara jag som haft en släng av höstdepression. Tack J du är underbar att prata med. Snacka om en som kan få en på bra humör :)

Lyx förresten med att få ha lånat en laptop. Ligger i sängen nu & skriver... haha vart ska detta sluta? Blir iaf till att köpa en egen... Mackan ska beställa en snart jiiipppiii.
Har youtube på i bakgrunden & lyssnar till Bon Jovi tills med Brucan till It´s My Life, yeehaa. Tycker att pappas stora idol Bruce Springsteen oxå e bra, å så e dom juh från New Jersey båda... haha gissa vad? När jag var yngre ville jag fara som aupair till Usa, New Jersey... Gissa varför? Ibland kan jag ånga att jag inte for... Inte att jag inte for tillNJ utan hela grejjen, att jag inte for. Undra hur livet hade tett sig då? Fast jag är nöjd med mitt liv men ändå? För jag ville så gärna fara. Språkresa ville jag oxå fara på innan med det var så fruktansvärt dyrt att det hade jag inte råd till. Därför lät aupair bra. hihi drömde för nå´t halvår sen att jag kommit på en superidé. Och minns att jag tänkte i drömmen att men varför har jag inte kommit på det här tidigare... Jo jag drömde att jag skulle fara som barnflicka till Jon Bon Jovis barn... haha vad man kan drömmaknasigt. Och minns som sagt att jag tänkte i drömmen, men Veronica varför har du inte tänkt på det här förut... ;)

När nu ska jag sätta igång en film på lappen, blir nog Edward Scissorhands. :)

Kram & natti.

onsdag 23 september 2009

Ons kväll

OJ ännu en dag som skruttat förbi. Men idag har känts riktigt bra i förkylningen, jag kan prata normalt haha. Låter inte lika förkyld alltså. Orken e påväg tillbaka så imorrn hoppas jag att jag e pigg. Ska här storstädas! Ut med alla förkylningsbaciller. Bädda rent, tvätta både täcke & kuddar... Bort med alla små bacillusker...!

Sett tyvärr en hel del på teve även idag, less att ligga i soffan & se på tv. Många skitserier som passerat framför ögonen. Helt onödigt. Men nödvändigt med vila när man e förkyld.
Efter Idol ikväll blev det som vanligt prom med voff. Fixade varma mackor sen, kom på att jag inte ätit sen elva idag. Fjorde en svampstuvning & sen in i ugnen med mackorna. mums! Fast ska jag vara ärlig är jue inget gott då man e sjuk. Inget smakar som det ska göra och finns inget sug. Iofs bra det! Men nå´t måste man ju stoppa i sig.
Hamnade iaf på slutet av Känndisjungeln. Och är det egentligen på riktigt eller är det ploj? Är dom verkligen i jungeln? Man får juh bara se från lägret, eller? Har som inte alls sett nå´t, bara nån snutt och då är dom alltid i lägret. Inget jag är intresserad av att att se heller. Men med tanke på hur Tildes hår ser ut, småkrusit, så borde dom vara i varmare klimat. Sådär blev mitt hår oxå då det var fuktigt i luften när jag hade långt. Tur man slipper det, här hemma i kalla Sverige. Och så har jag juh kort hår nu ändå... Och så kommer det att få förbli. :)

Ska ta & lägga mig tidigt idag, ska bära käka upp sista tuggorna av smörgåsen så ska jag bege mig till sängs. Läsa lite & förhoppningsvis somna fort. Städning imorrn juh! :) Blir inte väckt inatt helelr för älskling sover juh på Gärsholmen så blir bara jag & katzen i sängen inatt.

Prosit

Här hemma händer det inte mycket.
Fortfarande rätt så förkyld, men e nog på bättringsvägen. Less att bara ta det lungt, vill ha ork att ta itu med allt som behöver tas itu medhär hemma. Tur iaf att jag inte var inbokad på jobb nu i veckan.
Fre jobbar jag på dagis i Bollsta 06.30-13.13,sen direkt till Nyland och jobb på Vimpeln till fyra. Dom ringde nyss från andra dagiset här i Nyland för att höra om jag kunde jobba fre, synd man inte kan cloona sig själv. Tänk va man skulle tjäna bra då. ;) Helgen jobbar jag två tolvtimmars pass på ett av gruppboenderna här i Nyland. Så blir lite variation. Har inte varit på nå´t av dessa ställen på länge, både dagis i Bollsta & Gruppboendet har jag inte jobbat på sen i maj. Så blir som nytt igen... Men går nog fint det med!

Mackan & jag blir särbos i en vecka... Näe vi ska inte flytta isär. Men vi har bytt lite tjänster med Mackans föräldrar. Svärmor fyller nu i dagarna 60 år (GRATTIS!!!!) & det firar dom med att fara till Turkiet. Svärmor vill inte vara hemma på sin dag, ville inte fira den. Så medans dom far till värmen behöver dom hundvakt,-Mackan! Visst kan jag sova där jag med men inte nu när Mackan har eftermiddagsvecka. Huga, själv där ute i mörkret med skogen som närmsta granne. Öh, NEJ tack. Men tillbaka till utbytet av tjänster... Mackan e som sagt hundvakt & så hjälper svärfar oss med renovering av badrummet. *yeej* Hade han iofs gjort ändå men känns bättre att kunna hjälpa dom oxå. Han har hjälpt oss så mycket här hemma ändå. Känns bättre att kunna hjälpa dom oxå. Så nu blir det till att sovasjälv nåra nätter. Tror jag sover ute på Gärsholmen med älskling i helgen :)

Nu ska jag återgå till mitt tvtittande, har nog snart fyrkantiga ögon... ;)

tisdag 22 september 2009

Ojoj vilken givande dag jag haft... Eller inte!
Suttit i soffan med laptopen i knäet. Fick ett ryck nyss iaf & har dammsugit & torkar golven, men inte särskilt noga. Bara en snabbstädning, men väl dosck lite renare här hemma.
Blev aldeles slut av det så nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch. Piggar säkert upp oxå.

Sutti & smurfat runt på nätet större delen av dagen, haha. Snacka om tidsfördriv... ;)

Informerad

Nu har jag varit inne på Fejjan & fixat med min farm, haha. Och uppdaterat mig med info om vad jag missat de här dagarna. Nu ska jag fortsätta uppdatera mig med att läsa bloggar. ujuj vad man missar bara att vara utan internet, 3 dagar utan... haha undrar hur det här ska sluta???? Vart kommer det att vara om några år, 10 år. Inbyggt internet på armen kanske?

Näe uppdatering av bloggar var det...

Datahavveri & förkylning

Stängde av vår käre dator som vanligt på fredag kväll. På lördag morron startade den INTE!!! *suck* Så har varit helt OFF nu sen dess... Snacka om abstinens. haha Vad beroende man är av dator & internet. Ingen koll alls nu. haha Eva var så supersnäll & kom upp igårkväll med en av deras bärbara datorer, så nu kan jag datta igen tills vi får våra reservdelar till datorn. Eller delar, det är en del. Hårddisk IGEN! Dax att snart införskaffa ny dator, en bärbar även för oss....! Men tänkte få till i badrummet först. En sak i taget. Men är superglad att vi fick låna en dator för som sagt har data abstinens! *TACK snälla*

Iaf blev det en helmysig helg med Julia med vår "syshelg" som Julia kallade den. Sötjänta! Hämtade henne vid tretiden på fredag.For till Kfors & handlade lite inför vår helg.Tänkte ett besök hos T,J & L men Julia var förskyld så vi hoppade över det. Tur var det! För hon smittade ner mig med förkylningen så tur var att vi inte for in& smittade hela familjen där. Så vi var sjuklingar i helgen som hade en riktigt lugn & ro helg. Köpte med oss chinamat hem i fredags & en massa gosaker. Brorsan käkade även med oss, Mackan for juh på jakt han. Spelade lite på nya Wii Sports Resort. Kom isäng relativttidigt, för Julia var som sagt inte pigg. Vaknade lördag & då var jag förkyld så som sagt, två sjuklingar som tagit det relativt lugnt. Prommat lite, spelat spel imassor. Mest Wii & Fia med knuff. hihi Skitkul med Fia juh, så länge sen jag spelade det.... Såg film & så. For till Kfors & köpte till varsin förrätt med chinamat & så blev detchinamat IGEN på lördag till middag. Gott gott!
Söndag blev ännu lugnare låg i varsin soffa & spelade Wii & tittade på teve, haha. Sov till strax efter elva oxå. ;) Haft supermysigt ändå, trots sjukdomar. Mackan kom hem på söndag vid tre Så han blev skickad på affärn & så käkade vi stuvade makaroner & korv. Kan juh inte bara leva på chinamat. Sen tvingade vi Mackan att spela Fia oxå. Julia blev hämtad strax före sju på söndagkväll.
Men som sagt, jag är förkyld. Idag börjar jag se lite ljusning på förkylningen. Men kan knappt prata låter som man pratar i en burk eller nåt. Inge snorig iaf för det kan man hålla borta med Otrivin Comp, supernässpray! Kanske tur att Julia sov över för nu fick jag förkylningen så då är det gjort sen! :)

hihi snacka om att det känns "lyxigt" med en bärbar dator. Ligger i soffan nu med datorn i knäet. haha kan inte bli bättre...

Nu ska jag Facebooka lite, ojoj min stackars Farm lär juh va helt vissen...!
Återkommer...

Men nu vet ni (om ni undrat....) varför jag varit på nätet... ;)