torsdag 17 september 2009

Min dag

Haft en lugn dag. Tröttheten har inte varit lika påtaglig men på nå´t sätt är det som att man har ett lock över sig, eller hur jag ska förklara det. Men helt klart bättre mot förr om dagarna, då jag varit så trött att jag bara måstat lägga mig & sova en stund i soffan. Ingen sån trötthet idag alltså.

Var ner till Ramona idag. Blev några timmars surr, fikat gott & spelat lite spel. Isadora, Ramonas dotter fyllde 5 igår så vi hade en prom inplanerad medans Isadora skulle vara på dagis, men lill gumman vart sjuk så blev en hemma dag. Så jag cyklade ner istället & blev bjuden på en massa goofika. Haha bättre det... ;) Vi spelade en par spel alla tre & utan att "fuska" vann Isadora bägge spelen. Hon brås på sin mor, ni vet "Den där Ramona" som e en hejjare på spel... ;) ajaj får nog ta & lägga in fuskstöten för att vinna mot dom där två...!

Väl hemma så spelade jag & mackan bort en partimmar med gitarrena, Guitar Hero! Käkade rester sen gårdagens kåldolms middag. Och Nej, vi hade inte gjort dom själv. Köpte frysta som bara var att steka på & koka en stund. Fast dom man gör själv e jue såklart så mycket godare. Ska höra med pappsen om vi inte snart ska ta & gö ett storkok kåldolmar.

Prommat & så duschat voff har jag gjort. Och medans jag såg Idol så hann jag med att tvätta fönstret i gästrummet & stryka & sätta upp dom nya gardinerna där.
Väntar nu bara på att Farmandet ska bli klart så ska jag ta fram hårblåsen & föna Figo. Lär ta nån timma, men ååå va fin han kommer att bli.

onsdag 16 september 2009

Sova?

E egentligen trött men vill inte gå & lägga mig nu & väcka Mackan som ska upp & jobba snart. Jobabr ett extraskift nu inatt på bara några timmar, från halvtvå till sex. Så han har nyss somnat & då vill jag inte störa. Tror jag lägger mig i soffan tills han far. Kan inte bara lägga mig direkt & sova jag, utan måste läsa eller lösa korsord eller sudoku eller nå´t sånt innan jag kommer till ro och kan somna. Hur trött jag än är före. Så lägger mig nog på soffan nu en par timmar.

Mycket beställt idag. Först dom där vitaminerna, sen spelen & nyss var jag in & beställde hårvårds grejjer. Hittade åt en sida där dom säljer billigt. Bla Osis två burkar för 149:- Billigt!!!! Här hos frissan tar dom 169:-/burk. Så rena rama fyndet med två burkar för mindre än priset av en. Och så räcker dom länge. Min senaste räckte i 4 månader... Sen blev det några produkter från mitt favvomärke Bed Head. En vax som jag inte haft på länge som jag tycker e superbra, även en hårspray därifrån & så shampoo & balsam. Nu e jag less på shampoot från affären, dels räcker det inte så länge & håret känns aldrig fräscht. Mycket bättre med ett "riktigt"! När jag arbetade i affär och folk kom & frågade efter rekommendation på shampoo & balsam sa jag som det var... Att det är faktiskt bättre att köpa hos frissan. Okej lite dyrare med det är mycket drygare oxå, och det MÄRKS skillnad på håret. Så nu har jag gjort mig själv en god hårgärning ;)
Tycker Bed Heads produkter är jättebra, dryga & så luktar dom såååå gott... Köpte glans sprayen när jag va i Övik i somras och den luktar nästan godis... ;) Sprayen jag beställde nu har jag aldrig provat men jag hoppas att jag blir lika nöjd med den. Skulle vara en hård hårspray så jag hoppas den håller måttet ;)

Börjar känna mig lite mer som mig själv så hoppas den här trötthetsperioden e påväg bort. Har orken infunnit sig idag? Nix! Blev att jag tvättade fönstren på utsidan & ett på insidan. Sen käkade vi & då var orken & lusten borta. Spelade en tärning medans vi åt & sen har det inte blivit så mycket gjort. Tvättat en maskin & hängt tvätten. Så jag sparar gardinuppsättningen till imorgon. Och så blir det ev ett besök till Ramona, beroende på hur dottern hennes mår.
Har hunnit med att Farma såklart... hihi & så suttit & glott en massa på nätet & även på dumburken. Idol & sen en program hur det gått för alla som varit med i amerikanska Bachelor & Bachelorette. hihi givande tvkväll vill jag lova!

Spelnörd?

haha och det gäller inte Farm Ville på Facebook utan spelnörd kanske vi (jag & Mackan) kan kallas för nu har vi beställt tre nya spel till Wii. hihi Blev nya Guitar Hero & så nå´t annat Guitar Hero spel som vi inte hade & så Resort. Hoppas dom hinner komma innan helgen då Julia ska vara här. kan vi ha en riktig spelhelg. Och hinna träna massor innan Mackan kommer hem på söndag kväll... ;) Han e ändå bättre än mig i typ alla spel utom Guitar Hero så det spelet vill jag spela i massor... haha Ett annat spel som jag brukar vinna i är ett kortspel, Sympati, så det brukar jag oxå vilja spela... ;) Annars så är Mackan så mycket bättre i typ alla tevespel, fast iofs så spelar han så mycket mer än mig. Och har spelat så mycket mer än mig innan oxå.

Bara ett kort inlägg här i väntan på att Farmandet skulle bli klart på Fejjan... Jag spelnörd???? -Knappast!!! ;)

Beställning

Fick tips av Ramona om nå´t som skulle vara bra med vitaminer. Så nu har jag beställt en flaska & även nå´t annat som lät att vara bra för att bygg upp immunförsvar. Lär utvisa sig om det fungerar. Fått flera tips nu av flera som konstaterat det jag oxå funderat på. Vitaminbrist?! Därför gjorde jag nu en beställning från bodystore. Hoppas att det fungerar :) Ska prova ett tag innan jag kommer med ett utlåtande. :) Uppbyggande av immunförsvar är nå´t jag verkligen behöver. Sen jag varit liten har jag typ alltid fått allt sjukdomar. Väldigt lätt sjuk blir jag, så nu hoppas jag att det är nå´t som fungerar... Vill jue inte åka dit på nån svinis inte!

Ska iaf ta itu med mina fönster nu. Trist väder & orken är inte den bästa men det får väl ta den tid det tar då...

Bye for now..!!!

tisdag 15 september 2009

Tröttiz

Jag är trött, trött, trött. Orkar typ inget nu sen de senaste veckorna. Bara såååå tröööttt!!!
Igår var jag ledig. Sov till strax före elva!!! Sen ut & fixade & donade lite på tomten. Mackan va till sina föräldrar & lånade släpvagnen & så fyllde vi den med massor av skräp som bara stått i garaget & tagit plats. Fyllde skuffern på bilen med massor av pant som stått jag vet inte hur länge... Hade en plan på att panta igår, men orken tog slut. Vid fyra fick jag lov att lägga omkull mig på soffan & där somnade jag. Sov till sju typ när Mackan väckte mig för mat. Så trött! Spelade en omgång tärning sen la jag mig i soffan & slöglodde på teve sen sängen & sov. Otroligt!
Upp strax efter sex imorse, jobbade 7-12. Pigg! Hem & snabb åt sen iväg till högberget med vårt lass av skräp. Kvantum blev nästa stopp för att få iväg all vår pant & sen handlade vi lite oxå. Hmm hade sparat en hel del pant då det kom fram påskmust flaskor... Över 350:- spänn i pant, inte illa! Men kändes som det var huuuur mycket som helst.
Stannade för att köpa en stor säck hundmat & lite tuggpinnar å sånt till voff, även dollar fick sig en snabbvisit. Hemma igen vid fyra, och hur pigg var jag då? Näe just d! TRÖTT! Blev soffan även idag & Mackan gjorde käk så vi åt vid halvsju. Förstår inte varför jag är så här trött???? Fast hör fler runt mig som oxå klagar på trötthet. Men olikt mig att vara såhär, brukar kunna hålla farten uppe iaf till framåt åtta då jag brukar dyka ner i tevesoffan. Håller på att Farma lite nu på Fejjan sen ska jag lägga mig. E jue som sagt trött!!!
Imorrn är jag ledig, än så länge iaf. Blir nog en sovmorgon & sen ska fixas här hemma. Och så skulle vi behöva fara med ett till lass till högberget. Diskmaskinen fick vi inte med oss idag. Tänkte fara med den imorrn, och sen ska jag se om jag hinner gå igenom klädgarderoberna. En hel del där oxå som skulle behöva rensas ut...

Fick paketet i från Jotex igår, som Mackan var snäll och hämtade ut. Sov jue jag...! Kom en del av det jag beställde, resten kommer 10 oktober. Men fick iaf gardinlängderna till gästrummet & gardinkappan till korridorfönstret. Så jag hoppas att tiden och framförallt orken infinner sig imorrn. Då ska här hemma putsas fönster & hängas upp gardiner. *hihi* Blir så fint när man byter gardiner, blir som ett nytt rum. Och särskilt när gardinerna är nya oxå.
Samma som när man köper nya blommor. Älskar både gardiner & blommor, och att pynta med ljuslyktor måste jag väl tillägga oxå då. ;)

Får ta tröttheten som det är, hösttrötthet? Finns det nå´t sånt´?
Bättre att lyssna på kroppen & vila när det behövs. Orken infinner sig nog igen :) Men jag hoppas jag hinner med att fixa till här hemma imorrn. Annars tar jag en sovardag... ;)
Till helgen far Mackan & jagar igen så då ska jag & syster ha en tjejhelg. Bara mysa & ha trevligt. Ser framemot det :)

Näe dags att bege sig till sängs. E juh en dag imorgon oxå! :) Måste bara Farma åt Mackan oxå...!

måndag 14 september 2009

Alien?



hihi satt & kikade på lite bilder som jag äntligen fört över till datorn. Lite drygt 1000 st, men hittade åt dom här. En kompis var förbi för två veckor sen & visade upp deras lilla "Alien..."! ;)
Tänk att i början av februari kommer det fram en liten bebbe, & förhoppningsvis inte en alien. Ser jue liksom väldans alienlikt ut i nuvarande stadiet... :) Ska bli superskoj att se vad det är som tittar ut sen. Kanske blir det på pappans födelsedag den 4:e februari?


Fler alienliknande bilder.... ;)

Nu ska jag ta & gö lite nytta. Fick lov att avbryta pysslandet ute med att gå in & Farma... ;)
Nu ska jag fortsätta på tomten.