lördag 9 april 2011

Lite social

Hann jag ned att vara igår. Länge sen jag träffade Carro & Mallan så igår drog vi ihop en tacomiddag hemma hos Carro. Mallans dotter Nemi var oxå med, fast hos åt banan & majs, ingen stark tacofärs. Trevligt! Den här tröttheten har gjort mig väldigt osocial, så hoppas vädret blir soligt framöver så kanske tröttheten försvinner & jag kan ta itu med mitt sociala liv. Jag längtas!
Kom hem från Carro igår vid halvtio & slöade sen lite framför datorn innan jag somnade. Behövde inte sova hos Julia igår, men tydligen ikväll. Vi får väl se, hon kanske ändrar sig & får nån komis som sover där.
Tänkte laga lite gomat här hemma idag. Får se om det hinns med. Först prom med voff & så behöver det STÄDAS här hemma. Jag älskar mina djur, men just nu hade jag önskat att vi inte hade några. Blir otroligt mycket katthår överallt, & Figo drar in jättemycket sand & annat nu. Och nu under dom här veckorna jag varit så trött så händer det inte så mycket hemma. Men ni är ju två kanske ni tänker? Men gör jag inget så blir det som Mackan oxå kan vara slö. Städar jag så börjar han oxå städa, förstår inte riktigt hur karlar tänker? Men men måste ta itu med städningen nu medan ork finns.

Ha en bra helg! :) kram

onsdag 6 april 2011

April

Ja så har vi kommit in i ännu en månad, lagt tre bakom oss. Ujuj snart e sommaren här, töar ordentligt ute nu. I skogen ovanför oss är backen helt snöfri, så det är den synen som möter mig varje morgon. Mer snö dock på nersidan av huset, men jag väljer att kolla uppåt ;)
Har varit så otroligt trött de senaste veckorna, har inte orkat med att göra nåt efter jobbet. Brukar bli likadan varje vår, vårtrötthet... Borde vara till hösten man blir trött, men det är som tll våren den slår till tröttheten.Köpte MiviTotal ifjol, väldigt bra vitaminer, men i flytande form & det var ju det äckligaste jag druckit. Så köpte inget iår, ångrar det lite men nu verkar den stora vårtröttheten vara påväg bort. Dags att ta itu med det sociala livet igen. Fredag blir det en date med svägerskan & Mallan, tacos & lite surr & spelkväll. Fast e jue fredag & då är jag alltid dödens trött efter en arbetsvecka. Så får se hur länge jag orkar vara uppe. Ev ska jag sova nere hos syster i helgen oxå. Pa & Eva drar till Östersund på tumanhand & Norbergarna är på Kortids & Julia hemma. Så får se om hon törs sova själv annars kommer jag & den stora starka & farliga vakthunden Figo & sover med henne. hmm Jo men Figo e en superbra vakthund, NOT!!!!! haha Får se vart det blir att jag sover, sova lära jag ju göra iaf...

Inte hänt så mycket på den här månaden sen sist jag skrev. Jobbat mest & varit trött, haha. Mormor har fyllt år, vi har varit till Birsta nån gång (minst!!!!), hälsat på lite folk, haft besök från Ume här-var ut på Vinterfesten.

Helgen som va så var vi till Kramfors på 30-årsfest. Jonas fyller 30 imorgon men hade festen i lördags. God mat, fika, tilltugg, drickbart & sällskap. En trevlig kväll. Men varken jag eller Mackan var nå sugen på utgång så vi for hemåt istället, så var hemma strax före ett. Lite synd för festen var trevlig, men hade ingen lust att betala in mig för så kort stund på Kramm. Fick vi komma hem i tid, vakna utvilad & vara pigga. Ingen bakishet. Fast var såklart trött i söndags ändå. Nog om tröttheten, som sagt verkar den vara påväg bort nu, så pepparpeppar hoppas det håller i sig.

Om 10 dar har vi bott här i vårt älskade hus i ett helt år <3 OJ va tiden går fort.