söndag 9 maj 2010

Tiden går...!!!

haha, ja visst går tiden... ;) Konstigt vore väl annars???!!!!
Inte haft varken tid/ork eller lust att blogga... Haft så mycket annat att göra. Sitter just nu på jobbet på Hemtjänsten, ska strax fara vidare till vårdtagare men fick en liten lucka...!
Vad händer i vårt liv då? Ja husflytten e klar, radhuset sålt & nycklarna överlämnade. Så nu har vi "bara" ett hus att hålla på med, hihi. Vårt hus <3
Fått lite halvt om halvt iordning inne, packat upp en hel del kartonger & klädsäckar. Men känns som att man börjar lite överallt. Röjt bort att sly i skogen ovanför oss, ska "bara" iväg med allt. Usch så trist. Att gå med röjsågen var skoj, men jobbigt, men att fara iväg med allt lä'r ta ännu längre tid. Just nu ligger allt bara i två stora högar. Fint blev resultatet iaf. Älskling som e ledig i helgen håller på att ta ner lite halvstora träd. Och i sommar ska vi ner med en par stora träd men då behöver vi hjälp. Taket ska snart börjas med så det lär jue bli ett projekt som kommer ta större delen av sommaren skulle jag tro. Och massor att göra ute på tomten, hihi. Roligt göra! :) Iår blir det till att rensa upp & bara kolla vad som finns bland alla träd, buskar & blommor. Fixa nersidan av trädgården oxå för där är det MASSOR att göra, och så ska vi gräva ut mer på ovansidan så det går att vända bilen där. Skulle tror att tiden inte räcker till för så mycket mer den här sommaren, ska jue jobba oxå! Får ta detr i den takt det tar, vilket jag ibland har svårt för. Vill att allt ska bli klart NU!!!! ;)
Näe dax att fara iväg till nästa vårdtagare.
Tänkte försöka lägga in lite före/efter bilder sen på vad vi gör i huset.

Kram kram