onsdag 29 juli 2009

Min dag

Upp åtta, fix & sen ner till pappas för att låna deras lillbil. Upp till Ica, hämtade Em, handlade frulle & sen vidare mot Hsand. Spring i affärer, skoskav & käk på Donken. Vidare ut på en lite sightseeing till stugan, lite solande på bryggan. Hem till mamma, grattis i förskott till henne, fikade. Hem & där väntade klippning. "vår" frissa Maddis kom & klippte både mig, Em & Marina. Så nu e vi nyfrissade & snygga i håret. :)
Gick en prom med Figo, hämtade min cykel & sen sett på utröstningen at So you think you can dance.
Japp det var på det stora hela min dag.

Natti natti

tisdag 28 juli 2009

Ännu en kväll i dansens tecken

haha fin rubrik... Men tycker att det är så drygt att skriva rubriker som oftast. Dansens tecken? Jo jag menar såklart So you think you can dance på femman. Gillar den serien, så bra danser, koreografier & koreografer, låtar, kul när dansarna får ett bra nummer & dom presterar bra. Mindre roligt när dansarna får en dålig koreografi, som ett par ikväll. "Du är en utomjording & ska befrukta jordens sista invånare" ja så var dansen typ. Ni kan jue tänka er. Och det var tjejen som var utomjordingen & killen som skulle bli befruktad... haha crazy! Inte det bästa framträdandet inte...

Min älskling kom hem för ett litet tag sen från jobbet. Ska borsta gaddarna nu & krypa till koja & surra lite. Sen imorrn blir det mer shopping, ska ner till Hsand en sväng. Se om jag hittar nå kläder & så in & gratta mamma i förskott på hennes födelsedag. Em följer oxå med som sällskap så blir ännu en tjejdag. :)

Bäst att sussa nu för ska iväg vid nio imorrn, vill va i stan lagomt till butikerna öppnar.

Kram & natti

Hemma igen

Jepp vi drog hemöver idag.
Igår blev det lite shopping på stan. Men såklart inte det jag behövde. Ska ta en sväng till Hsand imorrn för att leta kläder. Blir så stressad när man e ute & handlar & man e tre stycken & så e man bara en som provar kläder. Trist för dom att vänta å stressande för en själv. Men köpte en blus iaf, skulle behöva hitta nå byxor & en kofta. Så hoppas det går att finna i Hsand.
Köpte iaf lite till håret:hårfärg, Wellas Ocean Sprizz saltvatten spray & en hårspray från Bed Head. Ångrar nu att jag inte köpte vaxet oxå från Bed Head. Deras produkter är väldigt bra tycker jag, och så luktar dom underbart gott oxå... haha
Kicks blev det en parfym, en kolpenna & en flytande eyeliner. Så det spenderade lite pengar ändå...
Bidde hamburgare sen hos värdparet & senare på kvällen käkade vi kräftor & västerbottenspaj. Göttans! Wille var inge pigg så han höll sig för sig själv så fick vi brudar umgås, dricka lite & spelade spel i massor. Blev lite Uno & sen tärning flera timmar. Kom isäng vid två. Efter en sovmorron till tio imorse så hann vi med en par timmars tärningsspelande även idag.
Vid två for jag & Marina hemåt, fast med omvägen förbi Rusta, Skokanonen & Max. Och sen bidde det omvägen runt Sollefteå, Marina hade sett fina kläder på Klädax med tyvärr fyndade vi inget där ändå. Så kom nyss innanför dörrn här hemma. Skönt att komma hem, borta bra men hemma bäst... ;) Fast nu var det jue bara sen igår jag varit borta.
Härligt att ha en ledig dag imorrn innan det är dax för jobb igen på torsdag.
Ska sätta mig & kika på kryssningar nu. Ska boka en Tallinkryssning för mig & Mackan. Tänkte fara i slutet av augusti, för då har jag jobbat klart & Mackan har semester.

måndag 27 juli 2009

Övik

Nu drar vi till Övik. Hemma igen tis kvöll eller onsdag. Det visar sig...

Ciao!

Spelkväll

Nu har precis Em & Marina cyklat hemöver. Vi & Mackan har haft en spelkväll. Men först käkade vi pizza allihop, Hasse & barnen var oxå här. Sen for dom hemöver & vi spelade lite.
Bla Uno, plump & så lärde vi Em & Marina tärning. Eller 10 000 som vi brukar säga oxå. Så en trevlig kväll blev det.

Ska ta & vika lite tvätt nu & sen lägga mig. Imorrn far jag & Marina upp till Jennie & Wille i Övik. Har inte bestämt än om vi far hem tis eller ons. Ja det visar sig...
Onsdagkväll så är det klippdax igen. Håret växer så det knakar... Känns så iaf nu när det är så kort på typ halva skallen ;) Behöver frissas till innan dop & födelsedagar.

Total Eclipse of the heart går i bakgrunden nu när jag sitter vid datorn. Har kört igång lugna favoriter igen, så mysigt att sitta & koppla av till lugn musik.
Bra att kunna lyssna via webradion, blir man aldrig less på kanalerna.
Så många att välja bland. Brukar lyssna på olika oxå på sr.se
Älskar den här Bonnie Tyler låten som går nu, så himla fin. Men idag blir jag inte lika påverkad av alla låtar som jag blev i fredags. Humöret e påväg att bli på topp igen, från dipp till topp. :)
Livet blir vad det blir, dumt att ångra det som varit. Bara att blicka framåt! :)

Nu ser jag sängen framför mig... ;) hihi nästan iaf, dax att sova om vi ska vara pigg imorrn i Övik.
Måste nog skriva en kort packlista inför imorrn... haha

Kram & natti natti & tack Thess & Erica för kommentarer. :)

söndag 26 juli 2009

Söndag

Jobbat klart nu för denna vecka. Satt kvar en stund extra & surra med min avbytare. Som haft semester i fem veckor. Ska sen iväg på semester igen i september, då ska han till Thailand. Oj va skoj! Känner att det är dags att börja spara på allvar. men inte så lätt att spara när man går som vikarie & aldrig vet hur mycker man får jobba. Och när man väl får en bra lön är det så mycket som behöver inhandlas. Lönen som kommer imorrn blir inge bra men har lite småsaker att handla ändå. Doppresent & så nå kläder att ha på mig till dopet. Kanske blir det en hammock oxå. Såg de hade en billig på Rusta, bara 995:- Grå ställning & blåa dynor så den passar perfekt till vår blåa utemöbel. Men som sagt ska i höst efter renoveringar här hemma börja spara. Vill så gärna fara utomlands & Thailand är ett drömresmål. Så kanske nästa höst? :)
Först väntar renovering av badrum & sen inköp av bäddsoffa & en bärbar dator. Sen ska det sparas!

Nu ska jag vila en stund & får se om det blir en liten spelkväll ikväll.