lördag 18 juli 2009

Uppdatering

Städandet med grannarna gick fint. Fikade oxå ute hos oss i skuggan. Vart så varmt på altanen. Bleb åtta stycken som hjälptes åt. Var klara vid två. Har sen hållit på å grejjat i hordgubbslandet. Hämtat bräder att ha emellen raderna i landet & så. Blev så trött så gick in & satte mig här en stund, ska lägga ikull mig på soffan nu en stund. Tröttiz!Nice att bara vara ledig.
Men stressen kom när vi var klara med städandet. Måste hitta på nå´t är det inom mig nå´n som säger, Rösten tillhör väl förståss mig själv. Men oron liksom kommer fram. Fiska? Fara & grilla? Hälsa på nån? Bju hem nå`n? NEJ, ta det lungt & bara é en dag. Så blev som sagt lite pysslande i landet & nu blir det vilande. Middag sen & så ska vi göra klart i landet. Men jobbigt när man känner att man hela tiden måste göra något. Så van att jobba så mycket att man liksom måste passa på varje ledig tid att göra nå´t.
Imorrn jobbar jag igen.

Igår kväll

Thess & Jonas kom vid fyra så vi käkade & sen begav vi oss till Dämsta. Mycket folk var dte där, riktigt trevligt Scramblers underhöll, köerna var långa vid matstationerna, vädret var vackert, barnen badade, och vi drack lite alkohol... haha Träffade på en hel del med folk som vi kände.

Satt kvar en stund & surrade när det var slut så fick den värsta rusningen oxå avta. Sen tog vi en liten biltur förbi lite hus & så hamnade vi ute på Gärsholmen en stund på Kung Gärs Loge. Friteatern hade varit där iår igen för föreställning men eftersom vi redan hade andra planer så blev det ingen teater för oss iår. Men den brukar vara jättebra. Surra en stund med svärföräldrarna & så sen for vi hemåt. Grabbsen var nog litei gasen, efter att ha druckit några bärs, Jäger & whisky som avslutning hemma hos oss. Jag höll mig till några cider & så smakade jag faktiskt en liten Jäger... Hade en mycket trevlig kväll. Thess & Jonas for ut till stugan i Docksta vid tolv.
Mackan somnade snabbt då han va lite sluddrig haha. Själv så låg jag & läste en stund, & tog en Ipren. Hade världens mensvärk, men gick över efter ett tag så då kunde jag somna jag med.


Nu ska vi om en timma möta upp med grannarna & ha en städdag. Antar att jag kommer att hamna i tvättstugan för rengöring & städning där. Får se hur många som dyker upp. Jag & Kerstin ska fixa med fika oxå men far & handlar när vi vet hur många som kommer & hjälper till.

Ska sätta fart nu... :)

fredag 17 juli 2009

Fredag

Slutade för snart en timma sen. Träffade på en av grannarna här utanför så bidde en massa surr. Imorrn ska vi ha en arbrtsdag här alla grannarna. För att städa & fixa bland de gemensamma utrymena som bla förrådet & tvättstugan. Bra att det blir gjort. Men så är det jue jag oxå som dragit igång det, ordförande som man é... haha Näe men skämt åsido så behövs en rensning så vi kom överens om det på mötet vi hade så jag skrev lappar & la i brevlådorna tidigare i veckan. Får se hur många som kan. Vi e iaf två hus som kommer att hjälpas åt. Får se hur många av de återstående åtta som kan.

Ska ta & dammsuga nu & torka golven, iväg en snabbis på affärn & sen ska jag vila lite. Sov inte så väldans mycket inatt. Var så varmt inne. Så måste ta igen lite sömn. Ska med Thess & Jonas på Dämsta ikväll, dom kommer hit före så åker vi ilag. Trevligt!

torsdag 16 juli 2009

Hemma igen-jobb

Kom hem rätt så sent igårkväll. Höll sen på att städa ur husbilen & packan in & stöka inne. Kom isäng halvtvå... hmm sen var jag så uppe i varv att jag inte kunde somna. Hörde tidningen som kom vid tre... Lär bli en lång dag idag.
Hinner inte skriva så mycket nu men vi har haft tre roliga dagar. Fiskat, sett på djuren på djurparken & skrattat i massor. Har jue en lillsyster som e riktigt rolig & trevlig att umgås med :)

Nu väntar ett dygnspass. Slutar 10.00 imorrn. Får se om det blir Slottdalsskrevan då, beror på vädret. Sen blir det nog en tur till Dämsta på kvällen.

Ha d gött! Kramiz

måndag 13 juli 2009

Bye bye

Nu åker vi strax på vår minisemester. Figo följer såklart med.,,
Här är åkfordonet. Pa & Evas husbil som dom e så snälla & lånar ut.

Jag & Mackan


Och Julia följer med. :) Hoppas på bättre väder bara. Men som sagt annars får vi spela kort & så.
Ha d gött alla! Kramar



söndag 12 juli 2009

Min dag

Var som jag skrev tidigare & grattade Julia på hennes 5års dag. Här har hon på sig en del av presenterna som Jossan & Linda gav henne. Prinsess klänning & smycken till...
Kom ner till pappas sen & så fick Julia för sig att baka en sockerkaka. God blev den minsann. Hon kan hon! ;)

Hann med en del fotande ute.


Figo var såklart oxå med. Kul att leka med bollen...



Jag & min älskade voffsing! :)
Mackan har ledigvecka den kommande vecka. Och jag börjar inte jobba förrs på torsdag. Hade bestämt att ta en fisketripp & ev sova i tält med Julia. Men så kallt nu på nätterna (och dagarna...) så vi bestämde om. Blir att vi får låna husbilen & så kom vi på att vi skulle ta en tur mot Junsele.imorrn beger vi oss till Jusele. Ska fiska förhoppningsvis en massa & så gå en sväng på djurparken. Kanske finns nå´t mer att hitta på uppe i Kåtabyn.
Kul ska det bli. Hoppas det inte regnar dom här dagarna, inte lika roligt då... Men får väl ligga inne i husbilen & titta på film då & spela spel... I värsta fall får vi väl åka hem... ;)
E dundertrött nu. Har varit det hela dan men ännu värre nu så dax att sussa.
Ska packa imorrn för orkar inte ikväll. Bättre att kliva upp lite tidigare & fixa med det.
Har iaf skrivit en par "kom ihåg" listor... haha ett MÅSTE!
Kram & natti




Dubbelt grattis

Idag fyller två sötisar år. Julia fyller hela 5 år så ska strax dit & gratta henne. Ska duscha nu & lite fix sen hämta Jossan & Linda som oxå blivit ditbjudna på kalas. GRATTIS Julia! :)


Nästa som fyller år har vi redan grattat men är idag han fyller. Så GRATTIS Lukas på 1års dagen.


Har jobbat ett dygn nu vilket har gått jättefort. Tycker att man hinner liksom bara dit & sen är det kväll. Mycket småpysslande att göra & så så då går tiden fort.

Bye for now!