lördag 27 februari 2010

Lördag

Blev kvar på jobbet, så mitt tolvtimmarspass blev till ett dygnspass. Tur jag har snäll pappa m familj som tar sig an voff... Mackan ska ut & skotta inatt igen... Och voff går jue inte att lämna själv för många timmar. Inte mer än fyra timmar ska dom va själva... Och vi håller hårt i den regeln. Men vi e så bortskämd med hundvakt att vi borde skämmas... ;)
Skulle helst gå & lägga mig nu, men arb tid till elva & några av brukarna e uppe än så ingen sömn än. Har fortfarande feber & öite förkyld men imorrn blir det vila heeeela dagen efter jag slutat. Sjukt nice!
Nee ska se om nån vill isäng... *hoppas* haha

fredag 26 februari 2010

Fredag

"vet ni vad motsatsen till modersmjölk är? -Farvatten!!!!"
Hämtat från Färjan på kanal 5. hihi är inte direkt en fan av Färjan men satt å bläddrade bland kanalerna nu innan Lets dance & då var det precis slutet av Färjan. Och där säjer dom alltid nån meningsfullhet ;) hihi som den repliken... så skoj!


Fredag igen, dom flesta har nu gjort sin arbetsvecka & har ledighelg, fredagsmys, taco kväll eller vad det nu kan vara. Vad ska vi göra då? hmmm jobba typ...! Igår blev det jobb på ett av gruppboenderna, halvåtta till halvnio, ett trettontimmarspass. Trött när jag kom hem. Vaknade även igårmprse med feber & igensvullen hals. En tablett senare & lite varmt så var man fit f for jobb. Men sååå trött då jag kom hem... La mig strax efter nio.
Idag skulle jag endast jobba halvdag men blev en heldag till fyra. Husse & hund kom & mötte mig när jag slutade. In på affärn en snabbis & så hem. Mackan ska ut & ha snöjour på jobbet innan han börjar, jobbar från ett inatt till sex imorrnkväll. Så han la sig redan vid halvsex, tur han inte e som mig, utan han har lätt att somna. Snarkar från sovrummet sen en par timmar tillbaka. Själv sitter jag i tvsoffan med datorn i knät! ;) Ovanlig syn?! Näe!!!! ;) Har blivit febernedsättande idag, å känner att förra tabletten börjar sluta värka nu... Trött oxå så skulle behöva sova men vill nog se lets dance en sväng. Måste även gå med Figo.
Imorrn blir det tolvtimmars jobb men sen e jag ledig sönd! :) Ska bli sjukt nice med sovmorron då... ;) Klivit upp före sex hela veckan, på tok för tidigt för min smak...! Eller tycke!

Näe en treo & kurera lite.

Ha en bra fre & lördag!
kramiz

onsdag 24 februari 2010

Onsdag

Ännu en dag att lägga till handlingarna, ännu en dag i kylans tecken....
Såg att det gått rådjur mellan vår husrad & husen ovanför öss. Var en stid mellan hela raddan hus.Stackars alla vilda djur denna vinter.

Klädde mig för varmt igårmorse så imorse när jag skulle gå med voff så blev det inte samma vintermundering. Men så frös jag istället... Typiskt! Men kallt var det även idag -32...!
Jobbat på dagis 7-13, sen hämtade jag Figo hos pappas & gick en sväng.
Sen har dan bara rullat på.
Sitter & kikar på finalen i So you think you can dace, såg att det håller på lite väl länge, så får se om jag orkar se hela. Imorrn blir det jobb 7.30-20.30, vet vad man gör imorrn...

Äh har inte vettigt att skriva om.

tisdag 23 februari 2010

Brrrr

Nu e det riktigt kallt ute igen, termometern visade friska 30 minusgrader imorse. Less på skämt nu om "myggfritt" ....!!! Klädde mig för prom med Figo & tror jag trodde att vi bor i sibirien... haha Pälsmössa på & fleecetröja under jackan & powerkängan på fötterna & såklart täckisar & tjocka vantar & halsduken uppdragen till näsan... haha blev faktiskt lite för varmt... ;) Så det så!
Men inget väder man går en långprommis i, en halvtimma räcker!
Dagisjobb idag hela dan & även imorrn. Bara man inte åker på magsjuka, den verkar gå lite här & där... En i personalen här gick hem igår eftermiddag då hon kräkts, men inga barn ännu som åkt dit *pepparpeppar*... Ja & jag käkar peppar, hel vitpeppar... Var ut till köke timorse när jag hörde om magsjukan & fick en hög med vitpeppar. Så nu har vi garderat oss iaf. Barnen får sprita händerna före måltider & jag spritar mina titt som tätt...
Vet inte vad det är med har blivit helt nerringd från olika ställen om jobb... Men e uppbokad hela veckan nu utom söndag. Men huvva bara jag klarar mig undan kräksjukan. Räckte att kräkas igår pga migränen...

Nee in till avdelningen igen & ha lite för dom vakna femåringarna!
Ciao!

måndag 22 februari 2010

http://svt.se/2.123451/1.1870509/tjuvlyssna_pa_bidragen?lid=puff_1877430&lpos=lasMer

Inte lika grubblande nu i detta inlägg. Men jag är en rätt grubblande person. Tänker mycket & funderar över saker som varit, som kommer, vad som sagts hur man kunde gjort saker annorlunda eller om jag gjort eller sagt saker rätt...

Men hittade åt den här länken å kunde såklart inte låta bli att tjyvlyssna på lördagens bidrag i festivalen när chansen fanns... Jobbar till nio på lörd kväll så vet inte hur mycket jag kommer att kunna se av festivalen då. Men nu har jag hört låtarna & fått mig en uppfattning, några fler ballader å lite mer upptempo... :)

Höra av sig eller inte?

Funderat lite grann på vilka roller man har in vänskapskretsen & så. Jag är en sån som ofta skickar iväg ett mess eller slår en pling bara för att höra hur läget är. Inte i tid & otid men har det gått några veckor & man inte hörts vill jag jue veta hur läget står till. Men eftersom inte så många som gör detsamma så tänker jag att jag kanske upplevs som jobbig, att folk har nog med sitt liksom. Att dom kanske inte alls vill ha kontakt med mig. Att då jag tycker det gått lång tid kanske andra inte alls tycker detsamma. Så nu för tiden riktigt stoppar jag mig själv från att skicka iväg en massa mess eller ringa.
Eller har jag satt mig i den rollen att folk vet att jag hör av mig så då hör dom inte av sig...? Men samtidigt så är jag intresserad av mina vänners/bekantas liv & vill veta hur det är som med dom. Får helt enkelt sluta med det.
Hädanefter får folk höra av sig till mig. Ska försöka med det iaf.


Ja som ni märker har jag det TRIST att bara ligga här hemma i mörkret med illamående, en dundrande huvudvärk & så flimmrar det framför ena ögat. Men kan inte låta bli att sitta vid datorn en stund iaf... Blundar just nu med vänsterögat... haha Knäpp man e!
Kunde jue inte sova inatt så hanns med en massa funderingar, bla just över "höra-av-sig" biten. Ja & en massa annat surrade oxå genom skallen, trots värken. Radhuset är jue konstant orosmoln i mina tankar, och nu inatt även snömängden på taket... hmm dom säger att våra tak inte behöver skottas men nu hör man jue bara om fler & fler tak som rasat in. Så inatt kom den tanken upp för mig & kunde inte släppa den på e tag, låg & lyssnade efter knakningar i huset. Lätt att bli lite paranoid på såna där saker. För det e myyyycket snö på taket. Älskling skottade av brotaket & altantaket men tror faktiskt att hela taket måste skottas av. Tänk om det faktiskt skulle rasa in, dels skulle man jue aldrig förlta sig själv & är man inne så lär man nog inte klara sig. Huvva vilka rysliga tankar jag tänkte inatt, skumma tankar. Men det får nog helt enkelt bli en takskottning framöver.

Hopp om livet

Sovit några timmar nu så nu känns det liiiiite bättre. Men Ipren funkar då inte på denna skallebang eller migrän.
Stängde av ljudet på både mobben & hemtelefonen & oj vad det har ringt. Hade hur många missade samtal som helst, både från några dagis, hemtjänst & nåt okänns nummer... Flera had eringt många gånger så var över 20 missade samtal, ojoj. Fast hade jue ändå inte kunnat jobba hade jue redan jobb till halvett. Men känns bra att dom tänker på en & ringer om jobb. Ibland e det stiltje bland jobben.

Ska iaf försöka mig på att käka lite välling. Mår illa så vet inte om jag får i mig nåt, men e samtidigt hungrig.

MIGRÄN :/

Ja nu har jag fått förklaringen som jag blundat till i några dar, migrän! Har inte sovit nåt typ alls inatt, ont i huvudet... Eller inte ont heller, utan tryck typ ovanför ögat... Har haft huvudvärk & illamående enda sen i fredags men inte tänkt så mycket mer på det. Och igår tänkte jag att det berodde på dryckerna sen i lördags & dåligt med sömn. Sover jue alltid som en kratta efter jag druckit. Iofs blev det jue ingen superfylla men lätt berusad... Men som sagt har inatt legat med världens migrän. Mår så illa oxå att jag fått varit upp & kräkts. Jävla skit. Kan inte jobba såhär... Så nu känner jag mig som världens största svikare... Men kommer inte ur sängen idag,... Nu måste jag ringa jobbet, nu är dom nog vaken. Jäkla skit! Ska skicka in Mackan på apoteket då han slutar för att inhandla migrän medicin. Sist jag hade så här hjälpte tabletterna riktigt bra så hoppas dom gör det den här gången oxå...

...

Jag kan inte soooova!!!!! SUCK!!!!

Snart jobb & sen ska vi till Timrå ev för att köpa en spis. Den vi har nu i radhuset har ugnen pajjat på så nu blir det en med häll. Känns trist att köpa saker nu till radhuset när vi inte ska bo här så länge till. Hoppas denna håller iaf tills vi flyttat ut & att inte en massa andra saker går sönder...

söndag 21 februari 2010

Sönd kväll

jahapp då var det kväll igen då. Uscha vilket slöseri med dag. Inte gjort nåt förutom prommat med voff & surrat bort lite tid i telen. Såg en film som gick på trean mitt på dan. skönt att kunna se film mitt på dan. Iofs var det en rätt så mesig film men i mitt seeega tillstånd så passade det perfa. Varit TRÖTT idag, inte bakis men trött å haft väldens halsbränna.
Älskling kom hem strax efter tre, frusen... konstigt! Vara ute hela dan i detta väder, huvvaligen. NÄÄ tack! Hade så myyysigt under min fleecefilt jag ;) Slumrade till en halvtimma oxå medans Mackan kikade på Skii cross på teven, ja eller vad det nu hette? Spela roll, jag sov en stund, jag & min ena kisse Zixten. Matte/kisse myyys :)

Skulle jobba 8-12 på ett boende imorrn, ja eller jag var bokad för det. Men fick ett samtal därifrån ikväll & det har såklart blivit felbokat. Fast till min fördel kan man säga, fick mer tid... Behöver vara där till sju imorrn & lite längre än tolv. Så blev lite mer tid vilket aldrig e fel ;) Fast nu måste jag upp ännu tidigare, blir halvsex *djuuup suck* E jue ingen morronmänniska men måste hinna gå med voff & lämna honom hos pappas. Så det är dags för Vera att sussa. Läsa lite kanske? eller så tar jag med datorn å ser en film, då somnar jag garanterat fort! ;) Mackan sitter & ser en an sina älsklingsfilmer, Ghostrider. Helt ok tycker jag men har sett den två gånger. Det räcker för mig.
Kram & natti natti

Trevlig kväll

blev det igår. Fem kacklande bruttor, gott att dricka & massa gosaker att äta så kunde jue kvällen inte bli annat än lyckad. Gårdagens melodifestival sågs lite halvt om halvt, vi satt iaf i sofforna framför teven med massa godipp. Det jag uppfattade då av låtarna var att dom var rätt trista. Ser festivalreprisen nu, å låtarna e rätt okej. Timotej har precis gått vidare nu & ska sjunga. Skoj att dom gick vidare. Tyckte dock att hon som sjunger e lite för "snäll" i sin framtoning. Lite mer go till finalen tycker jag! Men skulle nog vara skoj att skicka en sån här grupp till stora tävlingen... Blir en sommarplåga iaf....! Annars tyckte jag att andra tjejgruppen oxå skulle gått direkt till final, så härligt -80 tals rockigt! Me like! Alcazars låt växer mer & mer för varje gång man hör den så synd att dom bara gick till andra chansen. Darins låt var trist med ett trist framträdande & ändå gick han vidare. Vill inte ha ballader, vill ha lite mer fart i låtarna. Erik linders låt var som en disneylåt, & Elins Lanto var väldigt blek i sin sånginsats & lekte för mycket med håret-refrängen kunde doxk blivit bra. Näe Timotej & Alcazar var bäst. Alcazar levererar jämt. Dom har sån glädje på scenen som man rycks med av. Och snälla nån hjälp Darin med kläderna till finalen...! Ja nog om festivalen. Näe måste bara kommentera Blue man Group, vadå? Hjälp är det Robinsson Robban som cloonat sig & blivit tre? Nog för att mello alltid har skumma mellanakter men denna måste ta priset.... som värsta! När alla typ glömt Robbans påhitt så dyker en hel grupp blåmålade grabbs upp. Det väljer jag att glömma bort... Sådär borta ur minnet...! ;)


Var som sagt en trevlig kväll igår. Provade en ny drink igår, mjölkchoklad med minttu. Gudars så gott, vi värmde tom chokladen för flickorna var frusna. Ska absolut köpa med minttu till vi ska till fjälls, blir trevligt d med varmchoklad med minttu efter en dags ute på fjället... Hoppas det blivit varmare ute då.
Jag gjorde godip och den gick minsann hem i stugan... Tur jag hade gjort dubbel sats men den slukade fort ändå! Men kan jue liksom inte gå fel när det är philadelphiaost i den... Goda ost-vindruve-köttbullsspett hade Ramona gjort som oxå gillades. Fanns ett kvar till Mackan när han kom hem strax efter ett. haha körde ut honom hemifrån för är det tjejfest så är det... Han kom hem strax efter ett & kunde sen skjutsa flickorna hem så dom slapp gå i kylan. Snäll älskling man har ;) Eller som Carro säger, vilket pli du har på honom!!! haha näe han e bara underbart snäll.
Blev lite planerat för vår utflyttningsfest den 13 mars, beslutade att då får det bli utgång. haha känns lite drygt nu såhär "dan-efter" men igår kändes det som en superidé, jo men det ska nog bli bra det med. haha har inte varit ute sen i somras då vi var på Slåa när det var cruisingen så är nog dax för en utgång. Innan det var det dec året före då Mallan fyllde 30 så man e inte samma partypingla som för några år sen. Så nu blir det PEPP & så inför den 13 mars. hihi

Ska ta & hoppa i lite kläder, sitter i morronrocken nu med lappen i knäet ;) Ta en prom med voff. Älskling är på skoterskoj på Kungsgårdsviken. Men jag ville inte ut i kylan för att kika på skotrar, inte riktigt min grejj d! Trivs bättre här... haha