söndag 21 februari 2010

Trevlig kväll

blev det igår. Fem kacklande bruttor, gott att dricka & massa gosaker att äta så kunde jue kvällen inte bli annat än lyckad. Gårdagens melodifestival sågs lite halvt om halvt, vi satt iaf i sofforna framför teven med massa godipp. Det jag uppfattade då av låtarna var att dom var rätt trista. Ser festivalreprisen nu, å låtarna e rätt okej. Timotej har precis gått vidare nu & ska sjunga. Skoj att dom gick vidare. Tyckte dock att hon som sjunger e lite för "snäll" i sin framtoning. Lite mer go till finalen tycker jag! Men skulle nog vara skoj att skicka en sån här grupp till stora tävlingen... Blir en sommarplåga iaf....! Annars tyckte jag att andra tjejgruppen oxå skulle gått direkt till final, så härligt -80 tals rockigt! Me like! Alcazars låt växer mer & mer för varje gång man hör den så synd att dom bara gick till andra chansen. Darins låt var trist med ett trist framträdande & ändå gick han vidare. Vill inte ha ballader, vill ha lite mer fart i låtarna. Erik linders låt var som en disneylåt, & Elins Lanto var väldigt blek i sin sånginsats & lekte för mycket med håret-refrängen kunde doxk blivit bra. Näe Timotej & Alcazar var bäst. Alcazar levererar jämt. Dom har sån glädje på scenen som man rycks med av. Och snälla nån hjälp Darin med kläderna till finalen...! Ja nog om festivalen. Näe måste bara kommentera Blue man Group, vadå? Hjälp är det Robinsson Robban som cloonat sig & blivit tre? Nog för att mello alltid har skumma mellanakter men denna måste ta priset.... som värsta! När alla typ glömt Robbans påhitt så dyker en hel grupp blåmålade grabbs upp. Det väljer jag att glömma bort... Sådär borta ur minnet...! ;)


Var som sagt en trevlig kväll igår. Provade en ny drink igår, mjölkchoklad med minttu. Gudars så gott, vi värmde tom chokladen för flickorna var frusna. Ska absolut köpa med minttu till vi ska till fjälls, blir trevligt d med varmchoklad med minttu efter en dags ute på fjället... Hoppas det blivit varmare ute då.
Jag gjorde godip och den gick minsann hem i stugan... Tur jag hade gjort dubbel sats men den slukade fort ändå! Men kan jue liksom inte gå fel när det är philadelphiaost i den... Goda ost-vindruve-köttbullsspett hade Ramona gjort som oxå gillades. Fanns ett kvar till Mackan när han kom hem strax efter ett. haha körde ut honom hemifrån för är det tjejfest så är det... Han kom hem strax efter ett & kunde sen skjutsa flickorna hem så dom slapp gå i kylan. Snäll älskling man har ;) Eller som Carro säger, vilket pli du har på honom!!! haha näe han e bara underbart snäll.
Blev lite planerat för vår utflyttningsfest den 13 mars, beslutade att då får det bli utgång. haha känns lite drygt nu såhär "dan-efter" men igår kändes det som en superidé, jo men det ska nog bli bra det med. haha har inte varit ute sen i somras då vi var på Slåa när det var cruisingen så är nog dax för en utgång. Innan det var det dec året före då Mallan fyllde 30 så man e inte samma partypingla som för några år sen. Så nu blir det PEPP & så inför den 13 mars. hihi

Ska ta & hoppa i lite kläder, sitter i morronrocken nu med lappen i knäet ;) Ta en prom med voff. Älskling är på skoterskoj på Kungsgårdsviken. Men jag ville inte ut i kylan för att kika på skotrar, inte riktigt min grejj d! Trivs bättre här... haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar