lördag 20 mars 2010

Kattungar på g! :)

Jaha nu verkar det vara dagt nån gång under dan med att få tillökning i kattfamiljen här hemma. Ziri har gått & jamat & pratat hela morronen. Min planerade sovmorron gick det sådär med. haha vaknade kvart i åtta av mig själv... Vad har HÄNT liksom??? Jag som kunde sova lääääänge förut. Men efter en stund somnade jag om en timma till... Inte så lätt att sova heller med en pratande & jamande katt. Kände igen oroligheten med hur hon varit förut när det e dags för födsel. Så nu sitter jag på golvet framför "kattgarderoben". Hon brukar alltid hållit till i samma garderob när det gäller kattungarna. Jag får inte gå ifrån henne... Tur man har laptopen ;)
Min lillasyster kommer & joinar mig snart. Då kan jag få på mig lite kläder & käka frulle.... haha
Hoppas det inte tar hela dan bara... Skulle va kul om Julia får vara med och se när kattungarna föds. Undra hur många det blir? Lite dålig tajming men tanke på att vi flyttar om några veckor. men men sånt som händer. Sååå sött oxå jue med kattungar. Men brukar va rätt så less på dom alldeles innan flytten, sån fart på dom då... ;) Oj nu gick Ziri en sväng, då kan jag nog få på mig lite kläder.

fredag 19 mars 2010

Fredag

Vilken underbar känsla att jobba till halvtre & veta att man har ledig helg, hihi. Har inget inplanerat heller i helgen så ännu underbarare. Ska soooova ut imorrn & bara ha det gött. En fotografering av M´s tös kanske står på schemat, men annars inget alls, å känns så himla skönt. Har alltid massa saker planerat & inbokat så bara vara två hela dagar känns superlyxigt.
Mackan jobbar så jag kan påta på som jag vill under dan. Ska börja kika på lit einför flytten. hihi 4 veckor till vi blir husägare :)

Ätit lite gomat nu med älskling, tacopaj. Ska slöa lite nu innan Lets dance, sticka lite & kanske läsa lite i en bok ikväll. Om ja orkar.

Ha en trevlig fre kväll!

kram

onsdag 17 mars 2010

Onsdag

Mellanlandar hemma en sväng mellan jobben...
En liten uppdatering angående radhuset. Det blir försäljning! Hon ska komma & kika imorrn & skriverdå papper. Så tar inte ut något i förskott innan dess. Men snart så har den tunga stenen som jag burit omkring på släppt... :)Snart bara fyra veckor till flytt, hihi

Ha en bra dag alla. Ska snart gå iväg & jobba natt.

tisdag 16 mars 2010

Tisdag

God kväll.
Hade hoppats på att ha nyheter angående radhuset att förtälja men icke! Så nu hoppas jag hon hör av sig imorrn vare sig det är bra eller dåliga nyheter. Men med tanke på att hon ville "tinga" huset så hoppas jag det är goda...

Fullt upp hela dan.
Startade upp med att jag vaknade halvfem, superpigg! Men somnade om till halvsju. Upp & fixade lite, dammsög osv... Strax vid åtta kom Ramona på frukost & surr & planering inför fjällenresan nästa vecka. Nu är maten & snackset & allt ätbart planerat... haha tror inte vi ska gö nå annant än att käka ;) Massa sällskapsspel ska packas med & skidor mm. Men det var maten som var det väsentliga. Allt annat packar man jue liksom med ändå. Tänkte försöka komma iväg till Sollefteå & Lidl som öppnar där senare i veckan & inhandla det som behövs. Lär bli billigare än att handla i fjälls. Dyrt där å inte så stort utbud.
Strax före elva drog R vidare för att hämta dotra på dagis. Själv har jag haft en Figo dag. Prom hammar runt i solskenet, sen hem med en smutsig voff. Klippte honom ute innan vi gick in för duschning, föning, borstning i x-antal timmar. Mackan kom hem så vi hjälptes åt, sen blev det trimmers när han var finborstad. Lite nervöst då jag aldrig använt en trimmer förut men blev rätt okej ändå... På fredag ska vi duscha Figo igen, kamma & efterfixa lite ;) Men jag e ganska nöjd med resultatet ändå, och växer jue ändå ut & ser bättre ut efter nån vecka. Ska ta en bild sen & visa ;) Inte nu för jag e TRÖTT! Å ont & stel i hela kroppen. Och rackarns vad hundhår kliar... Hade hundhår överallt så var otroligt skönt duscha sen. Var klar med allt vid halvtio, dammsög för andra gången idag & torkade golv oxå. Fräscht här hemma igen & voff e glad. hihi blir som en valp när han blir klippt. Mattes sötiz :)

Näe dax att sussa. Jobbar 7-12 imorrn, sen börjar jag fyra igen & slutar ett på torsdag. Så hinns inte med så mycket imorrn.

Kram & natti natti

måndag 15 mars 2010

Måndag

Hejhej bloggen ;)
Blev inget husbesök idag, ut & jobba istället. Hade tagit bort min tillgänglighet för vården men då ringde dom från "mitt" dagis strax efter sex imorse. Och dit går jag jue så gärna och jobbar så blev jobb halvåtta till fyra idag. Får klämma in huset på tors eller fredag hoppas jag. Dom som bor där flyttar nästa måndag så måste dit en sväng innan.
Härligt väder idag, solen skiner. Hade jag inte jobbata hade det blivit en långprommis med voff. Än så länge e jag ledig imorrn så hoppas det är lika finväder då, så härligt att prommma i solen.

Har lunchrast nu så passar på att kika runt lite på nätet.

Ha en fin dag i solen nu alla som kan!

söndag 14 mars 2010

Söndag

Helgen har försvunnit i rasande fart, men så blir det när man jobbar. Ja annars oxå iofs... haha Men nu för tiden är ledighelgerna inte så många men det får man ta igen på veckan istället. Imorrn har jag en ledigdag. Sova ut ska jag gö. Sen ska jag över till vårt hus en sväng, hihi
Vårt hus så roligt att skriva & säga. Börjar liksom gå upp för mig att vi ska flytta... *magpirr* Ska kika på några saker som nuvarande ägarna undrade om vi ville köpa & så tänkte jag kolla lite fönstermått. Ska beställa gardiner imorrn tänkte jag. Prom med voff står såklart oxå på morrondagens agenda & så är det dax att börja packa/rensa! Ska även försöka få till en par annonser till blocket, har lite att sälja även vi. Tar med mig Eva till huset för Mackan jobbar & dagtid passade husägarna bättre. Då får även Eva se vårt hus.

Arbetet har flutit på i rasande takt, särskilt igår. Hann precis till alla besök & tillbaka i tid innan det var dags att knata hemöver & se det som var kvar av melo finalen igår. Kan inte säga att jag tyckte rätt låt vann. Salem skulle vunnit tycker jag nu i efterhand efter att ikväll sett hela fnalen. Hans låt sätter sig på nåt vis.
Dagens arbete var desto lugnare med tom lite slötid... inte ofta det händer.
När jag kom hem hade Mackan lagat gomiddag & efterrätt sen. Skönt att slippa tänka på maten en dag. Tack älskling! :)

Så ikväll har jag som sagt sett melo finalen i repris. Ville jue se hela å inte bara vem som vann. Nästa år ska jag baske mig till Globen & se finalen så det så! Vilken känsla det måste va, en riktig upplevelse.

För trött att skriva mer nu.

kram & natti