fredag 24 juli 2009

Färdig deppat

Nu så e jag på bättre humör igen. :)
Känt att jag har en förkylning på g oxå. Vaknat varje morron med halsont, imorse var jag hes. Men efter att ha spenderat hela dan sovandes i soffan. Ja iaf till fem idag så känns allt bättre.
Livet blir vad det blir & vad man gör det till. Och förkylningen hoppas jag håller sig undan.
Skulle haft en liten spelkväll med några vänner ikväll men avbokade den tidigare idag. Skönt att bara vara själv en dag oxå. Mackan jobbar till inatt.
Gjorde en kladdkaka igen ikväll & den här gången blev det en kladdkaka. Inte som sist då den mer bara blev som en smet.
Så har haft en lugn hemmakväll med endast jag & djuren & en massa tända ljus. :) Började se en film på femman men den var så dålig. Kommer jag inte in i handlingen på en gång så tappar jag intresse. Vilket jag gjorde. Körde igång xboxen istället & har suttit & spelat en massa gamla nintendospel på den. Skoj! Pacman & såna... haha
Ska prova ta en speldag på söndag. Spela lite kortspel & tärning & ev Uno. Brorsan & Carro spelar Uno på ett skoj vis. Man får räkna ihop poängen man har kvar när en gått ut. Så den som först kommer till ex 500 har förlorat. Kuligare nästan att spela så. Och så e jag sugen att spela Plump oxå. Får se om de andra kan då.
Ska "tvinga" Wille & Jennie & Marina att spela en massa när vi far upp till dom. haha

Ska ta & lägga mig nu. Jobbdag igen imorrn. Men sen e jag ledig ända tills på tors. Därav en liten tripp till Övik. Och så ska vi på dop nästa lördag så måste hitta nå kläder att ha då.

Natti natti

Lugna favoriter

Kom in i en rätt så deppstämning igårkväll. Fick lov att köra igång Lugna Fvoriter på datorn oxå för att förstärka det... Så satt & lyssnade, sjöng med i låtar & grät en skvätt. Ibland måste man få ha lite deppkväll oxå, släppa ut känslorna liksom. Igår var en sån kväll. Och allt kändes meningslöst, inga barn, inget fast jobb, inget "riktigt" hus, inga roligheter att se fram emot så igår blev som sagt en deppkväll. En funderarkväll. När man känner att vad har jag fått ut av mitt liv? Vad har jag åstakommit? Ja inget egentligen!!! Det som kändes värst... Man har bara ett liv & vad vill jag ha ut av det? Börjar man tänka så kommer paniken smygande.
Vill jga bo kvar här? Resa utomlands & bo ett tag har jag alltid vela gjort. Ekonomin skulle kunna bli mycket bätre, kilona som sätter sig fast på kroppen skulle behöva försvinna bort... Ja allt kändes bara så tröstlös igår.
Men som sagt det var igår... Idag blir det "happy thoughts"! :)

Behöver släppa ut det negativa för att se till det positiva :)

Nu ska jag ta en prom med voff. En riktigt tröst. Kan man bli annat än glad nöär han kommer & läggar upp tassen för att bli kliad & lägger sitt håriga huvud i knät på en. *mys*

torsdag 23 juli 2009

Sen middag

Slutade tio imorse & sen hem, surra lite i telen & vilade en timme på soffan. Hann med att se lite på Våra Bästa År med.
Sen var jag barnvakt en par timmar till Julia & Alvin då föräldrarna var & kikade på ett ev husköp. Mysigt att ha småbarn även om det bara var för en par timmar... ;) Hann iaf med att rita, leka med barbies, titta på teve, mysa i soffan, & titta ut på bilarna som körpå vägen utanför. haha
Längtar verkligen efter egna barn & nu ännu mer då fler & fler i vår bakantskapskrets ynglar av sig. Jätteroligt för dom men det känns liksom i hjärtat. Undrar om det blir vår tur snart? Riktigt deprimerande faktiskt ibland. Men bara att tänka positivt. Blir kanske vår tur nån gång oxå. Annars får man passa på att vara barnvakt då åt bekantas barn. Bli nån sortsrolig lektant... hmm Ska inte ge mig in i nån lägre diskussion runt det här för även om jag tänker positivt och försöker låta positiv utåt så känner jag mig rätt nere på grund av det. Kanske för att två av mina bästa vänner ska få barn i januari. Vill oxå joina dom... Och så blir det inte lättare när de flesta liksom ska puscha på för att vi ska få barn. Tänk om det inte går? Har inte varit & kollat upp nå´t sånt än. Men det finns jue alltid risk för att man inte kan få barn oxå. Då får man hitta på nå´t annat med sitt liv. Men OM det nu skulle bli så att vi inte kan få barn då känner jag för att göra nå´t helt annat med mitt liv. Resa mer & ev flytta utomlands. Så man får ut nå´t annat av livet än familjelivet. Skulle iofs inte vara helt fel det heller... Får framtiden utvisa.
Men jag är inte missunsam mot mina älskade vänner som ska få smått. Är verkligen jätte jätteglad för deras skull. Delar verkligen deras glädje & det ska bli så spännande.

Nu ska jag gå & börja med en sen middag. Mackan jobbar & jag har inte varit sugen på käk än. Åt varmkorv med bröd som Em & Hasse köpt med sig efter hus tittandet.
Ska fixa till en av mina favvorätter. Gissa???? haha spenatlasagne såklart! ;)

It´s My Life!

http://www.youtube.com/watch?v=RBMmVUkq03k&feature=related

Oooh där var vi 16/6 ifjol... Helsingfors Finland. Bland dom längst fram såklart!
Alltså en dröm vore att få åka till Usa & se en consert med mina favvosar i Bon Jovi! :) Suttit & kikat lite på youtube nu & hittade åt en massa klipp sen spelningen där.

onsdag 22 juli 2009

Lunch

Hann inte blogga igår, fullt upp! Mamma på besök, for & käkade sen i Kfors, hem spelade kort med bror & Carro.

Jobbar idag så hemma en snabbsväng för lunch.

Skriver mer imorrn!

Hej hej!

tisdag 21 juli 2009

Mer besök

Blev en tvåtimmars nap i soffan, från halvfem till halvsju. Lagomt trött då alarmet ringde.
Upp & värmde middag & gav Figo käk.
Hade en tanke & vilja att måla väggarna & Em kom förbi för att hålla mig sällskap. Men kände att jag orkade inte börja med väggarna. Får besök av mamma imorrn, eller snarare idag är det nu. Så orkar inte ha kaos hemma då. Skulle inte hinna få ordning på allt ändå så då får det vänta. Kanske gör det efter mamma åkt hem istället. Får se om bror & Carro oxå joinar oss till middag.
Iaf så blev jag & Em sugen på kladdkaka när klockan precis passerat tio, så vi skulle fixa till en sån. Men vadå? Slut på äggen! Hade jag glömt. Marina var oxå påväg hit så ringde upp henne & hon hade ägg hemma så då fick hon bidra med två ägg till kladdkakan. Och visst d en blev den kladdigaste kladdkakan jag nånsin gjort. Bidde lite misslyckad men smakade iaf kladdkaka... haha vilka idéer man kan få framåt nattkröken. Käkade kladdkake efter elva på kvällen... MEn e man ledig så é man...
Har nyss kommit hem efter att ha följt tjejerna en bit påväg hem & Figo var såklart oxå med.

Nu e jag superdupertrött. Mackan lär bli förvånad att jag är vaken, han kommer hem om ca en kvart. Får jag pussa han gonatt ikväll :)

Måste säga att det är blött ute nu. Regnat precis hela dagen lång så marken har inte kunnat dra åt sig allt vatten. Lär inte bli nåt vattningsförbud iår inte, lär juh va hur mycke grundvatten som helst...
Ska förresten gå & kika på ett hus nån dag här i veckan tror jag. Får se... Kul att kika iaf, vill så gärna ha ett "riktigt" hus. Visst är det kul att hålla på här där vi bor nu oxå men det blir liksom inte på samma vis. Vill inte kosta på samma renoveringar som om man skulle bo i samma hus resten av livet.

hihi e trött men ändå inte. Bara svammlar en massa nu. Bäst att sova nu så jag orkar med mitt besök imorrn.

Natti natti

måndag 20 juli 2009

Snabbvisit

Fick ett telsamtal om att sätta på kaffe. Så fick kaffefrämmande av två av mina bästa vänner. Kul! Inte ofta vi ses då de bor i Övik. Men nuhade dom varit & besiktat en bil i Sollefteå så kom förbi här en snabbis. Skoj!
Ska fara upp & hälsa på dom några dar nästa vecka. Måste passa på när både jag & dom e ledig. Men tyvärr så jobbar Mackan men får kanske med mig Marina istället... :) Och såklart Figo!
Love you my dear friends! :)

Ska ta itu med målandet av köksväggen nu. Inte hunnit. Fastnade i att googla dopgåvor & sen fick jag besök. Så måste gö lite nytta! Fast tröttheten slog till nu. Känns att jag inte sovit så många timmar inatt. En lite powernap först tror jag.

Doppresent

Sitter & kikar efter en doppresent. Mackans systerdotter Mira-Li ska döpas den 1/8. Men vad ska vi köpa? Sitter & kikar runt nu på en massa, allt från Orrefors doppresenter, till kläder, nappar, leksaker, eller varför inte namnge en stjärna?
Nån som har nå´t bra tips? Vore väldigt tacksam... :)

Å några till bilder...

Måste jue lägga in en bild på gamla Loke oxå. Som e nästan lika gammal som mig, endast ett år yngre... haha Såhär på djurpark kan jag tycka björnar e söta. Men rackarns i det fria. Törs jue knappt gå uåå på berget här hemma med rädsla för att stöda på en björn eller få se ett björnspår...
Men Loke han va söt han, en riktig publikfriare. Men så har han jue bott på djurparken länge oxå, och kan rutinerna & vad han bör göra får att få sig lite gott.

Mackan. haha behövs en kommentar???!!!

Julia fiskade lite till


Jagm Figo & Julia i Junsele på marknaden. Men här hade vi inte hunnit handla nåt ännu...



Julia lånade min kamera & knäppte lite bilder. Tyckte att Figo var så söt här så fick lov att ta med den. Trots att mitt ass kom med... *L*




Fler bilder

Nu e vi påväg. Kör ut ur Nyland på den hemska grusvägen. Men nu så e den äntligen iaf asfalterad. Så när dom väl e klar så ska vi börja måla vårat hus om vädret tillåter sen.
Mackan, Julia & jag på Junsele djurpark

Julia hittade åt en kompis, som hon ville smuggla med sig ut under tröjan... ;)


Stannade på vägen hem & fiskade



Grillade gott & åt ute. Mysigt!




Junseleturen

Nu verkar det fungera! Gick inte att föra över bilder i förrgår, så jamendåså! Då blir det fler sen i ett annat inlägg.
Här sitter vi iaf i husbilen, påväg hemåt igen.
Orkar inte lägga in fler bilder nu men senare idag.

Har jobbat till tio idag & sen när jag kom hem for vi direkt till tippen för att lasta av allt som vi slängt ut från tvättstugan & förrådet när vi grannar rensade i lördags. Så skönt nu är det gjort oxå!
Trött e jag såklart oxå, som vanligt efter ett jobbpass. Blir inte så himla mycket sömn.
Så ska sussa en stund nu & sen ska jag måla köksväggarna vid köksbordet. Hade tänkt fortsätta med jordgubbslandet men regnet det bara öser ner... Kanske lättar framåt kvällen... :)

söndag 19 juli 2009

Jobbar

Hemma en snabbsväng på lunch nu. Pastan & pastasåsen står på spisen, strax klart. :)
Försökte att gö ett inlägg igå med bilder men gick inte. Typiskt! Får försöka igen imorrn.

Ha en bra dag! Ces imorrn!
kramiz

Kväll

Inte gjort mycket ikväll. Sov en stund, käkat, spelat tevespel, tog en prom med Figo & gick förbi Time där vi köpte glasskulor, prommade vidare, stannade till & surra en stund hos Eva, påväg hem träffade vi på en Stockholmare med en brun labbe tik som Figo fick leka lite med, hem & spelade lite mer tevespel, & nu har jag suttit vid datorn.

Dax att sussa, jobbdag imorrn.

Natti natti