lördag 6 juni 2009

Värme?

Fy vad jag frös inatt. Har bytt till sommartäcken nu & dom är tunna! Så inatt sov jag med det + två fleecefiltar. Saknar mitt duntäcke nu vill jag lova. Men det ligger i tvätten så iddes inte gå ut & hämta det. Och så var mitt värmeelement(Mackan) borta. Så huga vad jag frös... Inatt får det bli duntäcke. Fast jag hade mina två missar som sov brevid mig oxå, hur mysigt är inte det då? Tur att vi kan ha djur... Har även satt igång värmen på en par element, dom inne på våra toaletter. Rackarns va kallt att sätta ner rumpan på en kall toasits. Näe det går jue inte. Blåskatarr nästa har det känts som... Så nu slipper man bli kall om röven... ;) Vart tog sommarvärmen vägen?
Trodde i min enfald att det skulle bli finväder idag då det var så vackert imorse, helt blått på himlen. Men det försvann såklart! Har iofs inte varit ute idag mer än till tvättmaskinen ute i förrådet, men räckte det.

Har spelat en massa tevespel idag. Hittade åt mitt gamla favvospel till x-boxen. Burnout Revenge, hur kul som helst! :) Älskar bilspel & till Wii älskar jag Guitar Hero men har inte känt att huvvet varit med mig idag för att spela det. Skulle vilja köpa en Ps2 enbart för att få Singstar. Kan inte Wii komma med en massa karaoke spel snart...???? hihi älskar att sjunga sånt--- :) Thess vi måste ta en Singstar kväll snart...:) *L*

Nu ska jag fortsätta med mitt Burnout revenge.

På återseende!

YES

haha jag som e helt otekniskt vad gäller datorer har lyckats! Med vadå kanske ni undrar? Eller om ni inte undrar så berättar jag iaf... *L* Fick till en besöksräknare på min sida. Förstår inte alls det här med html koder jag eller om det nu heter så? Ja ni ser, jag e helt blåst vad gäller datagrejer. Men huvudsaken är att besöksräknare e där.

Har sovit som en kratta inatt, kräkts! Iofs känt en par dar att magen varit konstig men nu inatt har jag kräkts flera gånger... Huvva! Käkade plommon häromdan till kotletterna & trodde att det kanske berodde på dom att jag blev orolig i magen, men var tydligen nå´t annat på g! Ja ja då har man väl gjort bort det oxå då. Hört fler som haft magsjuka men varför nu??? Räcker med magsjukan jag fick i januari tycker jag.

Ska försöka sova lite nu.

Em la ut en par fina bilder av oss från igårkväll i hennes blogg. Före/efter bilder på joggingturen... Fina! Eller inte! ;) http://emmelite.bloggagratis.se/
Blir jue inge mer sprungit nu på den här helgen iaf. Men till veckan då jäklar!

fredag 5 juni 2009

12 år sen...

Ja idag (typ) är det 12 (!!!!!!!) år sen jag tog studenten... Vart har åren tagit vägen? Känner mig med ens gammal när jag tänker på att det är så väldigt länge sen vi i klassen käkade champagne frukost & jordgubbar utanför Media lokalen. Solen sken & vi myste med lite cider oxå så man var lagomt lullig när det var dags att sjunga & springa ner från trappan & sen upp på lastbilsflaket. Men vilken känsla. Något som man aldrig kommer att glömma.

Har gjort något ikväll oxå som jag inte gjort sen skolan så alltså 12 år sen även det. Jag har joggat! Visst ni läste rätt. Veronica har tagit på sig träningskläder, löparskorna & sen upp på berget. Hade Em med mig som draghäst... ;) Gick väl sisådär men med tanke på att jag inte joggat på så många år tyckte jag att jag skötte mig skapligt. Blir mer löpning på söndag.
Vi körde även ett Pilatespass när vi kom hem. Får se om det blir träningsvärk imorrn.

Nu ska jag iaf gå & sussa. Praktik imorrn 7-20, så ingen löpning då inte. Måste vila en dag emellan så här i början... Men TACK Em att du drog med mig ut. :)

Pratade med Wille för en stund sen. Planerade lite för nästa helg då han & Jennie kommer ner. Bestämde att om vädret är fint på lördan så ska vi fara till Sundsvall. E jue dragracing där men oftast blir det att man väljer bort den pga Stadsfesten. Så blir nog att Stadsfesten blir bortvald iår & så far vi på Dragracingen istället. Ooooh jag hoppas verkligen att det inte regnar då för vill jöttegärna fara dit. E typ 3år sen jag var dit sist. Tycker att dragracing e skitkul att titta på. Ännu bättre om man hade haft möjlighet att köra själv... hmmm drömmar... Men skulle va kul att få åka med iaf i en dragracing bil nån gång... :)

Näe sängen var det.

Kram & natti

torsdag 4 juni 2009

Ny tv

Nu e vi äntligen ägare av en platt teve. haha bättre sent än aldrig... ;)
Har känt att vår "gamla" teve för hänga med tills den pajjar & nu den senaste tiden har den inte mått så bra. Bilden har liksom dragit sig till vänster nere i vänstra hörnet. Så om det varit text nertill har man inte sett de första bokstäverna. Så i eftermiddag fick vi ett tokryck och for till Birsta. Blev en 40tummare, kan inte ha nå´t större in vårt lilla teverum. Men kommer att bli fint bara vi bytt tevebänk oxå... Teven kom som lite högt upp nu. Men ska kika efter nån bra så blir det nästa månads köp. Såg faktiskt en fin på Mediamerkedt eller hur det nu stavas??? Orkar inte bry mig att kolla upp stavningen. Teven blev iaf köpt där.
Vi kikade även på en bärbar dator & även en liten kompakt kamera som man kan ha som slit & släng. Men hittade ingen. Har suttit & kikat nu på nätet medans Mackan grejat med teven, så ska ta & beställa en nu. Blir en Sony Cyber Shot DSC -W270 Perfekt att ha med på skoterturen eller på fester... haha Liten & passar i fickan. :)
Kollade även på en liten platteve att ha i gästrummet. Har bara en teve nu (vägrar ha en i sovrummet...) & vi har länge sagt att det skulle va bra med en till. När man vill se olika kanaler. Men räcker med en liten en då, tänkte typ 19 tum. Kollade även på det nu på nätet & såg att Expert hade ett extra erbjudande endast 1690:- skulle passa oss. Så ska ringa & höra imorrn om det är samma pris i butik & om dom har en hemma. Då blir det ett teveköp till. :)
Så blir det ett sånt köp blir det om möblering & byte av rum för mig i helgen. Tänkte att datarummet & gästrummet skulle få byta plats. Passar bra för då har jag något att sysselsätta mig med i helgen när jag jobbat klart. Mackan far till Ramsele så lika bra att passa på då. Han tycker mest bara att det är jobbigt när jag får mina flytta runt ryck. Och själv så tycker jag nog oxå att det är bäst att få greja själv... ;) Tycker att det är roligt att möblera om. Eller Jennie ska jag vänta tills ni kommer ner nästa helg så får du hjälpa till???? ;) Vi brukar va duktiga på att flytta runt möbler vi. ;)
Annars så handlade vi just inget. Jo en USB kabel & så nya Metallica till Wii. :)
Snabb åt på Max & for sen in på Donkens drive in för varsin efterrätt, Mcflurry med smaken maräng swiss.

Näe ska gå en sväng med voff nu & sen blirne sängen. Praktik imorrn 15-21. Äntligen e nacken fit for fight igen!

Natti natti
Kramiz Vera

onsdag 3 juni 2009

Grey´s

Tittar på Greysteven. Reklam nu. Em var precis hit & hämtade Figo. Hon skulle ut & springa & ville ha lite sällskap på berget. Ifall det skulle komma älgar eller björnar eller nå sånt. haha lika tänker vi iaf, precis så jag tänker. Tycker inte om skogen & när jag är rädd för nå´t är det inte människor, mördare, våldtäktsmän eller nå´t. Nej utan djur eller övernaturliga saker, e skiträdd för vampyrer, varulvar ja allt sånt, men mest e jag rädd för björnar. Skulle var roligt att kunna ta reda på var den rädslan kommer ifrån? Kan det vara så att det finns tidigare liv & att jag isåfall under ett sådant haft nåt otäckt möte med en björn eller rent av blivit dödad av en björn. Eller har det nå´t att göra med mitt liv nu? Att jag kommer att möta en björn en dag? Eller beror det på att jag varit tills med en kille som heter Björn & inte va riktigt snäll mot mig? haha många frågor Men har sen jag var liten drömt mardrömmar om björnar, varit rädd för skogen pga björnar. Beror det på nå´t sen barndomen, att man blev itutad att det fanns så mycket björn i skogen...???!!! Ja jag kan inte svara på vad rädslan kommer ifrån. En del har torgskräck eller spindelskräck eller så. Min största skräck är björnar. Sen har jag många småsaker som jag inte tycker om men björnar & skogen är det värsta...

Oj nu börjar det igen...

Onsdag

Haft en "ta det lungt dag". Nacken e fortfarande stel men börjar ha rekat igång sig. Syn jag inte har praktikdag imorrn för då hade jag lungt kunnat praktisera igen :)

Em gumman har jue kommit hem från sin Karlstads resa så hon har varit här idag. Fått höra om resan & hennes nyfunna storebror. Tänk va härligt ändå att få kontakt med en bror som man knappt vetat om har funnits. Verkligen kul att hon & hennes storebror som hon vuxit upp med här hemma for ner till deras storebror. Haha många brorsor nu.
Gjorde årets första smulpaj med rabarber. Vart riktigt gott vill jag lova. Mallan kom förbi även hon när hon fick höra om smulpaj. En massa surr har det blivit idag. Å vovvarna har som vanligt busat. Våra sötisar.

Snacka om att det varit varierande väderlek idag. Sol, moln & blåsigt, regn & sen soligt igen. Har skiftat verkligen hela dan. Hann bara hänga upp tvätten som började det regna. Men var så lite så tänkte att solen kommer säkert fram snart, & det gjorde den. Så får se sen ikväll om kläderna torkat på sträcket.

Ska strax käka middag, blev lite sen tidag. Tog vad vi hade hemma så blir pärern, kotletter & löksås & massor av morötter till det. Älskar morötter. Äta dom som dom e, eller rivna eller kokta. :) Kan få riktigt "habegär" efter morötter. Gott & krispigt! ;)

Näe ska kika nu om pärern e klara. Höres!

tisdag 2 juni 2009

Ordförande

Varit en lugn dag idag. Var en sväng till Danne & hälsade på. Köpte hem mat från Sylos när vi for hem, & medans vi väntade va vi in på Dollar 6 köpte rengöringsmedel. Har inte kunnat bära något & nacken e stel & ond. Fattar inte hur den kunde bli såhär? Skumt! Blir ingen praktik imorrn heller *suck* Varför? Jaja bara att bita ihop.

Även varit på föreningsmöte ikväll på Folkan. Vi är jue en bostadsrättsförening där vi bor så var årsmöte ikväll. Gick igenom föreningens ekonomi för det senaste året osv... En del som behöver diskuteras. Och så val av ny ordförande, och gissa vem lotten föll på???? -Jo MIG!!! Så nu ni! Jäklar nu ska det bli förändring. Tycker att det varit dåligt på mötena, ingen som vetat nåt. Särskilt inte om ekonomin. Ska jag sitta som ordförande så ska det vara ordning & reda. Det ska inte behövas att bli en massa frågetecken runt deklarationen osv när alla sitter på möterna. Det ska kollas i förväg vart alla pengar osv har gått. Iofs är det kassörens roll men hon som sitter som det har ingen koll på läget som det är nu. Och så ska det fixas dagar där alla hjälps åt att städa/kratta/måla/fixa... Ja som sig bör i en förening. Man hjälps åt. Ska inte behöva vara nån/några eldsjälar som gör allt. Får se om det går att fixa det.
Och så har vi såklart diskuterat för grillfest i augusti där jag & en par till tillhör festkomittén. Skojigt! ;) Känns skoj iaf att dom valde lilla mig. :)

Näe nu ska jag duscha & sen se Brothers & Sisters :)

Kram & natti

Nackspärr

Helgen vart riktigt trevlig. Skriver mer om det sen.
Sitter här nu å mår pyton (illamående) & har världens nackspärr. Antar att det är det då jag inte kan röra huvudet knappt, alldeles stel. Och rör jag huvudet blir jag illamående.
Skitoxå! Sista praktikveckan & allt. Stramar på vänstra sidan av halsen så jag måste röra hela överkroppen för att vrida på huvudet. Och sen stramar det längs ner efter ryggen. Aldrig varit med om dylikt. Kände av det redan igår på praktiken med tänkte att det var eftersom jag bränt mig lite på axlarna & sovit lite dåligt natten till söndag. Mådde illa hela dan & kände mig inte alls social, hem & la mig på sängen & där halvsomnade jag & kissarna en par timmar. Men mådde lika illa ändå. Och så går det knappt att hitta nåt bra sätt att ligga med huvudet på. Somnade på rygg, av alla ställningar. Vilket jag aldrig kan gö, hur trött jag än är. Men enda sättet att ligga på för nacken.
Hoppas iaf att det släpper snart. Konsigt ändå för har jue inte suttit i drag eller nå´t sånt. Fast jag vet inte heller hur nackspärr uppstår. Ont gör det iaf.

Ska lägga mig & försöka somna om.

Lägger in lite bilder sen från i helgen.