tisdag 2 juni 2009

Ordförande

Varit en lugn dag idag. Var en sväng till Danne & hälsade på. Köpte hem mat från Sylos när vi for hem, & medans vi väntade va vi in på Dollar 6 köpte rengöringsmedel. Har inte kunnat bära något & nacken e stel & ond. Fattar inte hur den kunde bli såhär? Skumt! Blir ingen praktik imorrn heller *suck* Varför? Jaja bara att bita ihop.

Även varit på föreningsmöte ikväll på Folkan. Vi är jue en bostadsrättsförening där vi bor så var årsmöte ikväll. Gick igenom föreningens ekonomi för det senaste året osv... En del som behöver diskuteras. Och så val av ny ordförande, och gissa vem lotten föll på???? -Jo MIG!!! Så nu ni! Jäklar nu ska det bli förändring. Tycker att det varit dåligt på mötena, ingen som vetat nåt. Särskilt inte om ekonomin. Ska jag sitta som ordförande så ska det vara ordning & reda. Det ska inte behövas att bli en massa frågetecken runt deklarationen osv när alla sitter på möterna. Det ska kollas i förväg vart alla pengar osv har gått. Iofs är det kassörens roll men hon som sitter som det har ingen koll på läget som det är nu. Och så ska det fixas dagar där alla hjälps åt att städa/kratta/måla/fixa... Ja som sig bör i en förening. Man hjälps åt. Ska inte behöva vara nån/några eldsjälar som gör allt. Får se om det går att fixa det.
Och så har vi såklart diskuterat för grillfest i augusti där jag & en par till tillhör festkomittén. Skojigt! ;) Känns skoj iaf att dom valde lilla mig. :)

Näe nu ska jag duscha & sen se Brothers & Sisters :)

Kram & natti

1 kommentar:

  1. Kul att du tycker det känns skoj! Du får väl utbyta lite idéer med Rookie kanske, han sitter också som ordförande. Det kan ju bli en del meningsskiljaktigheter som inte alltid är så roliga... Lycka till!

    SvaraRadera