fredag 30 oktober 2009

Idolutröstning

Inte hunnit med att blogga nu på en par dar, fullt upp!

Igår jobb 8-16.30 på dagis, hem & bakade en Konsumpaj, 17 kom Maddis (frissan). Jag, Marina & Julia blev tillsnyggade i håret. 19 hade vi vårt första "Klubbmöte", ja hmm surrmöte får vi kalla det hädanefter. Fikade Konsumpaj & surrade järnet... Halvelva fick jag bryta upp för att hämta hem Figo, gå kvällsprom, varva ner & försöka sova. Vilket inte var det lättaste efter att ha surrat massa skräckfilmer, anden i glaset & sånt. Och jag e ensam hemma..... *ryyyys* Kändes som att jag inte var själv här i huset.... Jo tre till här (katter & voff) men har ni haft känslan av att inte vara själv? Det hade jag igår. Tur att Jennie hade jour & va uppe länge. Pratade från det att jag lämnade pappa & Evas hus & till typ ett på natten.... haha Släckte & sen tvingade jag mig själv att försöka sova. Tordes inte ligga & läsa. haha fånigt! Men hade en väldigt obehaglig känsla. Somnade iaf, & sov gott.

Imorse vaknade jag & nacken e verkligen på bättringsvägen. Men inte bra.

Jobbat 8-17.30 inne på Nybo. Mallan & jag bestämde tidigare idag att vi skulle käka ilag då bägge våras karlar e bortresta. Pizza tänkte vi beställa för att göra det enklast. Meeeen, fick mess av Eva som undrade om jag ville äta tacos med dom, så jag tiggde till mig att vi kunde komma båda två, haha Tacos har jag inte ätit på flera månader så var hur gott som helst. Tack snälla Eva att vi kunde komma bägge två, såååå mycket godare med tacos än pizza. En trevlig kväll blev det. Jag & Mallan for hem till mig vid nio & gick en sväng med voffar, som gärna ville busa lite oxå. Sötisar. Nu sitter jag nyduschad & väntar på utröstningen av Idol. Missat programmet idag, men verkar inte vara något roligt tema ikväll. Erik lät bra iaf!

Strax sova, börjar 8.30 imorrn & jobbar till 20.30. Tack igwn snälla pa, Eva & alla barnen för att Figo får vara hos er.

natti natti

onsdag 28 oktober 2009

Voltaren & riskudde

Som rubriken visar så har jag bombaderat kroppen både invändigt & utanpå med medel för att bli bättre...!!! Och det har fungerat. ÄN så länge iaf. *håller tummarna* att det ska gå att sova & inte vakna stel som en pinne.
Bilen gick igenom!!!! hihi Tur d! Och Mackan hittade åt riskudde åt mig, så den ligger tryggt nu på mina axlar. Otroligt skönt. Jag kommer att ha den jämt nu. Ska ta med den på jobbet imorrn oxå!
Blev en trevlig skogstur idag. 12 barn som sprang omkring. Grillade lite & lekte lite lekar. Så en par timmar spenderades i skogen. Figo var såklart oxå med & han var alldeles slut när vi kom hem, och skitig! Tänk en massa barn & vuxna att valla. Alla sprang jue åt olika håll. Skitig var han iaf så lev dusch & föning sen. Sen lämnade jag av honom hos pappas innan jag for & jobbade. Ikväll blev det inne på Nybo, imorrn dagis igen. Passade på att fråga hon som jobbar i köket vad det blir för lunch imorrn, pölsa! Sist det var pölsa var inte dagisbarnen allt för förtjusta i det, tacka vet jag Icas pölsa... Den tycker jag är god! Hade tänkt äta det hemma imorrn, lätt att laga. Men nu blir det inte så, får frysa in den istället. Tänker då inte äta pölsa flera gånger imorrn.
Blir även klippning imorrn & sen ska vi ha vårt första "klubbmöte" oxå! hihi
Fullsmetat alltså hela dagen lång! :)

Nackspärr!!!

Nacken har då inte än börjat bli bättre. Och sämst är det på morronen efter att ha lagat hela natten så stelnar nacken till sig... Uscha! Börjar faktiskt bli lite jobbigt nu måste jag erkänna, men bara att härda ut. Förhoppningsvis så släpper det snart.


Mackan ska iväg & besikta bilen snart. Skickade med honom pengar så han skulle se om han hittar åt nån sån där riskudde/vetekudde eller vad dom nu heter...?!



Idag blir det skogsutflykt upp till grillplatsen. Ska hämta Jossan & Linda & ev Lotta ville följa med. Tur man har barn att "låna" då man inte har egna... ;) Sen skulle det med flera mammor & barn så blir nog livat uppe i skogen.

Sen ikväll väntas jobb. 16-21 på inne på boendet på Nybo. Så fullt upp idag. :)

Ska gå & fixa varmchoklad nu. Ett MÅSTE när man ska till skogs! ;)

tisdag 27 oktober 2009

Tisdag

Tisdag kväll & jag har "firat" att det är lilllördag imorrn... hihi Vi tog varsin cider för en stund sen här i tevesoffan... Kanske jag sover gott med min onda nacke... Inte det roligaste direkt att ha nackspärr. Men går bra så länge man är i rörelse, värre som nu när jag suttit & tittat på teve. Gick bra under hela dan på jobbet, idag var det dagis igen. Går som sagt bra så länge jag rör mig. Fast blir mer till att vrida hela överkroppen än endast huvudet. Sen blev det middag hos svärföräldrarna. En god kyckling gryta & tårta till efterrätt. Virre hade gjort en 6 månaders tårta till lilla dottern. hihi tänk vad 6 månader går fort... :)

Imorrn blir det skogsutflykt, jag tar med mig Jossan & Linda & så kommer det flera andra med barn oxå. Får se vad som hittas på, lite grillning iaf! Kanske nån lek? Får se vad barnen e med på att göra.
Dax att lägga sig & försöka sova. Värst på natten att försöka sova.

måndag 26 oktober 2009

Lunchrast

Sitter och har lunchrast nu, jobbar på dagis idag. 8-16.30, samma lika imorrn & på torsdag. Fredagen blev inställd pga lite barn. Men fick en tid istället i slutet av november. La mig tillgänglig nu för fredag så får se om det dyker upp nå´t annat jobb. Annars är det skönt att vara ledig. Och med min nacke oxå! Huga vad dålig jag har sovit inatt. Men efter en par värktabletter imorse & i ständig rörelse går det riktigt bra. Värre som nu när man sitter stilla.



Pratade nyss med Maddis & på torsdag ska hon komma & snygga till mig i håret. Nu längtas jag rejält efter en klippning. Julia (lillasyster) ville oxå klippa sig, kortare denna gången. Nu törs hon lite mer sa hon, hihi. Fast inte lika kort som mig... ;) Marina ville även hon bli klippt. Så får ha klippstuga hemma hos oss igen.



Ska gå tillbaks till barnen nu. Se om nån vaknat från vilan.

söndag 25 oktober 2009

Söndag kväll

Denna vecka har snart oxå passerat, dax att läggas till handlingarna.
Jobbat idag tolvtimmars pass, halvnio till halvnio :) Bra med många timma rpå en gång. Men har gudars så ont i nacken. Började med värk i fredags typ bak på sänstra skuldran & började sen strama uppåt halsen, nu är det onda mitt bak på ryggen & hela nacken. Gör så ont nu att jag mår illa. Hmm önkar att jag hade haft en sån där riskudde eller vad dom heter? Sån som man värmer i mikron. Hade nog varit bra nu iaf. Hade planer på att ta ett bak, men känns alldeles för omständigt. Trött e jag oxå. Så ska ta & bege mig isäng nu & hoppas nacken e bättre imorrn. Tur jag jobbar på dagis, inte lika mycket lyft, tro´t eller ej. Men oftast är det vid blöjbyte det blir lyft på dagis, men barna kan oftast klättra själva upp på skötbordet. Ska tänka på det imorrn & inte lyfta.

Natti natti