måndag 22 augusti 2011

Byter blogg

Byter tillbaka till min gamla bloggsida, har så svårt att förstå denna sida, men har ju blivit en hel del inlägg här.
Men får se kanske byter tillbaka hit sen igen, men välkomna över till "gammbloggen"
http://veriz.bloggagratis.se/

puss & kram & tack för den här tiden :)

Måndag fm

Sambon har ledigvecka, så nu ska gästrummet/datarummet göras klart. Sen jobbar han nästa vecka & på lördag far han iväg på älgjakten en vecka. Vill ha rummet klart tills dess & möblerna på plats så jag kan fixa där inne när han är bort. Även fixa i barnrummet, fast hade varit bra att ha fått in en heltäckningsmatta innan det ska fixas där. Längtas efter att sätta upp skötborden.Ska ha ett nere i badrummet & ett vägghängt på lilltoan uppe. Kommer bli lite mer verkligt när allt kommer upp.

Idag regnar det, så perfekt fixar väder för att vara inne & grejja. Som sagt så ska gästrummet fixas i. Mackan ska måla taket till att börja med. Får se sen om det hinns med att maskera & börja måla väggarna. Fort gjort ju! Å så tillslut ska listerna målas. Är en inbyggd garderob där inne, funderar på om dörren ska målas vit eller kanske ljusgrå eller så kanske man kan tapetsera dörren. Eftersom väggarna kommer målas kanske det kan va skoj med lite tapet där? Får se hur jag gör!

Ska baka ett långpannebröd idag oxå tänkte jag. Lite längre fram, typ oktober så tänkte jag fixa med mat & lite mer bakverk kanske & frysa in. Har hört av många som får smått att maten liksom hamnar i andra hand, vilket såklart är som det ska vara. Bra att ha en del i frysen då så man slipper lägga energi på det. Och äta måste man ju, särskilt oxå om man ska amma. Kanske inte ens kan amma, det visar sig. Men all tid kommer såklart läggas till den lill*. Ska börja förbereda & skriva ner lite bra frysrätter.
Men sen så MÅSTE vi såklart ta itu med namnfrågan till bebisen. Lite stressad ju för att vi inte har några riktiga namnförslag än. Men vi får satsa lite tid på det denna veckan.

söndag 21 augusti 2011

Söndag

Igår ringde Mallan (granntanten) & frågade vad jag hade för planer, inga alls typ! Så följde med henne på en liten loppisrunda. Kom hem med tio Harlequin böcker så nu har jag lite läsning framöver. Mallan hittade lite till jäntan, bla en dockvagn. Nemi blev överlycklig!
Hem & städade lite & snabbåt & var på affärn. Laddade med en massa c-vitaminer. Ica har drive denna vecka på frukti i korg för en 10:a, massa härliga c-vitaminer iform av plommon, nektariner & kiwi ligger i vår fruktskål.
Sen kom Camilla & Mallan hit så vi hade en liten tjejkväll. Var meningen att vi skulle spela nåt spel men surrades mest en massa. Trevligt! Kände att jag behövde det! Trist att bara vara hemma på dagarna & så allt tjaffs inom familjen & så foglossningen gör att man blir lite nere. Men energin laddades lite igår, känns väldigt skönt. Skjutsade hem Millan strax efter ett & Mallan gick såklart, haha, är ju inte långt för henne att knata hem då vi bor närmsta grannar.
Haft en dåligt natt, har knappt kunnat sova alls. Inte kunnat hitta åt nån ställning som gör det skönt, & så gör det ont i högra sidan av magen ibland. Ska ta upp det med bm på onsdag. Man bli som lite nojjig då det gör ont på ställer det inte brukar göra ont. Annars så är det full fart där inne.
Är en stor auktion idag på Folkan, ska ta en sväng dit & kika nu. Men tror icke jag kommer fynda, fast man ska väl aldrig säga aldrig. Kanske kommer hem med ett jättefynd!!!

Ha en skän söndag alla!