lördag 25 april 2009

Grillfest!

Nu har jag inte bloggat på måååånga dar. Inte känt för det helt enkelt.
Veckan har bestått av jobb. Månd ringde dom från Vimpeln så jobbade där mån, tis & ons. Månd kväll blev det även jobb på hemtjänsten. Torsdag blev det dagisjobb igen fast på Solsidan & fredag jobbade jag på dagis igen, på Humlan. Så varit dagis för hela slanten nästan hela veckan. Härligt! :) Varit ute i det härliga vädret i massor med barnen.
Helgen är jag ledig. E rätt så förkyld & så har jag jue jobbat helaveckan så tyckte att jag kunde få va ledig en par dar.
Håller på att städa ute & inne för vi ska ha en liten grillfest här hemma. Årets första! Men inte sista, haha. Blir väl ca 10 perslagomt många blir vi. Tänkte börja grilla redan vid fyra så vi hinner njuta av solen oxå. Har förberett med lite isgrogg i frysen.
Bäst jag börjar med salladen nu & fixar klart potatisklyftorna. Sen hopp in i duschen.
Ha en trevlig lörd kväll!
kramiz Vera

söndag 19 april 2009

Mina småmissar






Slut




Blev helt slut av promenaden på berget. Kanske beror på att jag har feber. Skulle ha jobbat ett dygnpass igår till idag men vaknade igårmorse av hög feber. Skit oxå! Bara att sjukskriva sig & sen sov jag heeeela dan. Vaknade inte förrs vid sextiden. Gjorde mig ett kopp välling då. Fortfarande feber då men lite bättre.
Har feber ännu oxå men känner mig bra mycket bättre än igår. Sov bara till tio idag & inte hela dan. Jag som skulle ha ägnat denna dan åt att plugga. Har inte koncentration för att gö det nu. Kanske lättar lite mer framåt kvällen.


Fick med ett till litet vårtecken på bild. En liten fjärlil. Har sett många redan men inte fått med nån på bild men idag så. Fast blev på lite håll men ändå... ;) Och bjussar på en bild på mig & Figo oxå, osminkad & inte alltför pigg. Men det får ni la ta!
Bye for now.

Hundprommis


Nu har jag hållit på å grejjat här lääääänge. Så nu ger jag upp. Sidan får se ut såhär ett tag

Ska ta en prommis nu med Figo.
Ha en underbar dag i solskenet nu alla.
kramiz

Ett första försök


Håller på att byta blogg. Tycker inte min gamla bloggsida är så bra. Så håller som bäst nu att försöka fixa till denna blogg.

Välkommen till min nya sida. :)
En bild här på våra småmissar som inom bara några veckor ska flytta hemifrån.
Som sagt provar bara nu med bloggen, men välkommen in igen :)
Kramiz Vera