torsdag 19 november 2009

Torsdag

Kommit hem efter att ha jobbat ett dygnspass. Gick fint, men var väääldigt lungt. Hann med att börja sticka på både en raggsock & en halsduk. Båste variera stickandet lite ;) hihi

Ska ta & städa här hemma nu, sen blir det jobb på dagis efter ett en par timmar. Hem & fixa käk & sen ikväll kommer en par vänner på besök. Härligt med lite tjejsurr, särskilt efter att ha jobbat ett dygn själv. Det som kan vara lite trist ibland... Att man jobbar själv, fast samtidigt är det skönt oxå. Man lägger upp dan som man vill, förutom dom fasta rutinerna.

Mackan for precis till Svall, så blir själv ikväll. Ibland går man om varann. Hann precis innanför dörrn, styla hans hår sen for han... :) Passar bra med tjejmys, massa surr å så slipper Mackan höra vårt surr. ;)

Ha en fin dag alla! kram

tisdag 17 november 2009

Ändrade planer

Blir ingen tripp till Övik :( Mackan skulle jue fara med jobbet nu på tors, och nu ska han ta bilen. För att ta mig till Övik & Moliden måste jue även jag ha bilen så då får min tripp vänta. *suck*
Men får ta den framöver. MÅSTE verkligen hålla det. Var så taggad att fara & träffa min gamla väninna. Haha låter som hon är lastgammal men hon är yngre än mig. Gammal i det att det var länge sen vi umicks, kompis från förr ;)

Blev lite irri att han inte kunde ha kläckt ur sig det på en gång. Tackade nej att jobba heldagar på dagis för att jag skulle fara. Men nu har det löst sig med jobb oxå. Dom ringde nyss från gruppboendet där jag var i somras, ska jobba ett dygnspass istället. Så börjar 9.45 imorrn & går av 9.45 tors ;) Ska även jobba en par timmar på eftermiddan på dagis på tors :) Så blev lite jobb ändå denna vecka.
Imorse ringde dom från Hemtjänsten så var där kortpass, till tolv. Sen hem käkade & vilade en halvtimma. Blev inte så mycket sömn inatt, kom isäng så sent. Ner till barnen en sväng, pa & Eva hade åkt till Birsta för lite julklapps shopping. Hemma igen nu & ska strax äta middag.
Ska försöka hålla mig vaken, Desperate Housewifes & Brothers And Sisters ikväll :)

måndag 16 november 2009

Birsta shopping

Blev inte utringd imorse så då passade vi på att fara till Birsta. Blev en lååååång dag. Kom hem vid halvtio, iofs hade vi hunnit med ett stopp i Kfors hos Thess & Jonas på vägen hem, och ännu ett stopp hos pappas för att hämta voff & surra lite.
Så nu ska jag gå & sussa.
TRÖTT!
natti natti

söndag 15 november 2009

Glöggkväll

Ännu en vecka har snart passerat. Idag är det grått, trist mörkt & regningt. Men en perfekt dag att sitta inne & myyyysa! :) Men är man med hund så måste man ändå ut, bra på ett vis men vissa dagar skulle det va skönt att inte behöva gå ut. Och idag är en sån dag., haha.
Ska snart bege mig ut i den mörka dagen. ... Sen hem & tända mer ljus... Igår var en riktig värmeljusdag/kväll ;) hihi ni som känner mig vet hur jag är med värmeljus...


En av mina favvo ljuslyktor, blir så härligt sken.:)
Börjar faktiskt längta rätt mycket efter att få ta fram julen. Och inte så länge kvar, bara två veckor kvar till första advent. Åååå va myyys att byta gardiner & ta fram adventsstakar & lite småtomtar... Nå´t som vi inte har är en adventsljusstake, eller vad säger man om dom som man har fyra ljus i som står på rad? haha vad jag är kass att förklara... Men med riktiga ljus, inte elektriska... Ska iaf kika efter en sån när vi far till Svall, vill ha en i smide. Sån där man dekorerar med mossa... Och tända ett ljus till varje advent. "När första ljuset brinner.... "


Köpte den här för inte så länge sen. Oxå fin! :)
Får se om vi hamnar i Sundsvall imorrn. Beror på om jag blir utringd på jobb eller ej, visar sig. Ska iaf under dagen skriva klart min inköpslista. Tänkte som sagt köpa klart julklapparna nu & så behöver vi lite hem oxå. Både hund- & kattmat måste inhandlas, köper stora säckar torrfoder åt både voff & kattzen. Mackan brukar få vara med, för hundmaten väger 15- 20 kg beroende på vilket märke & vad vi köper för mat. Mattmaten e lite lättare, 10 kg. Men som sagt, tycker det är bättre när Mackan E med & bär.
Huvva hade en jobbig dröm inatt. En vän som var irriterad på mig, vad jag än sa så liksom brydde hon sig inte. Uscha skumt vad man kan drömma.
Årets eller vinterns första glögg är nu drucken...!!! haha Fick besök igårkväll av en vän, så värmde på en glögg jag hade kvar från ifjol. En Ica glögg men den spetsades med lite alkohol ;) Så blev göttans, varm blev man oxå! ;) Så nu har jag ännu mer julkänslor... Men som sagt inte så länge kvar tills första advent.
Blev rätt sent igår. Min väninna knatade hemöver då var klockan närmare halvtre, så jag somnade kanske en timma senare. Behöver jag tillägga att det blev sovmorron idag, vaknade 11.58 ;)
Hunnit med lite telsurr. Ett par som jag känner ska få tillökning 18 december... Jepp precis datum & allt... tillökt av en hundvalp...!!!! :) Deras gamla hund gick bort för ca en halvår sen, men nu känner dom sig redo för en ny hund. Ända från Flen... Men vi for jue till Hässleholm oxå för att hämta vår underbara Figo. Så ska bli spännande att träffa den lilla valpen sen .
Nu blir det iaf hundprom för mig med min älskade voff. Fast snart väldigt blööööta voff.
Och sen in & mysa. Ska ev ner till en vän ikväll & kika på deras nya familjemedlem, haha ingen bebis heller där utan oxå en hårig familjemedlem, en liten kanin :)

Är det några som kan det här med att myyyysa så är det våra kissar, Ziri & Zixten.

hihi sötizarna!