onsdag 13 april 2011

Onsdag

Mitt i veckan, "lilllördag", hmm undra hur många som super till det ;) haha

Imorrn fyller lillebror 30 år! Jupp, 30 år, å lillebror, oh my! Hur gammal e inte jag då? Uscha! Blir påtagligt då yngre syskon börjar bli gammal, haha. Tur det dröjer tills Julia fyller 13, hon fyller 14 iår. Men huga, vill inte ens räkna ut hur gammal jag blir då hon fyller 30, ännu värre!!!!

Brorsan vill inte iaf bli grattad nåt, han tycker inte om sådana tillställningar. Men har iaf lyckats få till att vi ska käka pizza ilag efter jag stängt på jobbet. Alltid nåt! "lillmamma" storasyrran har slagit till igen... Hur kul kan det va att sitta ensam på sin 30-års dag, för närvarande har han inte sambo heller, dom e särbos så får se hur det utvecklas... Så pratat tidigare om vi får komma & gratta men icke, men idag gick han iaf med på att äta pizza. Ser mig honom alldeles ensam & övergiven, nämen huvva!!!! Det kan syrran icke tillåta minsann, så jag blev glad att han gick med på att käka tillsammans.

Tröttheten har det blivit lite bättre med. Idag slutade jag ett, hade ett möte sen. Å så vilade jag en timma tills Mackan fixat maten ;) hihi gäller att vara smart. Sen har jag spenderat några timmar hos Ramona, så spännande att se hur långt dom hunnit med företaget & ta igen lite surr. 4½ timmas surr hanns med, känns bra att kunna vara lite social igen. Det har jag saknat!!!!

Vädret är underbart nu. Snön har tinat bort, så jag hoppas att till helgen är vädret lika fint & att solen skiner. Så ska det krattas på gården & röjjas. Hmm undra om det finns penseér att köpa nu? Vill göra vårfint.
Nästa vecka är det påsk, då är jag ledig i fyra dagar, fyra hela dagar. Känns ju bara såååå underbart. Tanken var att fara med Mackans familj till deras fjällstuga, men då orken inte funnits så väljer vi att vara hemma. Mitt val vissrligen & M får göra som han vill, men han stannar oxå hemma. Då kanske vi hinner med att renovera ett av rummen på övervåningem. Ska måla listerna eller det kanske heter nåt annat då det sitter runt dörrar. Ja iaf så ska listerna runt dörrarna i sovrummet målas, har dragit på det länge nog. Å så måla & fixa i rummet som ska bli datarum. Måste köpa färg bara först dit. Frågan är vilken? Beslutsångest som alltid. Men nu längtas jag efter att fixa & dona hemma, både inne & ute.

Men vilken massa surr det blev, dax att sova, jobb igen imorrn.

kram & natti