fredag 12 mars 2010

Fredag

Snart dax för jobb igen, men har varit underbart att vara ledig 2½ dag <3
Jobbar kväll från 16-21.30 så missar Let´s Dance & solsidan, rackarns! Värre imorrn för jag missar melo finalen, buhuuu Får se reprisen på sönd kväll i Svt 24. Hinner jue iaf se vem som vinner...
Har gjort lite nytta idag. Beställt mobilt bredband bla. Perfa att ha till laptopen när jag jobbar dygnspass eller när vi far bort. Och bort ska vi om mindre än två veckor så hoppas vi hinner få det mobila innan vi far. Annars blir det flera dar utan internet, gaaaah, tror man skulle få lappsjuka då... Ja det visar sig.
Även ändrat mitt telefonkort nu till Halebop. haha duktigt va Ramona...???!!!!! ;) Äntligen!

Adressändrat å lite sånt...! Färgat håret oxå.
Måste ha sovit skumt inatt för nu e jag tröööööttt!!! Men så har eksemen på händerna blivit sämre & det hänger liksom ihop, trötthet & klåda... Har som sagt inte varit en bra eksemvinter, men snart blir det varmare. Gräset har rom börjat titta fram på vissa ställen. hihi man får vårkänslor.
Har haft en lite jobbig vecka, rent psykiskt men det släpper eftersom. Mycket som händer & inte händer nu. Hoppas på ett bra besked på tisdag ang radhuset, men vågar inte ta ut nåt i förskott men jag hller tummarna...!
Idag är det precis 5 veckor till flytt, helt ofattbart. <3 Har nog inte fattat det än, men det beror nog på att vi fortfarande sitter med radhuset kvar oxå. Men som sagt håller tummarna för tisdag så att vi förhoppningsvis sen kan börja planera för nya huset, hihi.

Näe förbereda mig nu lite innan jobb.

Ha en fin fredag alla med massa freeeeedags myyyys!

torsdag 11 mars 2010

Torsdag

Har haft syster här på övernattningsbesök. Blev hämtat vid elva för dom skulle vidare till Övik hela familjen. J & L har umgänge med sina föräldrar, L & Julia ska på Paradisbadet & pappsen & Eva gör väl stan antar jag. Tänkte följa med men kom på häromdan att jag had ejue faktiskt bokat en välbehövlig klipptid till tre idag. Så får snällt stanna hemma. Men guu så skönt att klippa barret nu. Känns som en risbuske, å så börjar det bli så långt nu att det inte går att gö nåt av det. Iofs så är min tankte att jag ska spara ut det, men måste ändå tillsnyggas. Sist jag klippte mig var detn 22 dec, så behövs verkligen nu... Å vi ska inte tala om luggen...
Ska kleta lite färg i håret oxå men har inte bestämt mig om jag ska ska gö det före eller efter klippningen.
Jag & Julia hade en mysdag igår. Satt en del vid datorn & lyssnade på massa låtar, käkade gott & efter maten körde vi ett Zumba pass. hihi var riktigt skoj, men lite svårt oxå med alla höftrörelser... Såg sen Guldkompassen i sängen innan vi somnade. Nästa gång Julia sover över blir i nya huset & då ska vi ha en spa-dag :) Bada i jaccuzzin (haha stavning?????) lägga ansiktsmasker & hårinpackningar, ja en tjejdag.

I helgen hade vi tänkt ha utflyttningsfest, men avbokade det hela. Är ingen utgång i helgen så får ta festen en annan helg istället. Kanske nån av påskdagarna? E sugen på utgång, var lääääänge sen jag var ut. Å sen desto roligare att ha inflyttningsfest i nya huset <3 Så nu blir det jobba i helgen istället. Går likabra det med, pengar behövs alltid.

tisdag 9 mars 2010

Figo

Händer inte så mycket just nu förutom jobb & jobb... Så lägger in en liten bildserie på Figo :)

The flying dog!
Synd den blev så oskarp men så härlig ändå! :)













Käkat lunch nu med älskling som börjar jobba snart. Själv ska jag iväg och jobba oxå, börjar fyra. Har haft delad tur idag, blev utringd imorse. Så min sovmorron som jag sett fram emot blev inget av.
Ciao!