måndag 26 juli 2010

Bloggtorkan?!?

Verkligen varit bloggtorka här på bloggen hela våren-sommaren. Gör ett försök igen att skriva lite. Lusten har liksom smygit sig på igen...
Orkar inte uppdatera vad som hänt sen sist med nåt långt inlägg. Men vi bor iaf på Byvägen 20, trivs jättebra i huset <3 Påbörjat många projekt här hemma, det har röjts i skogen & på gården, inne har vi påbörjat lite renoveringar & så är taket påbörjat. Hade inflyttningsfest första helgen i juli & oh my vad det var varmt då. Tropisk värme! Ingen vart särskilt full & det berodde inte på det som dracks... Alla drack rätt så mycket, men hände liksom inget... Värmen! Men lovely med sommar.
Jag jobbar såklart hela sommaren som sig bör då man e vikarie... Men jobbar bara dygnspass nästan hela sommaren så blir en hel del lediga dagar mellan arbetspassen. Veckan efter inflyttningsfesten hade jag Julia sovandes hos oss några roliga dagar. Skoj att umgås med lillasyster, hihi man får passa på medans dom vill. Hon blir jue 13 iår så kanske inte länge till hon vill umgås på det sättet. Hade iaf några mysiga dar & hon var med mig på jobbet oxå en natt. Tjejmyyys på hög nivå.
Förra veckan drog jag, Ramona, Isadora & Jossan till Lycksele en par dar. En tjejsemester tripp, mysigt. Karlarna jobbade så vi fick låna pa & Evas husbil för vår lilla tripp.
Gick av mitt arbetspass i lördags morse & nu jobbar jag inte igen förrän nästa lördag, så blev en veckan ledighet. Och det känns jue bara för skönt. Att vädret är lite mulet spelar ingen roll. Sol har vi haft massor av & jag har tom solat lite i sommar. Det hör inte till vanligheterna!
I lördags var det dop i Styrnäs kyrka för Mallan & Björns lilla Nemi. Ja liten & liten hon börjar jue bli stor nu, snart i dagarna 6 månader. Sen i lördags blev det en tur till Sollefteå, jag & Mackan & pappsen & Eva gick ut & åt. Camilla joinade oxå. Blev lite mer drickande sen i förtältet på Risön där Pa & Eva har husvagnen hela sommaren. Sen gick jag & Millan in på stan & tog en cider :) trevlig kväll.
Gårdagen spenderades i soffan, typ. Visserligen framför teven men eftersom vi inte har några kanaler än, jäkla Telia! Så spelade vi Wii, ja eller mest Mackan. Själv satt jag framför lapen & försökte ladda in bilder & sortera i fotoalbum på Facebook. Tog typ hela dan. Hann visserligen med att sova en par omgångar i soffan. Vår nyköpta soffa. Den gamla soffgruppen tog för mycket plats i tvrummet, så hittade åt en soffgrupp på Mio som vi gillade. Har även bytt ut den gamla bäddsoffan som vi hde till en ny divan-bäddsoffa. Så det rullar på lite här hemma.
Eftersom gårdagen spenderades i soffan så blev städningen inte gjord, såklart! Så det får bli en storstädning här hemma, känner att städningen halkat efter lite nu när jag jobbat mycket, varit borta & så har vädret varit så fint. Då vill mna inte vara innne & städa minsann. Hinns jue med tids nog... Som idag!
Kattungar har vi fått en ny sista kull av.. haha Förra kullen skulle jue vara den sista... Men upptäckte att Ziri började bli tjock igen, och jovisst så var det ungar på g. Dom föddes för en vecka sen, så idag är dom 1 vecka gamla. 4 stycken småttingar. Kanske behåller vi nån, vi får se hur det känns då dom blir större.

Ja det blev en liten uppdatering. Nu ska jag hä mig upp ur sängen & göra lite nytta. Städningen måste tas itu med idag, & ev baka lite oxå. Bra att ha det gjort då vi båda fyller år om inte så länge.