lördag 30 maj 2009

Sommarväder

Första riktigt varma sommardan minsann. Sitter på Risön nu & har lånat Evas bärbara. Vi måste oxå köpa en bärbar, that`s it!!! Mackan säger att det kommer en i augusti så får väl vänta tills dess då... haha
Blev en par cider igårkväll men var lugna, var så trötta. Vaknade halvnio idag, hunnit med lite shopping & så.
Nu sitter vi utanför husbilen & njuter av värmen... I like IT!!!! Hamnade juh på platsen brevid pappa & Eva så perfekt. Ska grilla om en stund. :)
Var även en sväng på bilutställningen här på Risön.

Näe ska fortsätta va social med folket. Mallan & Björn har oxå kommit hit.

ha en trevlig kväll!!! kramiz

fredag 29 maj 2009

Trevlig helg

Nu e jobbet avklarat. Nyss hemkommen. Ska packa ihop det sista & sen far vi till Risön. Tänkte det skulle få bli en par glas rött ikväll... Me like! Sparar godrickat tills imorrn, dvs baccardi black & cola... *mmmm*

Ha en trevlig helg alla & några kanske jag stöter på i Sollefteå? E d några raggers som läser?? hmm

Höres! Kramiz Vera

Jobbdax

Ska ta & cykla iväg nu & jobba.
Har hunnit med att plocka fram det mesta som vi ska ha med oss i helgen. Tvätten hänger på tork, hoppas bara den inte blåser bort. Tar i rejält emellanåt.

Ha en trevlig helg alla!
kram Vera

Gomorrn

Börjar inte förrs tolv men klev upp för en timma sen. Em skulle komma & köpa några bärs så hon & broder klarar av den långa resan...;) Ska man ut & resa så måste man juh ha lite färdkost i flytande form(alkohol) ;)

Har hunnit plocka lite & satt igång tvättmaskin. Ska ta en prom med Figo nu & sen fixa lite här, packa & så. Kan vi bara dra iväg sen när jag slutar. Mallan skulle ev på boa så tänkte följa med henne annars får Mackan fara in efter jobbe. En raggarträff utan drycker går juh inte det heller...
Och så måste jag inhandla Baccardi. :) :) :)

torsdag 28 maj 2009

Kväll

Har planerat helgen nu. Fick en avbokning pga dubbelbokning på boendet där jag skulle jobba. Fick en annan tid på ett annat boende istället. Så jobbar endast 12-20 imorrn. Jäjä, fick vi planera om. Så imorrnkväll när jag slutar far vi & hämtar pa & Evas husbil & far till Risön. Pappa var snäll & ringde & bokade plats åt oss. Ska bli riktigt trevlig. Och finväder ska det jue oxå bli... :) Fick platsen brevid pappa & Evas husvagn så då kan vi våldgästa dom i förtältet... hihi
På lördag verkar det som att Mallan & Björre & ev Marina kommer & joinar oss. Går att sova fem st i husbilen så blir perfa det. Jue fler desto roligare... Så nu får vi inviga att sova i husbilen. Känns superskoj, en minisemester i början av sommaren.
Den årliga Sollefteå cruisingen e jue på lördag, och iår skulle tydligen bilträffen vara på Risön. Perfekt!!! :) Så nu blir dte en helg med sol, grillning & drinkning. Får se om vi går & svänger våra lurviga på nån krog på lördag. Får bli en visit på boa imorrn. Hinner inte jag in får Mackan fara in efter jobbet.

Nu ni är det dax för Vera att sussa.

Kram & natti natti

Nyklippt




Just D! Några bilder från i förrgår när jag blev klippt! Ny frilla & kortare hår igen, I LIKE IT! Tack Maddis!!!! :)


Torsdag

Somnade relativit tidigt, kanske vid elva. Och vaknade nyss. Härligt utvilad!
Ska käka lite frukke strax & sen ta mig en prom runt Hammar. Sen tänkte jag försöka hinna med att se Våra Bästa År. Inte sett det nu på flera veckor, inte för att det hände så mycket i den serien. Men kul att kika ibland.

Har praktik sen 13-21 & sen har jag gjort mina praktiktimmar för denna vecka. Bara en veckas praktiserande kvar & sen två skolveckor. Sen har vi sommarlov i 7veckor. Vilka jag såklart ska jobba under. Fredag till lördag är jag bokad för att jobba ett dygnspass så tänlte gå in & ta bort min tillgänglighet för resten av helgen. Vera är partysugen!!!! Får se om vi har grillfest hemma eller om det blir så att vi beger oss till Sollefteå, Cruising där på lördag. Festa blir d till att gö iaf! ;) Så länge sen jag var ut på nå´t så nu jädrar vill jag ut & svänga mina lurviga. ;)

Näe frulle var det! :)

onsdag 27 maj 2009

Onsdag

Blir bara tröttare & tröttare, vet inte vad det beror på? Mackan e ute & kvällsprommar med voff nu. När dom kommer hem ska vi käka jordgubbar & mjölk. Sen tänkte jag faktiskt gå & lägga mig. Börjar sent imorrn, kl 13 så kan sova ut om jag vill. Vilket jag såklart vill!!! haha Om jag nu mot förmodan inte blir utringd på jobb vill säga.
TYpiskt nu när jag praktiserar, har dom hört av sig från två dagis för att höra om jag kunde jobba en par dar den här veckan. Men icke! Praktik imorrn oxå & sen jobbar jag ett dygnspass fre till lörd. Så veckan e fullbokad.

Nu kom Mackan hem, nu ska vi käka efterrätten.

Kram & natti

tisdag 26 maj 2009

Kväll igen då

Jaha ännu en dag som passerat. Vaknade nio imorse utvilad, nice! Grejjade & plockade lite hemma. Prom med vovve & in en snabbis för lite inhandlande från affärn. Hämtade upp Em & barnen & så gick vi hem till mig. hade bokat vår frissa som skulle komma tolv. Nu är både jag & Em sommarfina, i håret iaf. Sommarbrännan som saknas... ;)
Blev supernöjd med min frilla som blev betydligt kortare nu. Har haft ännu kortare förut så får se vad vi hittar på nästa gång. Em blir oxå bara korthårigare för varje klippning. :) Snart blir det snagg för bägge två.... haha eller INTE!!! :)

Fixade middag så vi åt när Mackan kom hem från jobbet strax efter tre. Själv så började jag praktiken fyra.

Erica GRATTIS på din dag. :) Fick du nå´t sänt till dig???? Hoppas det iaf... ;)
Och saftmajan behöver jag ingen bild på om det är en sån där vanlig en...

Nu ska jag svida om & sen bänka mig i soffan framför hemmafruarna.

Trevlig kväll. :)

Kram & natti

Tisdag

Orkade inte skriva något igår. Hade praktik 7-16.30 hem & fixade mat (köp pizza...) hmmm inte den bästa middagen. Men vi var så otroligt trötta båda två så ingen av oss orkade laga mat. Så skyndade att äta & sen la vi oss och sov en stund. Blev inte mycket gjort igår. Lite plockande & sen teve. Såg i reklamen om Cityakuten att "doug Ross" skulle va tillbaka. Alltså George Clooney, så ville inte missa det. Jag såg slaviskt Cityakuten när serien började sändas, för en sådär 14-15 år sen typ. Nu har jag inte sett den på länge men köndes skoj när de "gamla" var tillbaka. Så såg de gamla karaktärerna, Doug Ross, Dr Carter, & flera andra gamla karaktärer. Riktigt kul! Vet inte om dom försökt få bra tittarsiffror denna sista säsong så då tar dom till allt möjligt. Såg även lite på Project Runway & så somnade jag till på soffan igen efter det...

Idag börjar inte jag på praktiken förrs fyra, så blev lite sovmorron idag. Skönt skönt! :)

Klippning står även på dagens schema, Maddis kommer äntligen hit & klipper både mig & Em. Så skönt! Senaste veckan har det känts som att det inte går att göra ett skit med håret. Så nu blir vi sommarfina. :)

Ska ta & hoppa in i duschen nu & sen promma med Figo lite. Vid tolv kommer brudarna. :)

söndag 24 maj 2009

Hemma igen

Nyss hemkommen från Sollefteå. Blev lite handlat. hmm 2 till sjalar... ;) lite strumpor, kryddor & en handväska. :) Coccostoppar handlade vi oxå en låda av & for förbi hos pappas & fikade.

Ska fixa lite ute nu & sen ska vi grilla. Svärföräldrarna kommer också & grillar när dom kommit hem från fjälls. Bäst att plocka undan lite nu.

Jobbat klart

Har gjort mitt dygnpass nu. Kom nyss innanför dörrn. Ska ta & tvätta håret nu & fixa lite & sen fara en sväng till Sollefteå & marknaden. :)
Går fort att jobba ett sånt här långpass, perfekt sätt att arbeta på tycker jag. Och just när man börjar på morronen & slutar på morronen efter. Bättre det än att börja på eftermiddan.

Tänkte vi skulle ta & grilla sen när vi kommer hem från Sollefteå. Mysa lite på tu man hand. Jag har jobbat förmiddag hela veckan & Mackan har haft sin eftermiddagsvecka, så har knappt sett varann. Så blir lite mys med grillat & nåt glas vin till det ikväll. ;) Björken e jue som bekant borta så vi har ju mer sol nu på baksidan oxå. Me like! :)