torsdag 28 maj 2009

Kväll

Har planerat helgen nu. Fick en avbokning pga dubbelbokning på boendet där jag skulle jobba. Fick en annan tid på ett annat boende istället. Så jobbar endast 12-20 imorrn. Jäjä, fick vi planera om. Så imorrnkväll när jag slutar far vi & hämtar pa & Evas husbil & far till Risön. Pappa var snäll & ringde & bokade plats åt oss. Ska bli riktigt trevlig. Och finväder ska det jue oxå bli... :) Fick platsen brevid pappa & Evas husvagn så då kan vi våldgästa dom i förtältet... hihi
På lördag verkar det som att Mallan & Björre & ev Marina kommer & joinar oss. Går att sova fem st i husbilen så blir perfa det. Jue fler desto roligare... Så nu får vi inviga att sova i husbilen. Känns superskoj, en minisemester i början av sommaren.
Den årliga Sollefteå cruisingen e jue på lördag, och iår skulle tydligen bilträffen vara på Risön. Perfekt!!! :) Så nu blir dte en helg med sol, grillning & drinkning. Får se om vi går & svänger våra lurviga på nån krog på lördag. Får bli en visit på boa imorrn. Hinner inte jag in får Mackan fara in efter jobbet.

Nu ni är det dax för Vera att sussa.

Kram & natti natti

1 kommentar:

  1. Riktigt schysst frilla! Kul låter det även som att ni kommer att få i helgen, härligt att åka iväg dit när det ska bli så fint! Ha en trevlig helg!!!

    SvaraRadera