onsdag 9 mars 2011

Onsdag

Fullt upp på jobbet. Ja vi har haft lite barn, några sjuka & flera lediga pga sportlov. Jag & min ena arb kamrat jobbar själva denna vecka, så vi har passat på att städa ordentligt på avdelningen & i förrådet. Utgått frå att SLÄNG så blir det bättre, haha. Nu börjar det bli lite ordning. Jag har skrivit på alla lådor & kartonger oxå, vill ha ordning & reda omkring mig när jag ska jobba. Ja helst hemma oxå men som det är nu när huset inte är färdigrenoverat kan inte var sak vara på sin plats, allt har inte ens fått kommit upp i sina kartonger sen vi flyttade in. Men innan hösten/vintern så ska insidan av huset vara klart iaf.

Annars flyter dagarna bara på. Jobb & lite sällskap på kvällarna. Igår kom Ramona hit & vi surrade bort några timmar. Ikväll tittade pappa & Eva in en par timmar, trevligt surr även ikväll. Ska strax lägga mig, börjar halvsju imorrnbitti så känns som man borde ta & bädda ner sig snart. Bädda ner sig & läsa nya Hänt Extra, lite skavaller & sen sussa. Drömma om alla kändisar sen... haha Och städningen på jobbet. Får se var vi ska dra igång för projekt imorrn, har snart gått igenom det mesta, vi e effektiva, jag & K.

måndag 7 mars 2011

Måndagstrött

Var så trött igårkväll efter en helg av lite sömn, men kunde man somna? Nix!!!! Var nog övertrött, la mig före nio & inte ofta det händer, men sömnen ville inte infinna sig. Låg vaken & läste länge. Så imorse när klockan ringde 05.20 ville jag inte alls upp. Brukar snooza två ggr innan jag kliver upp, alarmet är ställt med tiominuters intervall. Men kollade på klockan imorse å då hade jag snoozat 3ggr. Fick lite bråttom men hann precis i tid till jobbet till halvsju.
Skönt när man har tidiga dagar för man får gå hem tidigt oxå, slutade ett idag. For hem & hämtade Mackan, for på affärn & handlade lite & så köpte vi lotter till svärfar som vi svängde förbi med. Han fyller visserligen år imorrn men imorrn stänger jag så vi pappsade på att svänga förbi en snabbis då vi båda var ledig. Mackan jobbar eftermiddag denna vecka, börjar tre & jobbar till halvtvå på natten. Skönt så har jag kvällarna ifred... haha Kan se vad jag vill... Gör jag jue visserligen ändå, vi har jue två tv-apparater så vi brukar sitta & uggla vid varsin. Vi har INTE samma smak på tvprogram.
Somnade såklart på soffan en timma idag. Tills grannen ringde. mallan hade åkt dit på magsjuka & sambon hennes är & jobbar i Norge. Så jag kokade en tillbringare med blåbärssoppa & ställde på hennes bro. Ville inte innanför dörrs & råka ut för magsjukebaciller.... Hoppas hon piggar på sig. Och att inte vi får nån magsjuka, vi umgicks jue i lördags så har vi inte fått nån masjuka imorrn lär vi klara oss.

Pålördag blir det en tur till Härnösand, vi ska hälsa på min mormor & morfar. Alldeles för länge sen vi var ner & hälsade på dom. Mormor fyller 74 på onsdag men bättre att fara ner & gratta henne till helgen, då man kan åka på dagen. Tror jag ska ta & laga några matlådor att ta med dit. Mormor är inte så pigg så morfar har på gamla dar fått så smått börja lära sig laga lite mat. Och så handlar dom färdigmat på en restaurang i stan. Ska fundera lite vad jag kan hitta på för gott till dom. Har även skickat efter en par ljudböcker till henne. Mormor har alltid älskat att läsa, men nu sen nåt åt tillbaka har hon fått jättedåligt syn. Hon fick en ljudbok & tyckte det var jättebra, så i julas fick hon en par stycken Liza marklund & dom gillade hon oxå. Får se vad hon tycker om dom som jag beställt.

Nä nu ska jag se hur det går för kocken i Halvåtta hos mig.

söndag 6 mars 2011

Några bilder sen helgen





Söndagsslappartid

Ligger i soffan nu, tänker inte gå härifrån förrs det är dags att lägga mig i sängen, haha. Haft en trevlig & intensiv helg. I fredags kom Erica & Joakim strax efter åtta på kvällen. Blev mat & surr & lite efterrätt, GI såklart! Trevligt att äntligen få träffa & lära känna J.
Lördagen vaknade jag tidigt, strax efter sju haha. Gick ner & fixade frulle åt alla & vid tio hade vi packat ihop oss för en skotertur till Volmsjön som ligger ovanför Kyrkdal. Tog ca 45 min att ta sig dit. Superfint ställe med en renoverad stor stuga om man ville vara inne. Men trots blåst satte vi oss ute & fick tillslut till en eld. Solen sken iaf, men blåsten gjorde att vi hade ständigt rök på oss & ögonen rann av röken. Fick iaf till att grilla korv, drack varmchoklad & kaffe. Mysigt hade vi. Påväg hem på tvärdör Ericas & Joakims skoter, mitt ute på Lesjön, gick inte att få igång. Så jag raggade runt efter nån som kunde komma & hämta mig & Erica i Kyrkdal & söta svägerskan, Carro, kom på en gång. Så snällt! Mackan fick skjutsa ut mig & Erica till vägen & så gick vi & mötte upp Carro. Sen hem & hämta bil & släpvagn. Undertiden så bogserade Mackan, Joakim & skoter ut till vägen. Hade tur att det var folk som jobbade på Dahlins så skotern lämnades där innan vi for hem till oss. En snabbdusch & fix så drog vi iväg till Kfors till Thess & Jonas. Mallan följde oxå med. Där käkade vi god mat, drack gott, såg Melodifestivalen, sjöng SingStar & avslutade kvällen på stan. Tyvärr var det fullsatt i kåtan så vi hamnade tillslut på Träffen. Hemma igen vid halvtvå- en trevlig kväll, särskilt hemma. Jag gillar hemmafester jag. Var som rätt kallt ute på stan, blåste fortfarande.
Idag har vi kikat på Vasaloppet & tagit en prommis runt byn innan vårt helgfrämmande for hem igen till Umeå. Vi for hem till pappas & drack lite kaffe & nu ligger vi som två döa sillar i soffan. Jag iaf tänker endast kliva upp då jag måste, haha. Ska snart hänga upp skoterkläderna, luktade rätt mycket rök efter igår då vi grillade i blåsten. Middag lär vi jue oxå måsta äta men sen får set vara soffläge, hihi. Sköööönt! Men som sagt en supertrevlig helg.