lördag 23 maj 2009

Jobbdax
















Blev en trevlig kväll igår med trevligt sällskap, god mat, musik på hög volym, hårfärgning, Breezers, lite dansande ja trevligt hade vi. :)












Nu är det dax för mig att bege mig & jobba. Jobbar idag 9.45 till imorrn 9.45 så jag nås på mobben. :)












Ha en trevlig helg.












Kramiz

fredag 22 maj 2009

Badminton

Girlsen e ute på altanen & rykar. Själv röker jag jue inte, & så sitter jag just nu med huvvet (håret) fullt av färg. Så vill inte ut i luften med det. På tisdag kommer Maddis hit & klipper mig & Em. Behövligt! Fan 4v sen hon klippte oss senast & håret har växt! Kan inte forma nån frilla längre så nu längtas jag verkligen till tisdag. Och extra lyxigt att ha frissan som kommer hem till en & klipper. Tack Maddis! :) Färgar håret svart igen, känns bäst så. Och så var jag in & köpte nytt Osis pulver, mitt tog slut i veckan. Så med färgat hår & Osis kan jag nog stå ut med håret tills på tisdag. :)

Grillning

Kycklingen ligger på grillen, pärern i ugnen. Marina & Em på altanen, Figo lekar på gräsmattan. Solen skiner. Härligt fredagkväll!

Ska se om det är klart att käka nu. :) Blev grillspett så förhoppningsvis smakar det bra.

Näe en Breezer på det här så är kvällen räddad. ;)

Days Of Our Lives

E egentligen värsta nörd serien men jag giller den. Iofs så har jag sällan tid att titta på den nu, går så tidigt på förmiddagarna & då jobbar jag oftast. Eller som nuläget är, har praktik. Men Marina hade länkat till en sida så nu kan jag hänga med i serien ändå.
http://www.days.nu/

Mackan har precis farit & jobbat. Själv så bytte jag bort mitt jobbpass ikväll 18-21.30 till Mallan. Kände att jag ville ha en ledig kväll. Imorrn börjar jag 9.45 & jobbar till söndag 9.45 så blir lite timmar där. Även nästa frew-lörd har jag ett dygnspass så blir mer stålars även då. Så kände att då har jag "råd" att byta bort ett pass & va lite ledig.
Så Marina kommer över om en par timmar & så tänkte vi grilla lite. Sen kommer även Em & joinar oss & Mallan när hon slutat. Så blir lite tjejmys & en massa surr ikväll. Har jue oxå fyra Breezer i kylen så tänkte dricka dom jag. :)

Mackan har precis farit för att jobba. Själv så har jag suttit här vid datorn med en kopp kaffe. Dags att ta itu med dammsugaren.

Ha en trevlig fredag kväll.
Kram Vera

torsdag 21 maj 2009

Gourmetmiddag

...blev det inte... haha
Avnjöt nyss makaroner (kokta) tills med grovmalen svartpeppar & ketchup! Det ni!!!! Hornö Berget släng er i väggen.... Eller inte då...;) Men kände inte alls för att kocka bara till mig själv. Så blev väldigt enkelt idag.

Nu väntar en liten kvällsprom med Em & barnen. Behöver luft! Bäst att passa på nu medans solen skiner.

Sen ikväll klockan nio tänkte jag ta mig en titt på dom nya bönderna på fyran.

På återseende!

Kramiz Vera

Torsdag

Skulle haft praktik idag till halvsex men fick gå redan vid två. Härligt! :)

Sitter just nu vid datorn & you tube, Hamnade på en massa Bon Jovi klipp. Hmmm hamnade & hamnade... letade kanske på Bon Jovi...;) ooooh riktigt ryser när jag sitter & lyssnar på låtarna & klipp. Snart ett år sen jag va på en Bon Jovi consert sist, vill fara igen....
Och en dröm är att fara till Usa & se en spelning med dom i hemlandet med hempublik. Bara älskar Jon´s sexiga röst. Skadar jue inte att han trots åldern ser otroligt bra ut. Och energin han har på scen... Ohhh måste kika runt en stund till på klipp här på you tube.
Lyssnar just nu på August 7, hihi det är min & mackans datum för när vi blev tillsamans oxå. Haha kanske ett tecken???? Tror att den dan (om den dan kommer...) för giftemål, så är Bon Jovi låtar ett MÅSTE! haha ett Bon Jovi bröllop kanske? Minns för bra många år sen, typ 10, när jag bodde i Övik så lottade Rix fm ut ett Bon Jovi bröllop. Då skulle man få flyga till staterna & bli vigd av Jon Bon Jovi... Rena rama drömmen, hihi mitt dröm bröllop!!! Men just då tävlingen var så var jag singel. Typiskt! Jag hade precis gjort slut med min dåvarande pojkvän, iofs blev vi tills efter det men gjorde slut igen efter några år... Men nära att jag skickade in ändå & anmälde till tävlingen & "tvingat" en killkompis att gifta sig med mig(han erbjöd sig oxå...). Bara för att få träffa Jon... ;)
Har så mycket bra & även dåliga minnen till att lyssna på Bon Jovi. Tänk så mycket som kommer fram inom en bara genom att lyssna på musik. Ja inte bara Bon Jovi men för mig är mycket kopplat till dom såklart. Har varit mina idoler läääänge. Så känner jag mig nere eller behöver energi passar Bon Jovi bra. Fast även om jag är på bra humör så blir jag på ännu bättre humör av BJ...
Eller som nu, sitta och bli lite nostalgisk. :) Thank You for loving me går just nu i bakgrunden mmmm skulle kunna gå igenom ALLA låtar men skulle ta en hel kväll & mer... åååh hittade precis åt Joey, den låten älskar jag oxå. Tycker de flesta e bra iofs... så känner jag för de flesta som jag inte lyssnat på ett tag. hihi tur att Mackan jobbar... Kan jag sitta & småböla & sjunga med i låtarna... Utan publik... Ni skulle höra mig i bilen när jag e själv... Eller inte!!! Tänk om man skulle bli smygfilmad nån gång, pinsamt...!!!
Har några Celine Dion plattor som jag känner lika med & så även en Ozzy skiva. Alltså bästa låten med Ozzy, jag bara älskar den, I Just Want You. En låt som betytt otroligt mycket för mig. ujuj vilka minnen som kommer tillbaka. Värsta nostalgitrippen nu på gott & ont... Minnen från en period i mitt liv när jag inte mådde bra alls, fast även bland den lyckligaste tiden i mitt liv. När man var påväg in i vuxenvärlden, starka känslor, livet lekte, kärleken va stark. ja som allt blir när man är tonåring. Alla känslor var så starka på nå´t sätt. Nu när man blivit äldre reagerar man inte på samma vis. Man kan lägga saker åt sidan & inte bry sig på samma sätt, har blivit lite visare kanske???? haha För e jue så gammal nu... ;)
Men som sagt, vissa låtar får en direkt in i en stämning som man hade då. Men nu får det bli lite roligare låtar tror jag... ;) Changes med Ozzy surrar nu i bakgrunden. Den har jag inga starka minnen till, bara att jag äääälskar låten & texten. :)

Blev en liten minnestripp det här för mig, med några av mina favvo låtar & artister. Inte ofta jag har tid eller tar mig tid att sitta & lyssna på musik. Så härligt att ha gjort det en par timmar & svammlat lite här... ;)

Nu börjar dex bli dax att fixa lite käk.

/Kramiz Vera

onsdag 20 maj 2009

Åskoväder

Ojoj sikket väder vi fick lite tidigare.

Tog med mig Eva & hustittade men känner att det inte var nå´t för oss. Lite för mycket att göra. Men ändå goda möjligheter att få fint. Men näe kändes inte "rätt" för oss.
Hem efter hustittandet & prom med Figo. Och så bryter det ut.
Blixtrar & dunder (magiska under)... Plötsligt en dag har det hänt.... haha kom osökt in på Herrey´s gamla klassiker... ;)

Men åskat, dundrat & blixtrat. Skulle skjutsa barnen på bolleken i Kfors & precis när jag skulle cykla ner till pappas för att hämta bil & barn så öppnade himlen sig. Helt blöt blev jag trots mitt regnställ. Tur man torkar fort ;) Kommer in till Kfors & vad? Det har tokhaglat där. Så mycket att det från vissa hustak rasar ner hagel. haha snacka om skiftande väder. Fick lov att ta med mig Figo i bilen för han var så himla rädd hemma & hade inte hjärta att lämna lillgubben ensam hemma då. For ner till Kajen & prommade lite med Figo. Som nu hade lugnat ner sig & andhämtningen var rätt så normal igen.
Hann inte käka heller innan jag skulle köra flickorna så tänkte att jag går in på Sylos & köper en rulle då som jag kan äta i bilen. Men var så fullsatt där så iddes inte. Köpte istället en sallad när vi var påväg hem igen. Så har käkat en blandsallad nu & sitter & inväntar Grey´s klockan nio. Sen isäng.

Var väl vad min dag haft att erbjuda. Förutom lite telefonsurr, som alltid hinns med... ;)

Förresten så kommer min pappa att vara med på teve. Återkommer sen om dag/tid :) hihi "pappa linslus"


Ha en trevlig kväll!
kramiz Vera

Onsdag

Fick sluta lite tidigare från praktiken idag. Lungt på slutet nu efter ett så kunde gå en halvtimma tidigare. *skönt* :)
Ska fara & kika på ett hus sen med Eva. Mackan jobbar & jag e nyfiken så far dit & kollar läget. Känner av hue det känns som. Sen får vi se.

Kanske hinner med en prom med Mallan & voffar innan jag ska skjutsa småsyskonen till Kfors för avslutning på deras bollek. Och så lite plugg ikväll. Så dan e planerad kan man säga. :)

Måsta faktiskt medge att hitills är "dyrprodukterna" som jag köpte på hudvårdspartyt väldigt bra. Känner mig mycket fräschare i ansiktet. Kanske fungerar då! Tänkte att man ska inte säga att nå´t e dåligt innan man provat. Å hitills e jag nöjd kunde iaf. :)

Näe ska se om vi har nåt hemma man kan stoppa i magen innan jag ska iväg på husesyn.

tisdag 19 maj 2009

Min dag

Började dan med en låååång sovmorron, minst sagt. Halvtolv, hmmm. Men göttans att sova ut. Berodde på att jag igårkväll tog en tablett mot mina kliande eksem & då blir jag TRÖTT dan efter. Särskilt när jag tog den så sent igårkväll oxå. Men skönt att sova.
Blev en snabb påklädning & en utryckning att agera shaffis till Sollefteå. Kan inte berätta varför pga tystnadsplikt. Men gick bra det med.
Hemma igen strax efter sex. Drack lite kaffe med Em & sen ner till pappas för att hämta voff & surrade bort en par timmar där oxå med Eva & Julia. Vi e lite lur på ett hus, ska iaf fara & kika. Bättre att se med egna ögon än andras. ;)

Prommat med voff, surrat i telen & sett Brothers & Sisters har min restrerande del av kvällen sett ut som. Nu är det dags för sängen börjar min praktik imorrn klockan sju.

Kram & natti natti

måndag 18 maj 2009

Hudvård

Blev lite shoppat såklart ikväll på hudvårdspartyt. Hade egentligen inte tänkt handla något men nu bidde det så. En rengöringslotion, en ansiktskräm, en foundation & en ögon makeup remover. hmmm dyra pengar men hoppas att det är som hon säger att produkterna är dryga. Och skulle vara bra om dom fungerar, behöver verkligen något för att rengöra huden i ansiktet.
Ska på en sminkkväll nästa gång. Skulle man få lära sig lite sminktekniker såsom ögonsotning & så. Och det är nåt jag verkligen vill lära mig så det ska bli skoj. :)

Kom nyss hem efter att ha prommat lite med Marina. Superdupertrött på ögonen så dax att sova.
Än så länge e jag ledig imorrn men vet ju aldrig om man blir utringd imorrnbitti så bäst att dra sig mot sängen. Ska iaf rengöra min hud nu & vakna fräsch & fin (i fejjan iaf... ) *hihi*

Kram & natti

Min älskade Figo

Var jue och klippte Figo o fredags så tänkte jag skulle ta & lägga in lite bilder på min voff. Detta inlägg för bli ett Figoinlägg. :)
Bilder före & sen efter ;)















Sista bilden på två att mina sötisar. Lillasyster & voff :)
Nu ska jag ta & dammsuga sen är det dags för hudvårdsparty klockan sex.
På återseende! :)


söndag 17 maj 2009

Kväll igen

R.I.P Saba



Helgen har verkligen bara svischat förbi. Gick fint att jobba. Pratade

med två av mina bästa vänner igår, och deras älskade hund Saba var dålig. Så pass dålig att dom fick fara in på djursjukhuset imorse & ge henne en spruta. Huvva va hemskt. Lider med er, men det vet ni redan. Fy va hemskt att mista sin hund sådär. Pigg på morronen för att sedan raskt bli sämre under dagen och sen på natten måsta ta bort henne. Tänkt den dagen Figo inte finns mer. Näe vill inte tänka så alls. :(

Jobbar dygnet gick fort, och all flöt på lungt. Figo hade klarat sin campingsemester på Risön med pappas bra. hihi han for på semester utan oss han... ;) Lite lugn & ro från husse & matte.

Cyklade till pappas efter jag jobbat klart tre & fick middag där. Tur man har. Hundvakt + att jag fick käk, inte illa. Tack! Em kom förbi med barnen, vi tänkte ta en liten fototripp till älven. Så tog med mina fyra småsyrror & så gick vi alla iväg. Såklart lyckades Linda satta knäet på en glasbit så det blödde friskt. Visste inte vad vi hade hemma för att kunna plåstra om så va rin på Hemtjänstlikalen & "lånade" lite sårtvätt å så. Blev ordentligt omplåstrad så hoppas hon har mindre ont imorrn.

Kom nyss hem till min älskling som hann hem före mig. Dom hade iaf haft det bra i Ramsele. Finväder även där. Nu ska jag vara lite social & sen lägga mig om en liten stund.

Kram & natti natti