lördag 7 augusti 2010

07082010

Idag är det vår 6-års dag <3
Jobbade dygnspass tills idag så påväg hem var jag in på trädgården & köpte några rosor till älskling. Tänkte att han har säkert glömt bort vår dag så då kan jag passa på att köpa blommor till honom.
Blev även en par uteblommor för penséerna har blommat ut nu. Nu har vi blommor som står sig fram till frosten.
Har iaf kommit igång rätt så bra med träningen den här veckan. Gick runt Hammar igår på em rasten, tänkte köra en träningsvideo oxå men hade så ont i nacken. Började bli stel igår & stelare har jag blivit. Knappt kunnat sova inatt, och kan knappt röra mig nu. Får sno hela överkroppen för kan inte vända på huvudet. Typiskt! Blir ingen träning idag heller, får vila tills på måndag & köra igång igen då. Hoppas nackstelheten släppt då.

Idag ska vi vara barnvakt en snabbis till Nemi medans M & B far på husvisning. Sen ska vi fara ut & käka med dom. Lutar åt att vi far till Norrfällan. Gott att äta mat ute.

Ska ta mig en varm lååång dusch nu & hoppas på att min stela nacke blir bättre. Värmekudden vet jag inte vart den är för den är nerpackad nån stans.













onsdag 4 augusti 2010

Bättre dag

Idag är mitt OFF humör borta, puts väck. Var som jag trodde, brukar va nån dag som känns extra dryg men sen brukar det går till sig. Vilket det nu gjort.
Sett Våra Bästa År nu & kikat runt på nätet lite. Dax att ta itu med dagen nu.
Tänkte jag skulle träna lite.
Tränade igår på jobbet också, men efter vurpan jag gjorde i klädkammaren häromdan så är jag jue lite blåslagen & har ont lite överallt. Särskilt vänstra armen & handleden fick sig en törn. Kunde inte göra armhävningar igår, provade några men det var inte bra. Idag har jag skitont i handleden, hmmm. Typiskt! Nu när jag verkligen känner för att träna, inte lika varmt inne nu som det varit tidigare. Regnar ute just nu lite lätt.
Mackan är just nu uppe på taket & spikar vilket inte gillas av Figo. Han ligger darrandes på min ena fot. Försökte att få komma opp i soffan men där sa matte stopp minsann. Vill inte ha en blötsudd uppe i vår nya soffa. Extra nej eftersom jag sitter i soffan på övervåningen & den är beige....
Ska ta & leta fram en anann träningsvideo nu där man inte behöver göra armhävningar & sånt.
Ha en bra dag i regnet.

Kramiz

tisdag 3 augusti 2010

Less!!!!

Har en riktig lesshets & trötthetsdag som känns som den aldrig tar slut.
Sitter på jobbet nu helt orkeslös nästan... Var trött som jag vet inte vad imorse då väckarn ringde. Hade velat ligga kvar lääääänge, och ändå så somnade jag i rätt skaplig tid, typ vid tolv. Vilket är tidigt att somna för att vara jag.
Sen har dan bara seeeegat sig fram & ännu är det flera timmar kvar tills jag får lägga mig & förhoppningsvis somna tidigt. Ja eller strax efter elva iaf, för elva tar arbetsdagen slut.
Har inte varit ett dugg less nu på hela sommaren, trots att jag jobbar hela året runt. Men just idag kom det över mig bara sådär. LESS! Tror det får bli en ledigvecka sen i höst. Ev fara till fjälls med älskling eller nåt sånt när han har ledigvecka. Får se. Snart börjar älgjakten så jag antar att M´s lediga helger blir att vara i Ramsele på jakt. Men nån vecka är det iaf jaktförbud så hoppas det innfaller medans han har ledigvecka. Nå´t ska vi väl kunna fara iväg på.
Och så har vi fortfarande en innestående hotellövernattning så iaf en sådan borde vi kunna komma iväg på.
Näe jobba lite granna kanske?!

måndag 2 augusti 2010






Dagen började bra, väckarn ringde åtta & jag snoozade 3ggr. Upp, duschade, dammsög & fixade lite inne. Sen kom Ramona hit med Casanova. Casanova håller på att "skolas" in här hemma för vi ska vara hundvakt åt honom en vecka då Ramona m familj far utomlands. Iaf lämnade vi hundarn ensamma hemma & vi tog en rask prom. Vet inte men nåt är fel med mina skor så har fått ett blåmärke ovanpå foten, gör rätt så ont när man har skon på sig. Plus att en nagel krånglar & skavsår, på samma fot! Suck! Invalid haha.
Ramona stannade kvar efter prommen & hjälpte mig redigera lite bilder, tusen tack vänen :) Ska ta & fixa till att få photoshop jag med & lära mig hur hon gör med bilderna. Slipper jag be om hjälp varje gång en bild ska tillfixas...
Tomas hjälpte Mackan med att sätta ihop byggställningen & under tiden passade jag på att fixa i klädkammaren. Kläderna har liksom legat i högar i tvättkorgen där inne. Var dax att få till lite. Skulle upp med en väska på en överhylla så jag tar in en pall & ställer mig på den. Noga med att ställa pallbenen rätt på golvet eftersom vårt golv består än så länge bara av sviktande brädor typ. Men pallen glider lite & ena pallbenet far mellan två plankor vilket resulterar i att far i golvet, rakt över pallen. Inte skönt! Så för att addera till mina andra blåningar så har jag fått ett antal nya, vänstra armen är blå & svullen & jag e stel & har ont i hela kroppen. Smidigt Vera!!!! Tanken var att jag & Mackan skulle röja på tomten när han var klar med ställningsbygget. Jag hade tänkt gå med röjsågen & få ner buskar & sånt som vi inte vill ha kvar. Kände att det inte riktigt var rätt dag för det idag. Får bli senare i veckan istället. Men min tur känns det som att jag skulle kapat av mig själv foten eller nåt...
Har iaf hunnit med att tvätta tre maskiner idag, hängt dom ute. Så härligt med kläder som torkat ute, det luktar sommar <3 Blev att dammsuga en till gång för Figo drog in halva skogen i sin päls tror jag... Förhoppningsvis behöver vi inte dammsuga en tredje gång idag....
Har myst massor med kattungarna idag oxå, 2 veckor gamla idag & så otroligt söta <3

Ska ta & sätta mig & spela lite Wii nu tror jag. Visserligen har vi ÄNTLIGEN fått tvkanaler nu men hittade inget skoj att se. Kanske ladda hem en film att se ikväll, man kan jue beställa via Telia :) Smidigt!

Jobb igen imorrn, dygnspass. Skönt att jobba så hela sommaren för känns som att jag får lite ledigt då också. Och det gillas! hihi