lördag 26 september 2009

Farkle

haha har fastnat för ett nytt "spel" på Facebook nämligen Farkle. Samma nästan som tärningsspelet som vi brukar spela, 10 000. Så riktigt roligt!
Suttit eller snarare en riktigare benämning är legat, och lyssnat på en massa klipp på you tube. Började med lite Bon Jovi, vad annars??? Sen en massa härliga Ozzy låtar, vilken röst han har den gubben. För gubbe är han faktikst! Sen lite smått & gott. Älskar Jay-Z låt Empire state of mind, feat Alicia Keys. Så härlig refräng, sätter sig direkt i skallen. Hörde den på radion när jag var påväg till dagens andra jobb, så den har gått i min skalle hela eftermiddan.
Gick iaf fint att jobba i Bollsta, och sen då direkt till andra dagiset så dan har rullat på. Trött såklart när jag kom hem. Borde sova nu men har som sagt slösat bort tiden med en massa surr på fejjan & Farmande & lyssnade på musik. Men börjar inte förrs åtta imorrn, eller idag blir det klockan har juh blivit nytt dygn. Ska nog spela lite mer Farkle, så roligt att spela mot andra människor på nätet, hihi.

Imorrn & söndag jobbar jag 8-20 så blir inget mer skrivet här innan tidigast söndag kväll.
Önskar er alla en trevlig helg.
Kram & natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar