tisdag 9 juni 2009

Ormar

Mackan sov länge idag så blir ingen prom runt Blå Stigen idag. Hade funderat på att gå Antons stig men törs inte gå där själv. Och hörde nu av en granne att det tydligen e mycket orm där. Inte kul för vare sig matte eller voff. Särskilt inte för voff, tänk om han skulle bli biten av en huggorm, hemska tanke! Näe får bli prom i Nyland då. Runt Hammar går det jue inte heller att gå då dom håller på att grejja med storvägen. Framåt kvällen får det bli en prom runt Rossön.

Vet inte vad dom har för maskiner dom som håller på med vägen men när dom kör igång en så skakar hela huset & varje pinal. Porslinet slår i skåpen & rutorna skallrar. Kändes ett tag som att hela huset skulle rasa ihop som ett korthus... Nu har dom iaf förflyttat sig närmare hammar så nu står huset stilla igen.

Ska ta den där prommisen med Figo nu. Tänkte stanna till vid trädgårn här i Nyland oxå bara för att se vad dom har. Inte mycket där inte men kanske nå´t... Så synd att dom inte rustar upp stället & försöker att det ska se fint ut där. Och att blommorna skulle få va fina. Ofta om man går dig så är blommorna i akut behov av vatten & hur trist ser inte utsidan ut? Får se om jag tar en bild när jag går dit. Så ni får se själva... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar