tisdag 16 juni 2009

16/6 -08

Kom på att det är den 16:e idag. Förra året den 16:e var jag & Mallan i Finland för konsert, Bon Jovi såklart. Ojoj årets höjdpunkt d! Synd dom inte turnérar nå´t i närheten i sommar.
Vi tog iaf bussen till Sthlm, sen färjan till Helsingborg, bodde en natt på hotell där, gick på conserten & partade i Helsingfors uteliv, dan efter färjan till Sthlm. Mötte upp en gammal arb kamrat till mig som flyttat dig. Gick ut & käkade med henne & sen fick vi följa med henne till en pub som hade världens goaste drinkar... Sen dan efter bussen hem till Nyland igen. Kom hem vid typ tio kvällen före midsommarafton, behöver väl knappast tillägga att vi var lite trötta på midsommarafton... Men Bon Jovi var såklart höjdpunkten med resan, fast vi hade superkul, vad annars kan man ha med en god vän.
Var några fler än oss på plats... ;)
Stod ganska nära scenen, då vi köpt biljetter som var dyrare för att hamna bland dom längst fram. Så perfekt! Fula band fick alla runt handlederna dock... Som synes...;)

Snyggt med allt scenljus oxå!


Mallan & Jag :)



Här e klockan vid fyra på morronen, solen e påväg upp. Kanske det blir en Tallinkryssning nästa gång... Funderar på att fara typ till Tallin lr till Riga till hösten. Kul att göra något efter sommaren känns det som. Jobbar hela sommaren med start på måndag. Ledig midsommar iaf. :)
Ska faktiskt inte göra nå´t särskilt till midsommar. TACK alla som bjudit in oss på olika tillställningar. Men pratade nyss med morfar om vi kunde få låna stugan, vilket var ok. Så på tors kväll eller fredagmorron far vi till "myggis". Kanske sista gången för stugan e ute till försäljning. Kände att skönt att komma iväg på tu man hand & bara ha en lugn & stillsam helg. För som sagt sen jobbar jag hela sommaren så kommer inte att kunna åka iväg nån stans sen. Hoppas på att det blir lite sol oxå! ;) Men annars får man ligga inne i stugan, läsa en bok, spela lite spel, mysa med en brasa, höra regnet slå mot plåttaket, laga lite god mat & mysa med älsklingen. :)
Nu ska jag ta en prom med Figo. :)




2 kommentarer:

  1. Du är alltid så fin i håret på alla bilder!!!

    SvaraRadera
  2. haha jasså???!!! Tack för det vännen...!!! Fast tyckte inte om min frilla där. Tur att håret rök strax efter jag fyllde 30! ;) Nu är det kort som gäller i framtiden...! :)

    SvaraRadera