tisdag 7 juni 2011

Ultraljud

Idag var äntligen dagen, dags för ultraljud. Allt såg bra ur & den var en livlig liten krabat där inne. Vi kom iaf överens om innan vi for dit att om dom skulle fråga om vi vill veta kön så säger vi JA! Frågar dom inte så säger inte vi heller nåt. Och dom sa inget så inte vi heller, så vi får se när den lill* väljer att komma ut. Fick datumet framflyttat så nu är det den 3 november som gäller. Och nu kommer veckorna att bytas på fredagar istället för lördagar. Så nu är vi alltså i v18+4 dar. Blev en dag tidigare. hihi
Våran scanner hemma funkar inte så Eva var snäll och scannade in en bild när vi var dit. Så lägger upp den här inunder. Blev iaf tre bilder som var helt okej som vi ska rama in. Nu känns allt så mycker verkligare. Nu kan planneringen komma igång på allvar, haha. Och så håller vi tummarna för att allt fortsätter att gå bra.

Är dödligt trött efter att ha öppnat imorse & som vanligt vid öppning sover jag knappt en blund. Får ta igen lite sömn iaf inatt, börjar inte förrs halvnio imorrn.

Natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar