måndag 6 juni 2011

Söndag fast måndag

En skön vecka. En röd måndag så känns som söndag. Kort arbetsvecka endast fyra dar & det gillas! hihi
Klev upp imorse & målade klart pallarna, nästan! Bara ett av locken som ska målas på ovansidan men det får bli imorrn. Funderar på att även dra på ett lager klarlack så dom blir lättare att torka av när man städar. Kan ju aldrig skada liksom.

Varit i Kfors hos Thess & Jonas & barnen i em. Även ett annat par & deras två småttingar kom så vi satt å surrade. Däremot fick vi åka hem lite tidigare än planerat. När vi kom fram till Kfors så luktade det bränt! Kom från högra framdäcket där bromsen låg på. Mackan & Jonas skruvade loss däcket & grejjade lite men fick inte till det. Så fick lov att åka hem så Mackan kunde fixa med rätt verktyg. Men nu är det fixat verkar det som. Skönt! Vill inte sitta & brumma i cheven upp till Sollefteå, gjort det en gång & gör det helst inte igen, blev ju typ döv & skumpade förfärligt gjorde det oxå. Mackan får köra den själv.
Köpte en sallad med oss från pizzerian så det skulle gå fort så det kunde fixas med bromsen.

Nu är jag så trött så orkar inte vara vaken, dags att sussa. Vaknade sex imorse & kunde inte somna om, låg & läste till halvåtta & halvsov lite till framåt nio. Och imorrn har jag sexöppning så det blir skönt att somna i tid förhoppningsvis. Sover ju alltid dåligt då jag har öppning, är så rädd att försova mig. Men M har oxå tidig vecka & båda borde ju inte försova sig.

Imorrn kl tre är det dags för ultraljudet, hihi. Hoppas allt är som det ska :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar