torsdag 21 januari 2010

Torsdag

Sitter & har lunchrast nu på dagis. Sov rätt så okej inatt men inte bra. Bra kommer jag att sova till veckan då allt är klart. Kan jue ÄN hända något som gör att husköpet inte blir av, så fira riktigt gör vi till veckan. Eller så får jag "för-fira" på lördag. Ska ha tjejfest med lite supning & spelning. Så får fira huset då. Ååååh vad det känns underbart/konstigt/härligt/spännande/lite skrämmande... Ja massa känslor på en och samma gång. Ett stort steg här i livet, hoppas bara vi får uppleva nästa stora steg oxå som är kvar sen då. Barn såklart! :) Det visar sig. Nu kommer jag ha något att sysselsätta mig med iaf... hihi va skoj att renovera för en själv. Och i huset är så mycket redan renoverat så blir skönt att slippa ta itu med köket & badrummet utan mer finlir på nedervåningen. Kommer såklart att vilja byta tapeter i rummen... Men det vill man jue vart man än flyttar... Sen innan vi flyttar in ska det målas. Träpaneler nu i trappan upp, i hallen uppe & i sovrummet. Till att börja med ska det målas vitt. Sen är det bara att flytta in. Så får man känna efter sen hur man vill göra. Och vi kommer att flytta in typ i mitten av april så då blir det trädgården sen som ska fixas med. Ooooh får fjärilar i magen av att bara tänka på huset.
Fick såklart fara förbi där igår påväg hem från Kramfors, precis så ringer en vän. Frågar vad vi gör. hihi sitter i bilen, ooooh nu kör vi förbi "vårt" hus... Fick skratt tillbaka. Men det e snart verkligen vårt hus, känns lite overkligt. Hoppas allt gå i lås nu så vi blir av med vårt radhus..
Nån som vet av nån som vill köpa radhus???? Hör av er isåfall. Ska ta lite bilder & sen sätta ut annons på blocket & en lapp på Ica tänkte jag. Och så prata med grannarna. Måtte vi bli av med huset... Nu är jag nervös för det istället... ojoj Kommer ha magsår innan allt e klart. ;)

Ska in till barnen igen nu.
Slutar halvfem sen får vi middagsgäster, svärisarna ska få lite käk & så måste vi jue surra hus :)

1 kommentar:

  1. Ja, det var ju toppen att kök och bad redan var fixat för det är så stora projekt att renovera. Andra rum är lättare och billigare att fixa! Förstår att det kliar i fingrar och att ni vill dona och greja!

    Vet precis hur den där oron kan vara när man är rädd att det ska ta tid att sälja, men du ska se att även det kommer att gå bra. Det löser sig alltid på något vis!

    SvaraRadera