söndag 15 maj 2011

Schlagerkväll

Ojoj vilken spännande final. Trodde aldrig det skulle gå så pass bra för Saade som det faktiskt gjorde. Höll sig i toppen hela omröstningen, & hamnade på en hedrande tredje plats. Synd bara Italien fick dom sista poängen annars hade det blivit en andra plats. Himla skoj att det blev så bra. Nu slipper vi väl kvala nästa år iaf.

Dagen har varit rätt händelserik. Vi skulle till Sollefteå & kapa en par träd med pappa bakom deras husvagnsplats. Svärmor ringde mig när vi var påväg upp. Hon var lur på om deras tik hade åkt på livmodersinflammation. Funderade om hon skulle ringa & rådfråga veterinären i Sundsvall om det. Vilket jag såklart tyckte hon skulle göra. Efter en stund ringer hon tillbaka, lät som dom måste in på koll & troligtvis operation. Fick en operationstid i Östersund av alla ställen kl 18. Själv var hon oxå hemma ensam med Mira-Li, Mackans systerdotter. Sa att vi vänder om & är barnvakt, & så var svärfar påväg hem från Ramsele så fick dom fara iväg med deras voff Ella. Vi hann bara in på Risöns camping så fick vi vända om. Men man vill ju såklart ställa upp när det händer nåt, träden kan ju kapas en annan dag. Så eftermiddan & en del av kvällen spenderade vi på Gärsholmen med söta Mira-Li 2 år. strax efter sju kom hennes föräldrar & hämtade henne, dom avbröt sin Sundsvallsvistelse & for hem. Vi hade ju såklart varit kvar så länge det behövdes, men dom tyckte det var bättre att komma hem, så att Ella får lugn & ro imorrn. Operationen gick som tur va bra, och det var tur att dom for in med henne för operation. Hon hade inte klarat sig till måndag, huga hemska tanke. Så verkligen tur att svärmor ringde & kollade med veterinärstationen i Sundsvall om hur hon skulle göra. Hoppas det går bra för lilla hunden dom närmsta dagarna oxå.

Nu ska jag sussa. Får se vad morgondagen, eller jag menar idag, har att erbjuda. Bättre väder kanske? Man kan ju hoppas iaf....
Natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar