söndag 27 december 2009

Slut på jul

Nu är julhelgen förbi. "Vanlig" söndag idag. Men haft en rofylld jul & en trevlig helg.
Igår annandagjul bjöd vi jue pappa & Jossan på sillunch. Framåt kvällen begav vi oss till Ramona & Tomas för spelkväll Den här gången hann vi med att spela spel oxå, tre olika. Skitkul! :)Men varför ser Mackan så bekymrad ut tro? Ligger han under? Nää han vann jue detta spel :)

Blev en jättetrevlig kväll igår. Massa surr, drinkning, gosaker att äta & så hann vi jue med lite spel oxå. Och lite framtida planerande för en par resor. Bla en fjällresa framåt april-ska bli myyys! :) Knatade hemöver framåt tretiden imorse... Och ojoj vilken massa snö som kommit. Gick inte att sparka med sparken hem, blev till att gå med den. Låg sen och läste tills efter fyra nå´t.

Imorse sov jag till elva, lite trötter... ;) Piggnade till då jag såg det fina vädret ute, ljust & fint å liiiite sol. Ringde runt till några & sen begav vi oss en hel drös med barn & några vuxna till slalombacken. Ja som inte nuför tiden e en slalombacke utan snarare en pulkbacke. Ramona, Isadora & Casanova i backen ;)

Men hej hå vad det gick utför backen. Några fina vurpor blev det allt. Mycket snö men snön är jue så lös nu så man fick massa snö i ansiktet. Jossan & Carro i full fart...

Mackan blev så sugen att köra en liten sväng med skotern så han kom med den. haha snö är likamed skoteråkning för älskling... hihi passade jag oxå på att köra runt med barnen lite i snön med skotern. Mackan med sin käraste ägodel... ;)

Blev tillslut frusna så några av oss begav oss hem till oss för lite varmchoklad & pepparkakor. Det går att sitta sju barn runt vårt lilla bord! :)

Sju varma barn :) Blev lite sura miner i slutet av pulkåkningen. Men så var det tolv grader kallt oxå. Då värmer varm choklad bra!

Får göra om pulkåkningen en annan dag då vädret e lite varmare. Men skoj som sagt ändå med lite pulkåkning!



2 kommentarer:

  1. Kollar in din blogg som vanligt :)
    O jag känner mig så lyckligt lottad som funnit dig haha vi har ju sååå himla skoj tillsammans!! Spelkvällar, middagar, pulkaåkning, pysselkvällar (eller nåt haha), skvallermöten..och framtida fjällsresor och fiskeresor ;)
    Stor kram till dig!! :)

    SvaraRadera
  2. Tack vännen för den fina kommentaren :)
    Tur vi hittade varandra... ;)
    Bamse kram till dig!

    SvaraRadera