söndag 6 december 2009

2:a advent

Hade fullt upp igår efter min lathets förmiddag...
Gick med voff, handlade, hämtade Mackan sen hem till Mallan för lite fika & surr. Hem började med mat, sen iväg till brorsan & skjutsade honom till Kramm för julbord med jobbet. Passade på att handla på Kvantum när vi liks var där. Ser en liten söt tomtenisse & när vi kommer närmare ser vi att det är mackans systerdotter. Med föräldrar såklart! Skoj att springa in i dom lite hastigt, lääänge sen nu vi träffade lilla Mira-Li... Sötiz! Blev erbjudna att komma in på fika men fick lov att tacka nej, maten stod på spisen hemma. Hemma igen halvåtta så käkade & sen blev det Robinson. Sen sussa!

Idag har jag jobbat & uscha vilken halka! Hade kunnat skippa bilen & haft skrillorna istället...! Men dan var lugn & allt flöt på bra. Så skönt!
Hämtade Figo hos pappas när jag slutade. Frågade om nån av barnen ville följa med på skyltsöndan, vilket ingen ville. Trist! Hade heller ingen lust att traska ner själv så tog Figo för en prom & sen gick vi hem. Känns roligare att ha nån att gå med när det är såna tillställningar. Iofs alltid massa folk man känner men roligare att gå med fler.
Figo ligger nu & darrar, fyrverkerierna var nyss. Och fyrverkerier gillas INTE! Synd egentligen med fyrverkerier, räcker jue att det skjuts en gång om året, på nyår... Tänk vad många som är rädda för smällandet, särskilt djur. Nu kommer jag att måsta dra ut Figo i halsbandet flera dar. *suck* Vet att mååånga hundägare har problems med detta. Så det räcker faktiskt med skjutande på tolvslaget vd nyår... Även många som har småbarn har problem med smällandet. Kan man inte lägga pengar på bättre saker än sånt som smäller & bara e vackert nån sekund & kostar MASSOR! Inte värt det tycker jag. Lägg pengarna på nå´t vettigare. Finns så många saker som det kan läggas på som kan tillföra nå´t.

Ska käka tacorester nu & sen fixa fika inför imorrn.

2 kommentarer:

  1. Du skulle ha hört av dig så hade jag mött upp dig ...men hmm..hade kanske blivit lite svårt eftersom mobben låg hemma haha men ändå :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Håller med dig, skippa sån där skit och om man har så mycket pengar att det kliar i fickan kan man väl skänka pengarna till nått vettigt istället för att låta dem gå upp i rök och skrämma livet ur folk och fä! Ricky var också livrädd för smällar men jag hoppas att vår nya skrutt inte blir så rädd för det är verkligen jobbigt och plågsamt!

    SvaraRadera