söndag 12 juni 2011

Söndagkväll

Dax att sussa snart men tänkte skriva några rader innan.
Idag har det varit riktigt skönt inne & ute. Inte samma strålande sol & värme så idag har det gått bra att påta på. Fått bort en hel del städning & fix. Känns skönt. Känns som man ligger efter med allt hela tiden då man jobbar heltid & kvällarna e jag tyvärr rätt trött. Så idag fick vi en del gjort iaf. Och Mackan har ju ledigvecka till veckan så får skriva en lång to-do lista åt honom. Så det händer nåt även fast jag inte är hemma & styr upp.

Idag bjöd vi svärisarna på middag, blev grillat & rabarberpaj till efterrätt. Planerat & så inför kommande helgs bröllop. Ska bli skoj att gå på bröllop, är inte många jag varit på genom åren. Mackans syster som gifter sig. Dom ska gifta sig i kyrkan vid bruket, eller är det ett kapell? jaja, där iaf som ska vigas. Och sen är middagen ute på Björkudden. Hoppas dom får finväder, alltid roligare med iaf uppehåll. Fast det sägs ju att regn på bröllopsdan ger lycka. Men isåfall räcker det jue om det regnar lite på morronen, vigseln äger rum kl tre. Innan dess kan det ju ha fått spruckit upp.
Näe nu väntar sängen & lite kvällsläsning. Lär sova gott inatt, svalt & skänt inne nu. Inte som det varit i veckan, huga för att försöka sova i värme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar