torsdag 24 februari 2011

Data-/pysselrum





Lite fler saker som ska flytta in hos oss såsmåningom :) Till det blivande data & pysselrum. Perfekt att kunna sitta & sy i & som sagt pyssla. Vilket iofs inte sker alltför ofta här hemma men man vet jue aldrig, hihi. Mackan ska börja riva taket & väggen där inne till veckan då han har ledigvecka, längtas tills allt e klart där.

Jag mår iaf lite bättre i den här satans förkylningen... Hörde att det är flera som blivit lika dåliga, ska se om jag kan komma iväg & arbeta imorrn. Känns inte riktigt som att det kommer bli så, har fortfarande ingen ork. Preppar mig med massa c-vitaminer iform av smoothies. Jaja nog om sjukdomar ;)

Vi bytlånade spelkonsoller med Mackans syster för en par veckor sen, så dom har nu vårt Wii & vi deras Ps3. Ska spela en stund nu innan det är dags för Big Brother & sen blir det sängen. Ingen idé att lägga sig förrs ögonen går igen av sig själva, hostar bara ändå. Har visserligen börjat läsa en bra bok. Men BB ska ses, om jag orkar.

3 kommentarer:

  1. Vad ni pysslar och har er därhemma...tänk om man hade den energin. Här stannar det bara vid tanken att "man kanske skulle gjort om lite...":-)

    SvaraRadera
  2. Vad ni fixar och håller på. Här stannar det bara vid tanken att "man kanske skulle gjort om lite..." :-) Hoppas du blir piggare i hostan snart.

    SvaraRadera
  3. Men Malin, ni har jue två barn... Vi har inge så man måste jue lägga energin på något ;) Å så älskar jag inredning, synd man inte e rik så man verkligen kunde renovera som man ville... vilken dröm :) Hostar fortfarande med har kunnat jobba äntligen.
    Tack för kommentar <3 kram

    SvaraRadera