måndag 1 mars 2010

1 Mars

Bidde inget jobb för mig idag, febern högre... Har jobbat med feber sen i onsdags men den har bitit sig fast men har hållit sig nere med febertabletter. men idag funkade det inte. Så blev till att ligga kvar i sängen. Så har nu två dar till att kurera sen blir det jobb igen.
Bra att ha förkylningen bortgjord innan nästa helg. Då har vi utflyttningsfest, inflyttningsfesten sen i nya huset blir i Juli. Trevligare att invigningsparta med massa folk då det e varmt & gött ute & förhoppningsvis inget regn då, snö är det iaf INTE! Mackan e uppe på taket nu & skottar. Hade jag varit piggare & inte legat i soffan nu med morronrocken & lapen så hade jag gått ut & fotat. Gnekar som bara den från take iaf. Han kommer va helt slut då han kommer in...

Verkar heller inte bli nåt spisköp. Fick mail nu från dom vi skulle köpa den av, tydligen har nåt vred gått söndert. Och vi vill jue ha en hel spis så att säga... Så blir att vi inte köper den... Synd! Men tänker inte köpa en ny spis hit till radhuset, köper en begagnad istället. Fasiken vi ska jue flytta snart... Får se hur det löser sig. Annars får vi pruta ner på priset så får densom köper radhuset köpa spis själv. Ja de löser sig nog. :) Hade inte orkat med en Svallstripp ändå. Idag blir en innedag till att kurera. Fast kanske blir en hundprom ikväll för att få lite luft. Kan behövas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar