fredag 10 juli 2009

Tårta, chinamat & tacopaj

Härlig blandning va? Fast vi åt inte allt idag.
For vid fyra till Kfors för att gratta Lukas i förskott på sin 1års dag. Fick härlig jordgubbstårta & Lukas fick sitta & peta i sig själv sötisen. Beställde hem chinamat sen, mumma! Pekingsoppa, räkchips & sen delade jag & Jonas på en kyckling med ananas. Thess & Mackan delade på en fläskfilé med bambuskott & champinjoner. Supergott & supermätta blev vi.
Kom hem efter åtta nån gång & då fixade jag ihop en extrastor tacopaj. Mackan ska få ta med & bju på mat på jobbet imorrn. Som tack för att Figo för följa med ibland och vara där. De tar hand om honom så bra allihopa. Så det måste visas att det uppskattas. Sallad skickade jag oxå med & sen en sockerkaka som jag bakade idag. Hoppas verkligen dom tycker om maten.

Hann tyvärr inte börja med nå målande av köksväggarna idag, eller matrumsväggarna eller vad man nu ska kalla dom? Fick besök av Em & mycket trevligare att sitta & surra en stund & dricka kaffe. Sen hann jag med att surra med mormor & morfar en timma & brorsan en halvtimma. Så hann precis bli klar när Mackan kom innanför dörrn...
Brorsan & Carro har köpt en litet hus här i Nyland. 3 rum & kök, med källarvåning & garage finns det där. Gulligt men inte stort. Har haft en vårdtagare som bor där så vet hur det ser ut. :) Men blir nog bra åt dom två. Kostar inte så mycket så då kan dom renovera lite istället. Måla huset & sen göra om pannan så det går att elda med pellets är prio ett iaf. Så lycka till med det! :)


Näe dax att sussa. Imorrn väntar ett dygnspass igen. Så ses på söndag igen.

Ha en trevlig helg. Kramiz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar