torsdag 23 juni 2011

Glad Midsommar


Önskar alla glad midsommar en dag i förväg, lär inte hinna blogga nåt imorrn. Förra året blev det inget midsommarfirande, jag jobbade 1½ dygn då. Men midsommardan blev lite firande hos Ramona m familj. Men ingen sillunch så den tog vi igen på inflyttningsfests dagen. Kände att jag saknade midsommarens tradition med sillunch med vänner så då bjöd vi på sillunch innan det blev andra festligheter på kvällen. Funkade det med. Men iår får vi sillunch på den "rätta" dan, hihi. I förrgår la jag in sillen & idag har jag gjort silltårtan. Ska dekorera tårtan imorrn & fixa iordning Skärgårdssillen, & så tar vi med en inlagd sill. Ska fixa vitlökssmör & så en goröra till grillningen på kvällen & så laxknyten.
Jalla, jalla imorrn. Fast vi ska inte va i Kfors förrs halvett tiden. Tänkte även hinna med att göra potatissalladen som vi ska ha med oss till Risön på lördag, den blir ju godare om den får stå å "dra" ett tag. Får se vad som hinns med. Men så mycket att göra är det inte, lite piff inför dan måste man ju hinna med.
Ska bli skoj att fira midsommar iaf. Hoppas vädret visar sig från sin bästa sida imorrn, iaf uppehåll. Vi vill ju kunna få till vår piknick lunch.

Ha en super Midsommar alla!
kramkram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar