fredag 20 augusti 2010

Nya grannar

Börjar sakteliga "komma tillbaka", behövde verkligen några dar att bara rå om mig själv.
Igår kom Thess förbi med sina två småttingar. Blev några timmar med trevligt surr. Var barnvakt en stund till bägge också så T kunde fara & handla i lugn & ro. Två små finisar har hon minsann.
Svärisarna var här igårkväll. Mackan & svärfar fortsatte med takarbetet & svärmor kikade in för att vi skulle få vår uppvaktning i efterskott. Massa surr & trevligt sällskap även då, dom for strax efter nio.

Fick nyss ett roligt sms. Ett par av våra bästa vänner kommer att flytta nästgårds, hihi! Så himla roligt! Trodde aldrig att dom ville flytta till den här sidan älvenm vi har alltid bott på varsin sida & båda har tyckt bäst om sin sida av älven hehe. Men nu har dom kommit fram till samma sak som oss, Nyland e bäst! Näe inte riktigt så, men dom har letat hus så länge & nu tycker dom att dom tillslut funnit ett bra hus även om det är på "fel" sida... Skoj skoj ska det bli. Vi vet vad det blir för grannar, för det är huset närmast oss, och så är det en av mina allra bästa vänner. Kan jue inte bli bättre... Mer känt folk till Byvägen tycker jag!!!! hihi brorsan & svägerskan kvar då, får se om vi lyckas locka hit dom oxå... hihi sen har jue resten hus. Men verkligen roligt, gå över till grannkäringa för lite vindrickande på hennes inglasade veranda på fre kvällarna medans lillpiga hennes sussar. Blir perfa!
Mitten av november tror jag att flyttlasset går.

1 kommentar: